Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Šansa 2026./2027. počinje za:

Počela je Posljednja Šansa 2026./2027.

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Da, to sam zaboravio da spomenem. Ponitka veoma važan igrač za ruski tim, prosječno bude 30-ak minuta na terenu uz veoma dobar procenat šuta iz igre, a i tricu zna šutati. Iverson veoma bitan u rotaciji bio, ovako će dosta toga pasti na leđa Ayonu Gustavu koji već ima 34 godine i pitanje je kakvu će odbranu odigrati, koliko će biti u mogućnosti. Na Gustava je granica 12.5 poena, prošle dvije je prešao protiv Barçe i Olympiakosa, s tim da je protiv Barçe (Iverson je imao samo osam minuta i zbog povrede izašao) podijelio minute sa Pushkovim. Tako da, možda pokušati i Ayona over poena. :)

Objavljeno
prije 14 minute, bjorn said:

Da, to sam zaboravio da spomenem. Ponitka veoma važan igrač za ruski tim, prosječno bude 30-ak minuta na terenu uz veoma dobar procenat šuta iz igre, a i tricu zna šutati. Iverson veoma bitan u rotaciji bio, ovako će dosta toga pasti na leđa Ayonu Gustavu koji već ima 34 godine i pitanje je kakvu će odbranu odigrati, koliko će biti u mogućnosti. Na Gustava je granica 12.5 poena, prošle dvije je prešao protiv Barçe i Olympiakosa, s tim da je protiv Barçe (Iverson je imao samo osam minuta i zbog povrede izašao) podijelio minute sa Pushkovim. Tako da, možda pokušati i Ayona over poena. :)

I ayona over i Thomasa over od zenita

Objavljeno
prije 5 sati, IzudinB said:

Rijeka - Dinamo 2 (1.50) bet365

Kao što svi već znamo Olmo je otišao iz Dinamo Zagreba i već je postigao gol u svom novom klubu Leipzigu. Možda ćete pomisliti da je samo Olmo bio Dinamo Zagreb, ali iskreno nije tako. Dinamo je još uvijek najbolji klub u Hrvatskoj, a u ovom trenutku su i u najboljoj formi u ligi.

Kada su prošli put igrala ova dva kluba u ligi, Dinamo Zagreb je ostvario pobjedu od 5-0. Oršić je postigao tri gola u toj utakmici i vjerojatno će donijeti klubu dosta novca, jer se navodi da bi mogao otići na ljeto, ali do tada je u klubu i igra zaista dobro.

Što se tiče Rijeke, oni nisu krenuli novu polusezonu baš kako se očekivalo. Igrali su protiv Lokomotive Zagreba u gostima i izgubili su tu utakmicu sa 2-1 na kraju. Kao što kolega Crash1 kaže, oni nisu taj tim od prije, koji je osvojio titulu ispred Dinamo Zagreba. Velika je razlika između tog tima i onog koji je osvojio titulu u to vrijeme.

Rijeka je pobijedila Dinama u kupu i osvojila trofej, međutim, ove sezone su izgubili od njih 5-0 na domaćem terenu i 3-0 u gostima također. Tako da mislim da bi Dinamo Zagreb ovo trebao pobijediti.

Screenshot_55.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 5.2. u 10:45 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Dodati da će Rijeka protiv Dinama biti bez petorice igrača, golman Prskalo, stoper Nino Galović i veznjaci Pavičić i Capan. Acosty je pod antibioticima, Rožman za njega kaže da su šanse minimalne da zaigra. Protiv Lokomotive stoperski tandem su bili Escoval i Velkovski, koji su daleko od standardnih igrača, a kod oba gola kiksao je 19-godišnji Smolčić.

Edit: Velkovsi u sastavu na stoperu, Smolčić bek, drugi stoper Portugalac Pereira.

jYswLRk.png

Objavljeno

Skor: 8/10
Profit: 15,74 unita

Predlog 11: Jan Vesely 9,5+ at 1,70 18:00h Uplata: 4 unita

Pick dana za mene. Od kada se vratio, Vesely je na proseku od 30 minuta u Fenerbahceu. Čovek koji je bio MVP prošle godine Evrolige je na granici od 9,5.... Danas nema Lovernja koji izostaje zbog ličnih razloga pa mu je jedina izmena Tomas koji ne igra više od 10ak minuta. Fener se bori za plej of, Veseli je  uz Slukasa Željkov omiljeni igrač i uvek igra puno u bitnim utakmicama. Granica je mala zaista, iako je on na poslednje dve imao po 10 tačno. Ayon ne važi za nekog defanzivca, a Iverson koji je dobar u odbrani danas ne igra pa će Ajona menjati Puškov verovatno i Veseli bi po meni ovo morao preći danas. Jedini problem mogu biti faulovi i bacanja i nadam se da neće podbaciti u obe kategorije te samog sebe uništiti. Fener je na 80,5 danas, sasvim dovoljno poena da Veseli ubaci 10 na nekih 30ak minuta igre.

