Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
NŠ Mura-Maribor  tip 1 ; kv .3.20 unibet ; DNB 2.43; over 2.5 gola

Danas se igra lokalni derbi između Mure i Maribora. Maribor če odigrati več 4 utakmicu u 10 dana. Danas u timu MB neče biti največeg pojačanja Kronavetra zbog kazne crvenog kartona. Što se tiče lige, MB je u 3 utakmice kod kuće izgubio od Triglava 1-2 i na prošlom derbiju je kod kuče igrao neriješeno sa Olimpijom 0-0 i kod Rudara u gostima 1-1.Maribora je ako pogledamo igru u velikoj krizi. Više od jedne godine teško zabijaju golove, igru imajo previše sporo i takozvani romb igrača(vezna linija - napad) je več odavno prečitan. U napadu je Zahović povrijeđen, u obrani imaju velikih problema jer je i Uskoković povrijeđen. Nitko ne zna zašto najbolji asistent lige prošle sezone Dervišević ne igra jer i u veznoj liniji nije tako kao što bi trebalo biti. Drugo ovogodišnje pojačanje Vancaš je izvan forme i vjerojatno je pritisk u ovom klubu dosta veći nego u prošlom, gdje ga nije bilo. Vjerojatno če i danas biti puno rotacija u timu. Navijači MB su ljuti na trenera Milaniča i žele promjenu na klupi. Sad kad su u 117.minuti produžetka izbacili švedskog prvaka AIK-a je opet neko smirenje ali samo do današnje utakmice ako opet ne uspiju pobijedit Mure. Jer u slučaju da sutra Olimpija pobijedi Triglav, bit če nevjerojatan zaostanak za rivalom 7 ili 8 bodova u samo 4 kruga. Stadion je kao uvijek pun, danas če biti razprodan. Danas mislim da MB neče pobijediti. Vrijedi pokušati na pobijedu Mure i na više od 2 gola.
Objavljeno

PSG-Rennes (francuski super kup)

Renn over 1.5 žuta 1.72

branit će se i grist da sačuvaju gol,sudac je dobar za kartone.

koef na PSG i igrače je premal,ovo mi je nekako najprimamljivije.

Hoffenheim-Sevilla (prijateljska)

odg 3+ 1.72

jedni i drugi igraju lijep i napadački nogomet + prijateljska utakmica,očekujem golijadu.

zajedno je tečaj 3!

WIN ?

Objavljeno
prije sat vremena, Gandalf said:
NŠ Mura-Maribor  tip 1 ; kv .3.20 unibet ; DNB 2.43; over 2.5 gola

Danas se igra lokalni derbi između Mure i Maribora. Maribor če odigrati več 4 utakmicu u 10 dana. Danas u timu MB neče biti največeg pojačanja Kronavetra zbog kazne crvenog kartona. Što se tiče lige, MB je u 3 utakmice kod kuće izgubio od Triglava 1-2 i na prošlom derbiju je kod kuče igrao neriješeno sa Olimpijom 0-0 i kod Rudara u gostima 1-1.Maribora je ako pogledamo igru u velikoj krizi. Više od jedne godine teško zabijaju golove, igru imajo previše sporo i takozvani romb igrača(vezna linija - napad) je več odavno prečitan. U napadu je Zahović povrijeđen, u obrani imaju velikih problema jer je i Uskoković povrijeđen. Nitko ne zna zašto najbolji asistent lige prošle sezone Dervišević ne igra jer i u veznoj liniji nije tako kao što bi trebalo biti. Drugo ovogodišnje pojačanje Vancaš je izvan forme i vjerojatno je pritisk u ovom klubu dosta veći nego u prošlom, gdje ga nije bilo. Vjerojatno če i danas biti puno rotacija u timu. Navijači MB su ljuti na trenera Milaniča i žele promjenu na klupi. Sad kad su u 117.minuti produžetka izbacili švedskog prvaka AIK-a je opet neko smirenje ali samo do današnje utakmice ako opet ne uspiju pobijedit Mure. Jer u slučaju da sutra Olimpija pobijedi Triglav, bit če nevjerojatan zaostanak za rivalom 7 ili 8 bodova u samo 4 kruga. Stadion je kao uvijek pun, danas če biti razprodan. Danas mislim da MB neče pobijediti. Vrijedi pokušati na pobijedu Mure i na više od 2 gola.

Imas neki kompleks verovatno od Maribora ? Uskokovic nije nikakav problem, lani nije igrao i je samo zamena..Pericic - Ivic je prvi par a izmena je Rajcevic.

Da, umor je kod Maribor po 120min v Stockhlom i sada u sredu opet CL imaju protiv Rosenborga ali kvalitetniji su i mislim da je vrijeme za pobjedu.

Btw Mura je prodala 3 najbolje igrace od lani.

Objavljeno

Grenier - Kotov, 1, - 1,75

Gledao sam meč Kotova i Lestiennea, blago rečeno ne gledljivo. Puno grešaka s obje strane, breakova i sve u svemu mislim da je Lestienne uspio prokockati dobiven meč, samo je morao držati servis. Umjesto toga gledali smo "ženski tenis" s puno breakova. Greniera nisam toliko gledao, (31/8 na hardu ove sezone) ali sam dosta uplačivao kad je on igrao, pogotovo na hardu i pogotovo kad je u nekoj dobroj formi i kad poveže nekoliko pobjeda. Tako je slučaj i sada, pobjeda nad Rolom u tri seta daje dovoljno samopouzdanje za meč protiv Kotova. Vjerujem da je i motiv na strani Kotova (6/4 na hardu ove sezone), mlad je, željan dokazivanja, ali i sklon pogreškama. 

Sretno! 

Objavljeno
prije 50 minute, whimp said:

Imas neki kompleks verovatno od Maribora ? Uskokovic nije nikakav problem, lani nije igrao i je samo zamena..Pericic - Ivic je prvi par a izmena je Rajcevic.

Da, umor je kod Maribor po 120min v Stockhlom i sada u sredu opet CL imaju protiv Rosenborga ali kvalitetniji su i mislim da je vrijeme za pobjedu.

Btw Mura je prodala 3 najbolje igrace od lani.

Možda ti, jer si navijač Maribora. Mura je najviše neugodniji tim za Maribor i sve timove na domačem terenu. Prošle godine imalu su samo 3 poraza. Sutra ni Olimpija ne pobijedi btw. Mura nije toliko izgubila koliko je MB slab i hendikepiran, jer napada kao da nema. Tu so utakmice prošle godine između ova dva tima i samo sretna pobijeda u CUP-u i ako se mi čini jedini strel u utakmici na gol sa više od 20m Hotića, je donio pobijedu Maribora.  Tako da u ligi prošle godine MB još nije pobijedio Mure. A bili su jako poraženi od 4-1. Danas mura ide sa snage od 200% u utakmicu a MB je umoran.

Pa ne kažem da ne može pobijediti MB, jer je favorit. I sad ako pobijedi češ mi opet pisat post, ako ne neče biti replike, znam ja takve pametnjakoviče nakon utakmice :)

Međusobni mečevi: MURA - MARIBOR
28.04.19 PL Mura Maribor 2 : 2
24.04.19 CUP Mura Maribor 1 : 1
03.04.19 CUP Maribor Mura 1 : 0
23.02.19 PL Maribor Mura 1 : 1
30.09.18 PL Mura Maribor 4 : 1

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use