Jump to content

Počinje Prvo kolo Guts-Leonardo kupa a i Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru!

Svi sudionici Prve i Druge lige Posljednje šanse mogu sudjelovati u prvom kolu Guts-Leonardo kupa

Posjetite podforum posvećen Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, grupama te specijalim okladama.

 • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

  Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

  Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

CroBet (Hrvatska Lutrija)


Goksim

Ocijenite Hrvatsku Lutriju...  

19 glasova

 1. 1. Ocijenite Hrvatsku Lutriju...

  • 1
   0
  • 2
   3
  • 3
   7
  • 4
   6
  • 5
   1


Recommended Posts

Među kladionice koje češće posječujem spada i HL ponajviše zahvaljujući često za par posto višim koeficijentima nego u drugim kladionicama, što na nekoliko većih koeficijenata za par posto kao i malo jačim ulogom rezultira lijepom razlikom. Plus je također i solidna razrada za utamice Lige Prvaka, međutim velika im je mana način ispunjavanja listića, kao i isplata igrača gdje gotovo da se morate najaviti te dogovoriti za ispaltu za dobitke veće od, ovisno od uplatno mjesta, međutm često 1.000,00kn. Često autoriziraju uplate sa manjim iznosima a i proces autorizacije im zna trajati predugo, pogotovo vikendom (valjda radi zagušenja sistem i bookmakera)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
“Bet365

Hr.Lutrija mi je najdraža. Ima li šta lipše od uzimanja love državi? Dobro...dragi su mi ponajviše radi originalne ideje da sve teniske mečeve koji recimo počinju u podne,stave da se može kladit do podne i 10,taman dok se igrači ne zaigriju. To rade samo oni,i ponekad to spasi stvar kada je žurba. Što se tiće tiketa,ja parove sastavim na internetu i samo im donesem broj listića,pa to ide dovoljno brzo. A lipo mi je i što se dobije račun pri isplati,tako da sad iman lipu kolekciju tih računčića,onako za uspomenu. A kvote su im sve isto kao u Super Sporta ili čak i bolje. Dobri su isto jer bar ovdi porid mene rade od 9 ujutro do 9 navečer (u sklopu casina),što dobro dođe ako neki teniski meč počinje u 10 ili ako se sitimo kladit iza 8 navečer. Eto...

Link to comment
Share on other sites

 • 7 years later...

Pa se ti kladi u zemaljskim kladionicama...

 

 

  Prevarila nas Hrvatska lutrija, još smo i porez morali platiti...

 

Nikada više nećemo ući ni u jednu poslovnicu Hrvatske lutrije niti ćemo se kod njih kladiti na bilo što, pa niti da će sutra svanuti novi dan – rekli su nam ogorčeni kladitelji Darko Pereža, Ivan Vidaković i Luka Žaperiz Splita.

Cijela ekipa po Splitu, Omišu, Solinu, Trogiru i drugim mjestima odlučila je u nedjelju iskoristiti koeficijent od 1,85, koliko je Hrvatska lutrija davala na opciju +2,5 na hokejašku utakmicu Češka – Njemačka koja se igrala u sklopu Svjetskog prvenstva.

Češka je do sada pobjeđivala sve pred sobom i ova joj utakmica i nije bila toliko važna, a +2,5 je za neupućene opcija da Česi na toj utakmici ne smiju izgubiti tri razlike od inferiornih Nijemaca.

– Ja sam na jednom tiketu u njihovoj poslovnici u Velebitskoj ulici uplatio 1500 kuna za eventualni dobitak od 2515 kuna, a u drugoj poslovnici Kroz Smrdečac uplatio sam 200 kuna za dobitak od 335 kuna. Obje moje uplate uredno su prošle njihovu autorizaciju, a ponuda na ovu opciju +2,5 visjela je cijeli dan u nedjelju u svim poslovnicama Hrvatske lutrije. Kad sam došao u ponedjeljak podići dobitak na oba tiketa jer je Češka dobila Njemačku 4:2, rekli su mi da listići nisu dobitni i da su oni krivo postavili hendikep. Kazao sam kako to nije moja briga, te su mi odgovorili da je na spornu utakmicu koeficijent 1 i da još moram državi platiti 10 posto poreza na svoju uplatu – ogorčen je Pereža, koji sada ne da je ostao bez dobitka od 2850 kuna, nego državi mora platiti 170 kuna poreza ako želi podići svoj inicijalni ulog (1700 kuna).

 

Gubitak igrača – Ovoga nema nigdje na svijetu! Privatna kladionica ovo nikome ne bi učinila jer znaju da će ovim potezima sigurno izgubiti igrače. A Hrvatska lutrija je državna i baš ih briga – kazao je Pereža, koji na kraju nije htio podići svoj ulog umanjen za porez, nego je odlučio o tome obavijestiti naš list te nam je i pokazao sporne tikete.
Ivan Vidaković i Luka Žaper pričaju nam sličnu priču, ali tiketa više nemaju. Ivan je uložio na ovu opciju od +2,5 260 kuna na Češku i očekivao je dobitak od 419 kuna, dok je Luka uložio 400 kuna za dobitak od 777 kuna.