Predlog 12: Promiteas - Breša OT1 at 1,45 18:30h Uplata: 3 unita

Promiteas nastavljam da igram jer mi se svidja koncept ekipe, kako igraju i kako se momci bore. Oni po meni imaju jedan od recepata za uspeh u Evropi i biće jedan od opasnijih timova u nastavku Evrokupa. Imaju dobru bazu domaćih igrača u vidu Mantzarisa, Agravanisa, Mavrokefalidisa i Katislakisa uz 5 stranaca od kojih su Hall i Bab nosioci igre od kada je Okatvijus Elis otišao u Olimpijakos i pomoćnog osoblja koga su dodali, dobro poznatih igrača iz Aba lige, Marvina Jonesa koji je igrao u Krki i James Bella koji je igrao u Budučnosti i Cedeviti kao i Lipovija koji je imao epizodu u Zvezdi. Promiteas je old school ekipa, peglaju odbranu a u napadu je često sistem da se spusti lopta Mavrokefalidisu koji je dominatan već godinama i da se njemu da kreacija ili da se traži šut za tri iz picka ili probijanja. Liče čak malo na Partzian dok ga je Dule vodio, sa sve onim bagovima u napadu koji se dešavaju. Breša je solidna ekipa takođe, nekog sličnog ili malo manjeg kvaliteta, ali borbena sa takođe fokusom na odbranu. Glavni igrači su Abass i omaleni Lansdowne. Oni igraju bolje kući, izgubili su obe u gostima u grupi kao i od Trenta u prvenstvu u poslednjem kolu koji je očajna ekipa. Promiteas će verovatno imati i punu halu jer su zbog rezultata uspeli da privuku publiku i to bi mogao biti fin faktor. Ovo je ključna utakmica za prolaz dalje, pogotovo za Promiteas koji u sledećem kolu gostuje Oldenburgu a sve su ekipe u grupi na  2 - 2 .

Predlog 13: Jamar Smith 13,5+ at 1,85 17:30h Uplata: 2 unita

Smith je ove sezone glavni igrač Uniksa uz Mekaluma i jedini koji pravi neku razliku po meni. Teodor je divljak bez mozga, Kajmakoglu i Tajus matori, tu su još Rejmar Morgan, dva tri rusa i onaj islandjanin koji pegla odbranu i šutne neku trojku... Takođe biti ili ne biti utakmica za Uniks ako žele dalje, sve su ekipe na 2 2 a oni gostuju Monaku u poslednjem kolu. Ritas je ekipa brzog ritma kao i uvek, danas se Uniks procenjuje na 85 poena i Smith mi je bolji pick jer je Mekalum na velikoj granici baš.

Predlog 14: Giorgos Papajanis 6,5+ at 1,75 19:00h Uplata: 2 unita

Papajanis igra  više ove sezone, pogotov u poslednje vreme  i to pre svega jer je u odbrani zaista dobar, zatvara reket a u napadu postavlja dobre pickove i naučio je konačno da se otvara po malo. Takođe nema neku kvaltietnu izmenu , na klupi su prematori i prespori Vujukas kao i Vajli i Bentil koji su meni katastrofa i nije mi jasno kako mogu igrati u ekipi koja je u plej ofu Evrolige. Zvezda na centru nije bajna u odbrani, Štimac je očajan, Ojo u odbrani od picka ne postoji a Kuzmić nije na nivou na kom je pre bio. Papajanis za nekih 25-30 minuta ovo može preći, Kalates ume da ga pronadje kao i Rajs a granica je zaista fina. U prvom meču je ubacio 8 za 16 minuta li tada nije bio Pitino trener koji se čini da mu više veruje i daje mu više minuta u odnosu na prethodnog trenera.

