Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 22.9.2019.

IzudinB

Recommended Posts

prije sat vremena, mario007 said:

Munuera je  u 1.pol mogao i 6 zutih pokazati.

Ovako samo 2 zuta u 1.pol.

Odvratni de***, potegnem 2 jaca tiketa, na oba izbildam 4.5 kartona na realu bas iz straha prema gadu...on ni to ne prebaci...a utakmica za 10+ kartona...kakav oprosten karton baleu u prvom poluvremenu ono jahanje a sevilla.ide u kontru...i jos daje tad zuti treneru seville...ocigledno navlacenje za real i ove godine...a munueru treba zaklat

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Finale litvanske kosarkaske lige Znam da smo svi mi, kolege sa Foruma, na odmoru, i da je Forum umro tokom letnjih meseci, ali i ja cu umreti, ako ne napisem nekoliko recenica o litvanskom kosarkaskom Finalu. Za one kolege koji ne prate kosarku, ili imaju manje od dvanaest godina, Zalgiris je u litvanskoj kosarci, ono sto je Bayern u fudbalskoj Bundesligi. Najbolji, najveci i ubedljivo najprivilegovaniji litvanski klub. Za litvanske prilike su odlicno organizovan klub, imaju odlicnu skolu kosarke, imaju sjajan domaci teren i publiku koja razume kosarku, a malo su i pogurani od grada i drzave, ali su svakako zdrav klub. Pa ipak, prosle godine nisu bili prvaci, a u Euroleague su prosli “onako”, mogli su bolje, ali i gore. Sa onakvim rosterom i budzetom, ne osvajanje titule je ravno ne osvajanju titule Bayerna u nemackoj Bundesligi. Zalgiris je lagano priveo kraju regularni deo prvenstva na prvom mestu sa samo dva poraza, dok je drugoplasirani Rytas imao sedam, a treceplasirani Lietkabelis cak sesnaest poraza. I tako su do velikog Finala, ipak dosle dve najbolje ekipe, Zalgiris i proslogodisnji prvak Rytas. Za one kolege koji ne prate kosarku, ili imaju manje od dvanaest godina, to je kao kada bi u Finalu Bundeslige igrali Bayern i Eintracht na tri dobijene, a da Bayern ima utakmicu vise na domacem terenu. I to ne onaj Tuchelov Bayern, vec ovaj ovogodisnji. Pred pocetak Finalne serije, titula Zalgirisa je bila kvotirana izmedju 1,14-1,16 sto je, po meni, potpuno realna kvota, s’obzirom na kvalitet rostera.  I onda je dosla prva utakmica u Kaunasu, prava drama i triler, koju je Rytas dobio nakon dva produzetka u jednom spektaklu od kosarke. Zalgiris u regularnom delu utakmice nijednom nije vodio, dok je Rytas odigrao kao dopingovan. Na preko dvadesetak sekundi do kraja regularnog dela su imali tri poena razlike, pa je Zalgiris ubacio trojku za manje od dve sekunde, da bi Rytas imao sasvim dovoljno vremena da napravi pristojan napad. Nakon neuspesnog napada, odigran je jedan, pa jos jedan produzetak, da bi Rytas sokantno, ali potpuno zasluzeno dobio prvu utakmicu u sred Kaunasa. Samo jos da kazem, da Zalgiris cak i nije igrao  kriminalno, koliko su gosti bili fenomenalni. Ko je pratio Euroleague, tako je slicno igrao Paris u sezoni. Iz aviona se vidi da je u Rytasu sjajna atmosfera unutar tima, lopta odlicno ide, igraci se bacaju na glavu jedni za druge, sutiraju trojke sa deset metara i to ko god misli da treba. Ko ne prati kosarku, Rytas izgleda kao Leverkusen iz prosle sezone, ili Psv ili Liverpool iz ove sezone, prava poezija. A onda je dosla druga utakmica, u Vilniusu, gde je Zalgiris odigrao kao Bayern iz najboljih dana, i dobio, ne bas lako, ali ipak dobio, a samo da kazem da je ta dvojka na Zalgiris bila kvotirana sa 1,33-1,40 jer su kladionice mislile bas kao i ja, da je nemoguce da jedna takva ekipa poput Zalgirisa krene u Finalnu seriju sa 0:2. Tako je Zalgiris izjednacio seriju na 1:1 i seriju ponovo vratio u Kaunas. Jedinica na Zalgiris