– Listić smo pogodili, a novac nismo dobili. I kako nam se nije dalo slušati njihovu šeficu da će je od nas zaboljeti glava i da je morala popiti dvije tablete zbog pritiska koji joj radimo, odlučili smo uzeti naš ulog umanjen za porez – rekla su nam ova dvojica kladitelja.

Ivanu je država na 260 kuna uplate uzela 15 kuna poreza, a Luki je na 420 kuna uplate uzela više od 20 kuna.
Sva se trojica pitaju:
– Jesmo li mi krivi što u Hrvatskoj lutriji “bookmakeri” ne znaju svoj posao i što su cijeli dan držali ovaj koeficijent na opciju koja je vrlo realna i ostvariva?

Češka je, naime, utakmicu igrala s kombiniranim sastavom nakon što su osigurali prolaz, dok je Njemačka nastupila u najjačem sastavu. 

Čak su Nijemci i poveli.
– Da smo pali tikete, bi li onda iz Hrvatske lutrije rekli da su pogriješili predznak? Bi li tada rekli da je njihov koeficijent od 1,85 u biti bio na opciju da Česi neće dobiti Nijemce s tri razlike, kao što sada govore? Kladili smo se na ono što je ponuđeno, a rizik je i za nas sigurno postojao. Znamo barem još 40 momaka koji su podigli svoje uloge umanjene za porez. Samo je jedan momak u Omišu podigao svih svojih 8000 kuna uplate jer im je izvadio neke pravilnike, spominjao je neki članak 3. i što ti ja znam, i barem je podigao onoliko koliko je uplatio. Nas su “ošišali” najprije Hrvatska lutrija, a potom i država – ogorčeni su ovi kladitelji.

 

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/285190/Default.aspx

Link to comment
Share on other sites

Goksime , nebi se slozio sa tvojim komentarom pa se ti kladi u zemaljskim isto to ti i bet365 moze napraviti moze ti blokirat racun i skiniti sve ako oce bez ikakvog razloga, cak to pise u pravilima i uvjetima da imaju pravo sva sredstva skiniti u bilo koje vrijeme haha 

 

Da samo si za razliku od državne Lutrije jedan bet365 koji ima preko 18.000.000 korisnika i koji kotira na Londonskoj burzi neće ugrožavati reputaciju i raditi takve stvari. Zato oni i jesu jedna od, ako ne i trenutno najbolja kladionica u svijetu. Koliko ono korisnika ima Lutrija? 

 

Da ne spominjem da kod njih nema manipulativnih troškova, poreza na dobitak kao i da često daju bonuse lojalnosti... O bogatoj ponudi i fantastičnom sučelju za live klađenje niti nebi jer koliko znam Lutrija to još ima u beta verziji, a uspoređivati live sučelja kao i bogau ponudu ovih dviju kladionica je kao da uspoređuješ kočiju i najnoviji BMW...

Link to comment
Share on other sites

Da samo si za razliku od državne Lutrije jedan bet365 koji ima preko 18.000.000 korisnika i koji kotira na Londonskoj burzi neće ugrožavati reputaciju i raditi takve stvari. Zato oni i jesu jedna od, ako ne i trenutno najbolja kladionica u svijetu. Koliko ono korisnika ima Lutrija? 

 

Da ne spominjem da kod njih nema manipulativnih troškova, poreza na dobitak kao i da često daju bonuse lojalnosti... O bogatoj ponudi i fantastičnom sučelju za live klađenje niti nebi jer koliko znam Lutrija to još ima u beta verziji, a uspoređivati live sučelja kao i bogau ponudu ovih dviju kladionica je kao da uspoređuješ kočiju i najnoviji BMW...

Kaj se tiče HL-a dovoljno je rec da nije moguće igrat između 23 i 7 h :D

Link to comment
Share on other sites

Zar nije HL produžila "radno vrijeme" primanja uplata putem interneta do ponoći? :D

Dakle, od 07h-00h. :D

 

Probao sam uplatiti nakon ponoći i prošlo je. Zanimljivo.. :D

Neznam kako je sada jer ih od onda ne posjecujem...bio sam otvorio račun prošle godine...nešto malo se kladio...i jednu večer fino složio listić negdje oko 23;30 je bilo i to slagao i kombinirao dosta dugo...da bi pri pokušaja uplate izbacilo da nije moguće uplatiti listić....od 23-7...drugi dan dan sam isplatio što sam imao na računu i bye HL :D

Link to comment
Share on other sites

 • 9 months later...