Predlog 15: Waregem - Klub Briž X2i2-4 at 1,70 20:45h Uplata: 2 unita

Fudbal gledam sa vremena na vreme i često se pogodi da to bude Belgijska liga koja se vrti na Areni gde sam par puta uhvatio baš Briž ove a i prošle sezone. Oni su predominatni u Belgijskoj ligi u poslednjih par sezona. Pre dve godine su uzeli prvenstvo, prošle godine bili drugi iza Gennka a ove su opet prvi dosta ubedljivo. Dobra su ekipa, imaju kao i sve ekipe u Belgiji talenotvane igrače, pogotovo ofanzivne i igraju fin moderan fudbal sa presingom i kontrolom poseda. U prvoj tekmi su bili bolji od Waregema a završilo se 1 1. Danas će opet biti to sigurno takmičarska utakmica, Waregem im je mušterija redovna u poslednjim susretima sem u tom u kupu i mislim da će danas ovo oni dobiti ili makar proći na gol razliku. Ne igraju na puno golova i zato mi se svidja ovo od 2 do 4 a i ulog je danas veliki za obe ekipe, Waregem se može i braniti i čekati svoju šansu, Briž će napadati verovatno i takva igra njima odgovara. Igrali su i Ligu Šampiona ove sezone i nisu bili loši, bili su treći iza Psga i Reala ali nisu se obrukali. Dobar tip po meni za danas.

Predlog 16: Miloš Teodosić 15,5+ at 1,85 20:30h Uplata: 1 unit

Ovo je najviše na osećaj jer je granica zaista velika. Bio sam na prvoj utakmici u Areni, cela hala je konstantno zviždala Teu a on se ispucavao nemilice. Danas je obrnuta situacija, Virtus igra kući, Teodosić je bez sumnje kvalitetan i dominatan igrač na ovom nivou takmičenja, danas će igrati dosta sigurno i šutirati dosta, pogotovo bacanja mislim jer će mu sudije više svirati kontakta kući i 20ak poena deluje neminovno po meni. Partizan ga je čuvao odlično u prvoj utakmici ali mislim da umor pomešan sa motivacijom koja sigurno nije kao u punoj Areni kakva je bila u prvoj tekmi doneti dovoljno prostora Teu da ubaci ovih 16.

Objavljeno

Saint Etienne - Marseille X2 (1.40) bet365

Danas Francuska liga dominira. Ovo mi je odlična utakmica sa velikom vrijednošću, gdje se domaćin nalazi na 15-oj poziciji na tabeli, te su više golova primili nego što su postigli. Igraju protiv Marseillea koji nije dugo izgubio utakmicu, te većinom igraju remije, a ove sezone imaju čak sedam remija u 22 kola odigrana do sada.

Domaćin Sain Etienne igra promjenjivo, imaju četiri poraza u posljednjih pet utakmica. Koeficijenti ogromni na Marseille. Odigrat ću jednu čistu dvicu kao singl, dok ću i X2 na nekom sigurnijem listiću, jer vjerujem da je Marseille dosta kvalitetnija ekipa u ovom trenutku, te su u mnogo boljoj formi. Mislim da Marseille može pobijediti, ali za one koji žele nešto sigurnije X2 mi se čini prilično izglednim ovdje. Sretno!

Screenshot_62.jpg

(Koeficijenti 5.2. u 17:05 CET) 

Objavljeno

Tottenham - Southampton 1 (1.66) bet365

Igra se četvrto kolo FA kupa, gdje će drugi susret igrati Tottenham i Southampton. U prvom susretu je bilo 1-1. U tom susretu je Tottenham poveo u 58. minuti, no nisu uspjeli izdržati do kraja, te je Sofian postigao u kobnoj 87. minuti.

Nema sumnje da je ovdje Tottenham dosta kvalitetnija ekipa. Favoriti su po koeficijentima, iako je koeficijent prilično dobar na njih, valjda što je kup pa se još uvijek ne zna kakvu će momčad izvesti Mourinho. Oni imaju jednu lošu sezonu u ligi, ali ovo će im biti jedna od šansi za neku titulu, jer će teško izboriti plasman za Ligu prvaka kako stvari stoje u ovom trenutku.

Tottenham dolazi u ovaj susret nakon što su ostvarili veliku pobjedu protiv Man Cityja od 2-0 i siguran sam da su u dobrom raspoloženju. Vjerujem da će opravdati ulogu favorita. 

NAPOMENA: Koeficijent u velikom padu 1.72 na 1.66. Sretno!