na toj trecoj utakmici u sred Kaunasa je bila izmedju 1,18-1,20 i naravno da sam divljao sa uplatama na domacina. I ne samo to, divljao sam sa uplatama i da ce Zalgiris uzeti titulu, i to pre, a i tokom Finalne serije. A odmah da kazem i da bi mi ta jedinica bila predlog i za svetu Poslednju Sansu da je jos uvek igramo, a postavio bih je i u Guts-Leonardo Kupu, a da imam sta da rasprodam, verovatno bih i rasprodao svu imovinu. Sta da vam kazem dalje? Zalgiris je i drugu utakmicu u sred Kaunasa izgubio, prvo poluvreme su odigrali kao qurci i gubili sa 31:49 a onda se u drugom poluvremenu vratili uz porodjajne muke, i ipak izgubili 6 poena razlike. Sto se tice Rytasa, sve po starom, bacanje na glavu, protok lopte, trojke sa deset metara … poezija. Danas se igra cetvrta utakmicu u Vilniusu, i ako Rytas dobije, odbranice titulu, a Zalgiris ce i drugu sezonu ostati praznih ruku. To je otprilike, kao kada bi Bayern izgubio titulu od Eintrachta tako sto nijednom ne bi dobio u Munchenu. Danasnja cetvrta utakmica se igra od 17.50 po nasem vremenu, kvote na jedinicu su 2,40 i 1,52 na dvojku, dok je titula Rytasa kvotirana sa 1,85 a titula Zalgirisa sa 1,95 a vi, moje kolege sa Foruma, odigrajte sta hocete. Ako mislite da je moguce da Eintracht tri puta dobije Bayerna, od toga dva puta u sred Munchena, onda je kvota od 2,40 sansa koja se pruza jednom ili nijednom u zivotu. Ako mislite da je nemoguce da onakav Bayern syebe celu sezonu u samo deset dana, onda je mozda bolje da igrate titulu Zalgirisa po 1,95 nego dvojku po 1,52, posto bi stvarno bili seljaci da veceras dobiju u gostima, a onda i treci put uzastopno izgube u Kaunasu. Ja ne znam sta da radim, ali cu sa vama podeliti malo teorije. Veliki Fabio Capello tvrdi da bilo koji trener moze samo da se yebe, ako u timu nema velike igrace. On tvrdi da samo igraci na terenu, a ne treneri, mogu da vam donesu pobede, i da ako u timu imate odlicne igrace, ali budaletine, onda je krivica trenera sto budale nije pretvorio u korisne igrace. Sa druge strane, imate titulu Napolija, koji po kvalitetu nije ni medju prvih sest rostera u Serie A, ali imaju doktora na klupi, pa u ovom slucaju, sa teorijom Fabia Capella mozete samo da obrisete guzu. Cesto se ovih dana vracam na analizu koju sam napisao za Finale Lige Prvaka izmedju Psg-a i Intera. Ta analiza ce me pratiti dok sam ziv, od nje imam prave kosmare u snu. U toj analizi sam prednost dao sistemu, u odnosu na individualni kvalitet, i uopste mi zbog toga nije krivo, vec mi je zao. A na terenu se videlo, bas ono sto kaze Fabio Capello, igraci Psg-a su za tri klase individualni bolji, i da se utakmica igrala sve dok Inter ne povede, utakmica bi i dalje trajala. Klasa je klasa, i sa naknadnom pamecu, sada bi moglo da se kaze, da Interu ne bi pomogli ni Guardiola, Mourinho i Ancelotti zajedno na klupi. Za kraj, ja sam vam potpuno besplatno napisao analizu za ovaj danasnji mec, a vi odlucite sta cete raditi. Zalgiris je za litvanske prilike jak kao Bayern za nemacke, ali Rytasovi igraci se bacaju na glavu, igraju kao Leverkusen prosle godine i sutiraju trojke sa deset metara, iako su tri puta slabiji na papiru. A nije isto ni kladiti se na domacina po 2,40 ili na gosta po 1,52 koji je na ivici provalije. Ako je Fabio Capello u pravu, onda kvalitet Zalgirisa mora kad-tad doci do izrazaja, pa makar i u ovoj horor-utakmici po njih na neprijateljakom terenu. A ako je Conte u pravu, pa ako date sve od sebe i bacate se na glavu, cak i sa osam i po krstenih igraca, onda uopste nije vazno protiv koga igrate.  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use