Evo nek bude za arhivu jer vjerujem da će biti još govora oko kartona kod Lutrije pa evo odmah i primjera:

 

 

 

Evo kako HL gleda na zbrajanje žutih kartona : 

 

Nogomet
Kod oklada koje se odnose na kartone, kartoni dodijeljeni nakon završetka utakmice ne uzimaju se u obzir. Također, u obzir se uzimaju samo kartoni dodijeljeni igračima koji su  u igri tj. ne uzimaju se u obzir kartoni igračima koji se nalaze na klupi za pričuve. 
Kod oklada na zbroj kartona, kartoni se računaju na sljedeći način: žuti karton računa se kao 1 karton, a direktni crveni karton kao 2 kartona. Također, drugi žuti karton (i posljedično crveni) računaju se kao 2 kartona. Dakle, jedan igrač maksimalno može dobiti 3 kartona.

 

 Nadam se da će nekome pomoći ovo, sretno svima!   :)

 

PS. Znam da postoji dio foruma za NBA klađenje al pošto nemam vremena za pisanje analize (faks) preporučio bih D. Howard (15,5) VIŠE 1.85. Po meni veoma izgledan par na koji ću ići sa nešto višim ulogom jer je Portland ekipa koja možda i najgore brani centra u cijeloj ligi, a istovremeno Houstonu gori pod nogama.

 

 

Dakle na utakmici je bilo 6 žutih i jedan crveni karton, oklada je prošla to uopće nije sporno, ali kao tip HL računa da je bilo 6 kartona na utakmici, ne 7. Dakle, prema ovome kako su registrirali okladu ne računaju crveni karton.

 

Ne bi volio biti u situaciji da se moram sa njima natezati...

 

ffEZ4Ew.png

Link to comment
Share on other sites

Evo nek bude za arhivu jer vjerujem da će biti još govora oko kartona kod Lutrije pa evo odmah i primjera:

 

 

 

 

Dakle na utakmici je bilo 6 žutih i jedan crveni karton, oklada je prošla to uopće nije sporno, ali kao tip HL računa da je bilo 6 kartona na utakmici, ne 7. Dakle, prema ovome kako su registrirali okladu ne računaju crveni karton.

 

Ne bi volio biti u situaciji da se moram sa njima natezati...

 

ffEZ4Ew.png

ne razumijem sta je tu sporno? pa oklada je na zute kartone, bilo ih je 6 i oni su racunali kao sest? 

jedino sto zbunjuje u pravilniku je to da igrac moze dobiti tri kartona sto se odnosi na to da ako igrac dobije dva zuta i automatski crveni, racuna se kao dva zuta u ukupnom zbroju zutih te kao dobitna oklada na crveni karton.

Na stranu da je lutrija pekara, a ne kladionica...

Link to comment
Share on other sites

ne razumijem sta je tu sporno? pa oklada je na zute kartone, bilo ih je 6 i oni su racunali kao sest? 

jedino sto zbunjuje u pravilniku je to da igrac moze dobiti tri kartona sto se odnosi na to da ako igrac dobije dva zuta i automatski crveni, racuna se kao dva zuta u ukupnom zbroju zutih te kao dobitna oklada na crveni karton.

Na stranu da je lutrija pekara, a ne kladionica...

 

Sporno je to što neki tvrde da Hrvatska Lutrija priznaje crveni karton kod klađenja na kartone i u pravilniku im piše da jedan igrač može dobiti tri kartona. Kod online klaidionica bi ovdje bio rezultat 7 kartona, jer računaju crveni. Dakle ovo sam samo stavio kao dokaz da HL računa samo žute kartone, kako i piše, broj žutih kartona.

Dakle crveni ne vrijedi.

Link to comment
Share on other sites

Sporno je to što neki tvrde da Hrvatska Lutrija priznaje crveni karton kod klađenja na kartone i u pravilniku im piše da jedan igrač može dobiti tri kartona. Kod online klaidionica bi ovdje bio rezultat 7 kartona, jer računaju crveni. Dakle ovo sam samo stavio kao dokaz da HL računa samo žute kartone, kako i piše, broj žutih kartona.

Dakle crveni ne vrijedi.

Bilo bi kod onih online kladionica gdje u ponudi pise number of cards, tamo gdje pise number of yellow cards bi bilo takodjer 6. Crveni naravno da ne vrijedi kad pise broj zutih. Ponavljam, slazem se da HL nije olicenje kladionice koju bih preporucio svakom igracu, ali u ovom slucaju je, po meni, sve po ps-u.

Link to comment
Share on other sites

 • 9 months later...
 • 1 month later...
 • 2 weeks later...

Nakon dugo vremena sam pogledao ponudu Lutrije i ne mogu da ne prokomentiram viđeno!