Screenshot_63.jpg

(Koeficijenti 5.2. u 17:10 CET) 

Objavljeno

Nogomet: Lazio - Verona 1 (1,50) (PSK): Lazio ove sezone zaista igra fantastično i nadam se da dobiva večeras ,a kvota je sasvim solidna. Lazio uz Atalantu najbolja napadačka momčad Italije ,zabili su dosad 52 gola ,samo Atalanta više 59. Zadnjih 5 utakmica su bez poraza ,4 pobjede i remi koji je došao u derbiju protiv Rome. Lazio je također i domaćinska ekipa ,oni su uz Juventus još jedini neporaženi na domaćem terenu ,9 pobjeda i 2 remija. Večeras im nedostaju Cataldi ,Luiz Felipe i Correa. Verona isto možemo reći iznenađujuće dobra ove sezone ,trenutno su 9. na ljestivci ,Cagliari i europske pozicije im bježe samo 2 boda. Verona isto tako odlična u zadnjih 5 utakmica su bez poraza uz 3 pobjede i 2 remija. Verona u gostima solidna ,po 3 pobjede i remija uz 4 poraza. Kod Verone večeras nedostaju Amrabat i Salcedo Mora. Verona je zaista nezgodna ekipa ove sezone ,lijepo je posložio to naš Jurić ,ali nadam se da će Lazio dobiti i pobjedom se približiti Juventusu na samo 2 boda. 

Nogomet: St. Etienne - Marseille (oba daju gol) (1,85) (PSK): St. Etienne ove sezone trenutno za njih na razočaravajućem 15. mjestu ljestvice. Sigurno da su i oni priželjkivali borbu za europu ,što nije možda čak ni izgubljeno jer 9 bodova ih dijeli od mjesta koje vode u europu ,ali St. Etienne može najviše brinuti forma koja je očajna ,samo jedna pobjeda u zadnjih 5 utakmica. Kod kuće imaju 4 pobjede ,isto toliko remija i 3 poraza. Večeras im nedostaje Monnet-Paquet  ,dok je upitan Boudebouz. Marseille još uvijek drži to 2. mjesto koje izravno vodi u Ligu prvaka. Bježe Lilleu 3 boda uz utakmicu manje. U zadnjih 5 Marseille nema poraza ,3 remija i 2 pobjede. Marseille je odma iza Psg-a što se tiče igranja u gostima ,imaju 5 pobjeda ,4 remija i 2 poraza. Večeras im nedostaje Thauvin. St. Etienne je slavio u posljednjoj međusobnoj prvenstvenoj utakmici ,na domaćem terenu bilo je 2 - 1 za St. Etienne. Očekujem da Marseille napada i vodi igru ,u boljoj su formi i utakmica im je dosta važnija što bi onda trebalo ostaviti nešto prostora i za domaćine . Na drugoj strani St. Etienne je ipak tek 15. na ljestvici ,ispasti neće jer su kvalitetniji od ovih dole ,hoće li hvatati tu europu nadam se da hoće jer nisu loša ekipa i doma svakome mogu zabiti i zaprijetiti. 

Objavljeno
prije 11 sati, crash1 said:

Mirandes - Villarreal // Over 1.00 golova u prvom poluvremenu bet365 Bet365 Hrvatska - 1,82

Dosta uzbudliv meč nas ovdje očekuje. Mirandes nije lak protivnik očito kad igra kod kuce, uspjeo je do sad da eliminiše dva prvoligaska protivnika i to Celtu Vigo i Sevillu. Mirandes igra dosta dobar fudbal ali igraju na kontre malo su više zatvoreni dok Villarreal igra bas otvoreniji napadački fudbal. Ovde očekujem da bude više golova i da susret ima dosta raspleta i zapleta, kako to obično biva u kup takmičenjima.

Moj prijedlog je prvo poluvrijeme više od 1 pogodka. U meču sa Celtom i Seviljom bilo je pogodaka u oba poluvremena. Celtu su dobili 2:1 a Sevilju 3:1. Viljareal je dobio oba meča kao gost, Gironu 3:0 i Rayo Vallecana 2:0. Tako da možemo možda i od obje ekipe ovdje očekivati golove i to od samog starta. Ukoliko bude samo jedan pogodak, kvota je 1.00.

Bayern - Hoffenheim // Over 1,5 golova u prvom poluvremenu bet365 Bet365 Hrvatska - 1,66

Također susret u okviru kupa. I ovdje isto očekujem kišu golova. Imamo dvije ekipe koje postižu puno pogodaka, ali i primaju puno. Pogotovo Hoffenheim, koji u prosjeku prima skoro 2 gola po meču ali i Bayern ima mnogo problema u defanzivi, primaju 1,5 gol po susretu na zadnjih 5 utakmica. Dakle, sve su prilike za golijadu i to od samog starta. Na zadnjih 5 međusobnih mečeva u prosjeku po susretu budu postignuta četiri pogodka a nadam se da će večeras barem dva biti postignuta u prvom poluvrmenu. 

image.png.4c5829681f0ed2c0f4eccbfbb3a07f4b.png

Ovaj listic se moze nazvati listic dana :)

Objavljeno
prije 5 sati, Stefan1050 said:

Skor: 8/10
Profit: 15,74 unita

Predlog 11: Jan Vesely 9,5+ at 1,70 18:00h Uplata: 4 unita

Pick dana za mene. Od kada se vratio, Vesely je na proseku od 30 minuta u Fenerbahceu. Čovek koji je bio MVP prošle godine Evrolige je na granici od 9,5.... Danas nema Lovernja koji izostaje zbog ličnih razloga pa mu je jedina izmena Tomas koji ne igra više od 10ak minuta. Fener se bori za plej of, Veseli je  uz Slukasa Željkov omiljeni igrač i uvek igra puno u bitnim utakmicama. Granica je mala zaista, iako je on na poslednje dve imao po 10 tačno. Ayon ne važi za nekog defanzivca, a Iverson koji je dobar u odbrani danas ne igra pa će Ajona menjati Puškov verovatno i Veseli bi po meni ovo morao preći danas. Jedini problem mogu biti faulovi i bacanja i nadam se da neće podbaciti u obe kategorije te samog sebe uništiti. Fener je na 80,5 danas, sasvim dovoljno poena da Veseli ubaci 10 na nekih 30ak minuta igre.

Predlog 12: Promiteas - Breša OT1 at 1,45 18:30h Uplata: 3 unita

Promiteas nastavljam da igram jer mi se svidja koncept ekipe, kako igraju i kako se momci bore. Oni po meni imaju jedan od recepata za uspeh u Evropi i biće jedan od opasnijih timova u nastavku Evrokupa. Imaju dobru bazu domaćih igrača u vidu Mantzarisa, Agravanisa, Mavrokefalidisa i Katislakisa uz 5 stranaca od kojih su Hall i Bab nosioci igre od kada je Okatvijus Elis otišao u Olimpijakos i pomoćnog osoblja koga su dodali, dobro poznatih igrača iz Aba lige, Marvina Jonesa koji je igrao u Krki i James Bella koji je igrao u Budučnosti i Cedeviti kao i Lipovija koji je imao epizodu u Zvezdi. Promiteas je old school ekipa, peglaju odbranu a u napadu je često sistem da se spusti lopta Mavrokefalidisu koji je dominatan već godinama i da se njemu da kreacija ili da se traži šut za tri iz picka ili probijanja. Liče čak malo na Partzian dok ga je Dule vodio, sa sve onim bagovima u napadu koji se dešavaju. Breša je solidna ekipa takođe, nekog sličnog ili malo manjeg kvaliteta, ali borbena sa takođe fokusom na odbranu. Glavni igrači su Abass i omaleni Lansdowne. Oni igraju bolje kući, izgubili su obe u gostima u grupi kao i od Trenta u prvenstvu u poslednjem kolu koji je očajna ekipa. Promiteas će verovatno imati i punu halu jer su zbog rezultata uspeli da privuku publiku i to bi mogao biti fin faktor. Ovo je ključna utakmica za prolaz dalje, pogotovo za Promiteas koji u sledećem kolu gostuje Oldenburgu a sve su ekipe u grupi na  2 - 2 .

Predlog 13: Jamar Smith 13,5+ at 1,85 17:30h Uplata: 2 unita

Smith je ove sezone glavni igrač Uniksa uz Mekaluma i jedini koji pravi neku razliku po meni. Teodor je divljak bez mozga, Kajmakoglu i Tajus matori, tu su još Rejmar Morgan, dva tri rusa i onaj islandjanin koji pegla odbranu i šutne neku trojku... Takođe biti ili ne biti utakmica za Uniks ako žele dalje, sve su ekipe na 2 2 a oni gostuju Monaku u poslednjem kolu. Ritas je ekipa brzog ritma kao i uvek, danas se Uniks procenjuje na 85 poena i Smith mi je bolji pick jer je Mekalum na velikoj granici baš.