8KRn51j.png

Uz izmišljeni manipulativni trošak od 5%, te porez na dobit od čak 10% oni u dosta situacija postavlju toliko bezobrazne koeficijente da im je marža 17%. Hej 17%. Usporedbe radi, bet365 online kladionica" rel="external">bet365 i druge kladionice imaju jedva 4%, nemaju manipulatnivi niti bilo kakav drugi porez i pogodite posluju u plusu. Margina od 17% je doslovce pljačka, a uz MT i porez na dobit jednostavno je neisplativno tamo igrati.

Dakle dok na 100kn uplaćenih u prosjeku bet365 online kladionica" rel="external">bet365 vraća 98kn, Lutrija vraća oko 83kn (to je samo njihov dio, naravno te 83kn treba umanjiti i za MT (pri uplati) i porez na dobit pri isplati).

4txickM.png

Ako već niste, počnite se kladiti online, jer ovo stvarno više nema smisla. Kad im promet padne za par stotina % možda se udostoje nešto poduzeti i lobirati da se ukine porez na dobit, a možda shvate da bi bilo vrijeme da prestanu naplaćivati 5% uplate za "manipulativne troškove" koji vjerujem i dalje nikome nisu jasni što su a objašnjenje vjeurjem ne želite znati jer je toliko glupo da ga neću niti pisati.

IZABERI ONLINE KLADIONICU

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Lutrija jedina računa kartone u hr kao i strane kladionice pa za one koje se klade na kartone samo u našim kladionicama mozda vrijedi pogledat ponudu nekad za razliku od drugih nasih kladionica,mada su granice isto prepisane dosta često za karton veće nego drugdje

 

Nogomet
Kod oklada koje se odnose na kartone, kartoni dodijeljeni nakon završetka utakmice ne uzimaju se u obzir. Također, u obzir se uzimaju samo kartoni dodijeljeni igračima koji su  u igri tj. ne uzimaju se u obzir kartoni igračima koji se nalaze na klupi za pričuve. 
Kod oklada na zbroj kartona, kartoni se računaju na sljedeći način: žuti karton računa se kao 1 karton, a direktni crveni karton kao 2 kartona. Također, drugi žuti karton (i posljedično crveni) računaju se kao 2 kartona. Dakle, jedan igrač maksimalno može dobiti 3 kartona.  
Kod oklada na zbroj bodova kartona vrijedi sljedeće: žuti karton računa se kao 10 bodova, a direktni crveni karton 25 bodova.  Također, drugi žuti karton (i posljedično crveni) računaju se kao 25 bodova. Dakle, jedan igrač maksimalno može dobiti 35 bodova. 

Link to comment
Share on other sites

On 15. 12. 2018. at 12:10, raki said:

Lutrija jedina računa kartone u hr kao i strane kladionice pa za one koje se klade na kartone samo u našim kladionicama mozda vrijedi pogledat ponudu nekad za razliku od drugih nasih kladionica,mada su granice isto prepisane dosta često za karton veće nego drugdje

 

Nogomet
Kod oklada koje se odnose na kartone, kartoni dodijeljeni nakon završetka utakmice ne uzimaju se u obzir. Također, u obzir se uzimaju samo kartoni dodijeljeni igračima koji su  u igri tj. ne uzimaju se u obzir kartoni igračima koji se nalaze na klupi za pričuve. 
Kod oklada na zbroj kartona, kartoni se računaju na sljedeći način: žuti karton računa se kao 1 karton, a direktni crveni karton kao 2 kartona. Također, drugi žuti karton (i posljedično crveni) računaju se kao 2 kartona. Dakle, jedan igrač maksimalno može dobiti 3 kartona.  
Kod oklada na zbroj bodova kartona vrijedi sljedeće: žuti karton računa se kao 10 bodova, a direktni crveni karton 25 bodova.  Također, drugi žuti karton (i posljedično crveni) računaju se kao 25 bodova. Dakle, jedan igrač maksimalno može dobiti 35 bodova. 

Lijepo su napisali pravila koja se odnose na broj kartona međutim to nikada ne stavljaju u ponudu već "Broj žutih kartona" gdje je jasno definirano da se radi samo o žutim kartonima a ne o svim kartonima. 

5EowZVD.png

Link to comment
Share on other sites

prije 3 sati, Goksim said:

Lijepo su napisali pravila koja se odnose na broj kartona međutim to nikada ne stavljaju u ponudu već "Broj žutih kartona" gdje je jasno definirano da se radi samo o žutim kartonima a ne o svim kartonima. 

5EowZVD.png

Ma da,o gamadi...nisam ni ja nikad vidio cjelokupni zbroj da imaju u ponudi već samo ovo pa pročitao pravila i rekao vidi vidi,a ono...

Link to comment
Share on other sites

 • Goksim changed the title to CroBet (Hrvatska Lutrija)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
 • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use