Predlog 14: Giorgos Papajanis 6,5+ at 1,75 19:00h Uplata: 2 unita

Papajanis igra  više ove sezone, pogotov u poslednje vreme  i to pre svega jer je u odbrani zaista dobar, zatvara reket a u napadu postavlja dobre pickove i naučio je konačno da se otvara po malo. Takođe nema neku kvaltietnu izmenu , na klupi su prematori i prespori Vujukas kao i Vajli i Bentil koji su meni katastrofa i nije mi jasno kako mogu igrati u ekipi koja je u plej ofu Evrolige. Zvezda na centru nije bajna u odbrani, Štimac je očajan, Ojo u odbrani od picka ne postoji a Kuzmić nije na nivou na kom je pre bio. Papajanis za nekih 25-30 minuta ovo može preći, Kalates ume da ga pronadje kao i Rajs a granica je zaista fina. U prvom meču je ubacio 8 za 16 minuta li tada nije bio Pitino trener koji se čini da mu više veruje i daje mu više minuta u odnosu na prethodnog trenera.

Predlog 15: Waregem - Klub Briž X2i2-4 at 1,70 20:45h Uplata: 2 unita

Fudbal gledam sa vremena na vreme i često se pogodi da to bude Belgijska liga koja se vrti na Areni gde sam par puta uhvatio baš Briž ove a i prošle sezone. Oni su predominatni u Belgijskoj ligi u poslednjih par sezona. Pre dve godine su uzeli prvenstvo, prošle godine bili drugi iza Gennka a ove su opet prvi dosta ubedljivo. Dobra su ekipa, imaju kao i sve ekipe u Belgiji talenotvane igrače, pogotovo ofanzivne i igraju fin moderan fudbal sa presingom i kontrolom poseda. U prvoj tekmi su bili bolji od Waregema a završilo se 1 1. Danas će opet biti to sigurno takmičarska utakmica, Waregem im je mušterija redovna u poslednjim susretima sem u tom u kupu i mislim da će danas ovo oni dobiti ili makar proći na gol razliku. Ne igraju na puno golova i zato mi se svidja ovo od 2 do 4 a i ulog je danas veliki za obe ekipe, Waregem se može i braniti i čekati svoju šansu, Briž će napadati verovatno i takva igra njima odgovara. Igrali su i Ligu Šampiona ove sezone i nisu bili loši, bili su treći iza Psga i Reala ali nisu se obrukali. Dobar tip po meni za danas.

Predlog 16: Miloš Teodosić 15,5+ at 1,85 20:30h Uplata: 1 unit

Ovo je najviše na osećaj jer je granica zaista velika. Bio sam na prvoj utakmici u Areni, cela hala je konstantno zviždala Teu a on se ispucavao nemilice. Danas je obrnuta situacija, Virtus igra kući, Teodosić je bez sumnje kvalitetan i dominatan igrač na ovom nivou takmičenja, danas će igrati dosta sigurno i šutirati dosta, pogotovo bacanja mislim jer će mu sudije više svirati kontakta kući i 20ak poena deluje neminovno po meni. Partizan ga je čuvao odlično u prvoj utakmici ali mislim da umor pomešan sa motivacijom koja sigurno nije kao u punoj Areni kakva je bila u prvoj tekmi doneti dovoljno prostora Teu da ubaci ovih 16.

6 od 6, nadam se da je još neko uzeo pare, danas je masno bilo baš :D

Veseli 11

Promiteas 67 56

Smith 24

Papajanis 12

Waregem Briž 1:2

Teodosić 24

Skor: 14/16

Profit: 25,34 unita

Objavljeno
prije 7 sati, mesrine said:

TOTTENHAM-SOUTHAMPTON   oba daju gol  1.75 ss    (za hrabre i 3+, jer uvjerenja sam da će spursi slaviti u 90minuta, pa kombinirajte kako vam draže)

soton će ovo ići maximalno sigurno s punim sastavom, i sigurno da su opasni i potentni uz ingsa koji je u velikoj formi uz naravno ward-prowse-a i redmonda koji će zajedno biti itekako opasni i vjerujem da mogu zabiti bar jedan gol nesigurnoj obrani spursa iako su su kontra citya upisali clean sheet, al tko je gledao vidio je kako.

S druge strane spursi igraju doma, mou sigurno želi dalje, ali vjerujem da će rotirati, međutim sastav će biti jak sigurno uz po koju rotaciju a definitivno bez novopridošlog bergvijna strijelca protiv citya, ali ima tko zabiti i vjerujem u pobjedu spursa, od minimalno 2-1, što bi značilo da prolaze sve gore navedene kombinacije.

sretno svima 

SVE WINN GLATKO???

Objavljeno
prije 6 sati, crash1 said:

Hvala, nadam se da je neko ispratio :D 

Na moju žalost ja nisam jer sam u vrijeme kad si stavio upis sa tom kombinacijom vec odigrao dva listića i na oba bio Dinamo :D srećom kad sam se probudio za wc jutros i vidio gubitak na brzinu sam stavio manji iznos na Marseille sa kvotom 2.55 i povratio dio izgubljenog... pa nek neko kaze kako je budjenje radi pišanja noću naporno ?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Pascha, Koln, Nemacka, najveci bordel u Evropi Ja mislim da danas uopste ne bi trebalo da se kladimo i bez veze trosimo novac, kada cemo za samo dva dana u ponudi za kladjenje imati osamnaest utakmica Lige Prvaka, i to, pazite sad, u tri uzastopna dana. Hajde, recite vi nama, kolegama sa Foruma, koja danasnja utakmica bi mogla vise da vas privuce od kladjenja u cetvrtak na golove na utakmici Bayern vs Bodo/Glimt? Hajde, recite koliko mislite da ce biti golova na utakmici Bayern vs Bodo/Glimt? Dvanaest, sedamnaest, pedeset ... koliko???? Sta mislite, hoce li pasti golovi i u prvom i u drugom poluvremenu? Hoce li Bayern dati Bodo/Glimtu vise od dvanaest golova, kada su toliko ugurali Dinamu?  Koja danasnja utakmica bi mogla vise da vas privuce od barem deset golova koliko mislim da Barcellona moze da ugura Feyenoordu u sredu? Feyenoord je primio vec sedam golova od pocetka sezone, a igrali su samo sa krsevima, (Sparta, Cambuur, Den Hag ...)  Pa onda golovi u sredu na utakmici Stuttgard vs Viking, majko mojaaaaaaa. A ako u utorak Aek izgubi od Laska u sred Atine, onda stvarno i treba da se padne. Pa onda u sredu Arsenal dolazi u Napulj, najverovatnije da odrzi cast modernog fudbala primitivnim juznjacima, pa Real Madrid vs Inter, pa Shaktar dolazi Psv-u ... pa ovo pa ono ... A ko od kolega sa Foruma pogodi pobednika na utakmici Como vs Leipzig, taj bi morao da za nagradu dobije put oko sveta. Zbog ovog ludila koje stize za samo dva dana, predlazem da se danas uopste ne trosi novac, da se niko ne kladi, vec da se podizu krediti ili rasprodaje imovina. Dva dana su sasvim dovoljna da skupite sebi novac. A do tada cu vam predstaviti Paschu, najveci bordel u Evropi, pravi raj na zemlji. Tekst cu pustiti nakon dorucka, tamo negde posle 10.00 casova.
    • Man City - Coventry 1 i 4+ (2.10) bet365 City je nakon dva kola ostvario stopostotni učinak, zabili su šest golova u ligi, a u posljednjih pet utakmica čak 12. Cherki je posebno krenuo jako i već ima dva gola, dok Haaland također čeka svoju pravu golgetersku utakmicu. S druge strane, Coventry je u prva dva kola ostao bez boda i bez postignutog gola, a danas ga čeka gostovanje na Etihadu, baš i nije idealan trenutak za prekid crnog niza. Zato ovdje ne bih previše komplicirao, nego idem na Manchester City pobjeda + više od 3.5 golova po kvoti 2.10. Ako City rano zabije, teško mi je vjerovati da će stati, pogotovo protiv ekipe koja se još traži u Premier ligi. Očekujem golijadu i barem četiri gola na utakmici.  Bilbao - Atletico Madrid 2 (2.40) bet365 Athletic Bilbao je konačno upisao prvu pobjedu sezone, ali ukupno gledano ne djeluje baš uvjerljivo. Samo tri gola u tri ligaške utakmice i već dva poraza. S druge strane, Atletico je neporažen, ima sedam bodova i dolazi nakon odlične pobjede 3:1 protiv Seville. Baena je posebno raspoložen, a Simeoneova ekipa izgleda puno konkretnije na početku sezone. San Mames je uvijek zeznuto gostovanje, ali međusobni omjer i trenutna forma ipak guraju na stranu Atletica. Moj tip je pobjeda Atletico Madrida po kvoti 2.40. Ne očekujem neku golijadu, ali gosti bi trebali odraditi utakmicu na Simeoneov način i uzeti tri boda.  Inter - Napoli 1 i oba daju (3.60) bet365   Inter je trenutno u puno boljem ritmu, četiri pobjede zaredom i maksimalan učinak, a na San Siru protiv Napolija nisu izgubili u zadnjih sedam međusobnih susreta. Napoli je s druge strane malo poljuljan nakon domaćeg poraza od Coma, ali napadački i dalje izgleda opasno. Zanimljivo je da su oba tima zabila u svakoj utakmici ove sezone, pa očekujem isto i večeras. Zato mi je glavni tip Inter pobjeđuje + oba tima daju gol po odličnoj kvoti 3.60. Inter ima prednost domaćeg terena i bolju trenutnu formu, dok Napoli ima dovoljno kvalitete da zabije barem jednom.  (Koeficijenti 5.9. u 09:19 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • Ipak samo double, predomislio sam se; Crvena Zvezda vs Partizan, golovi na mecu (nedelja) Ajax vs Psv, golovi na mecu (subota) Ukupna kvota 1,70 za pohlepne ili 1,16 za plasljivce Golove na tri utakmice sam najavio jos pocetkom ove sedmice, dakle jos pre pet dana. Radi se o utakmicama Crvena Zvezda vs Partizan, Ajax vs Psv i Nec vs Feyenoord, ali sam od ove poslednje ipak odustao. Cim sam bas ove tri utakmice odabrao, a veliki Bet365 je bas ove tri utakmice kvotirao sa medju najmanjim kvotama na golove za ovaj weekend, to moze da znaci samo nekoliko stvari. Ili imam nadprirodne moci, ili su veliki Bet365 i njihovi bookmakersi ohooo-hoo daleko iza mene, ili je i jedno i drugo. Crvena Zvezda vs Partizan, golovi (nedelja) Ova utakmica je odlican primer zasto statistika i medjusobni susreti, ili istorija medjusobnih susreta nista ne bi trebalo da znace prilikom realnog kladjenja. Over 2,5 gola na ovoj utakmici je kvotiran sa neverovatnih 1,28 sto, kao prvo nikada ranije nije bilo moguce. Kao drugo, golove na utakmici srpskih govana, kladionice su kvotirale kao da igra sveti Bayern. Kao trece, to sam bas proveravao, ovaj over 2,5 golova je medju nekoliko najmanje kvotiranih golova u Evropi. Malo sam uporedjivao golove, pa ovoliku kvoticu za golove i to over 2,5 gola imate samo u norveskoj drugoj ligi, a ovoliki over 2,5 gola po 1,28 ne moze da se nadje ni kod nemaca (osim Bayerna), ni kod holandjana, ni kod belgijanaca, za koje ipak mozemo reci da igraju otvorenije od, na primer, italijana gde su golovi na utakmicama incident. Pa kako onda veliki Bet365 nudi ovoliko malu kvotu bas na utakmici beogradskih govana, kada statistika medjusobnih susreta, ako gledamo poslednjih sto godina, pokazuje da je bilo undera koliko hocete. Ja mislim da sutrasnji derby nece imati nikakve veze sa prethodnima, i da sutra statistika ili medjusobni susreti nece imati nikakvu ulogu. Kao prvo, Zvezdin trener uopste nije kao sto su prethodni Zvezdini treneri bili. Kao drugo, ni Partizan nikada u svojoj istoriji nije imao ovakvu neznalicu na klupi. Kao trece, iako se srpski prvak zna u narednih sto godina, ovakav odnos izmedju beogradskih govana jos nikada nije bio u istoriji. Partizan nikada nije bio na ovakvom dnu, plus je treci od nazad, plus igraju kao qurci, plus su ispali iz svih evropskih takmicenja vec u osmom mesecu. Sa druge strane, Zvezda ima deset puta jaci roster, pet puta vise vredi na trzistu, plus imaju preko trideset registrovanih igraca, plus imaju roster koji su pravili za Ligu Prvaka, pa se sve to srusilo kao kula od karata. Ako Zvezda sutra pobedi, ide na jedanaest bodova vise, a Partizan na jedno od poslednja dva mesta na tabeli. Ali ja bih se zadrzao na trenerima. Po meni, bas su treneri razlog zasto su kladionice golove na ovoj utakmici kvotirali kao da igra Bayern. Da sam na mestu Rijere, ja bih se prvo raspitao kako u otrovnoj Srbiji prolaze moderni treneri, na primer, kako je prosao izraelac Bahar. A da sam na mestu Partizana, ja bih prvo razmislio zasto bi uopste placali trenera, ako igraci mogu sami izmedju sebe da se dogovore ko ce igrati. Znaci, sutra cemo na klupama beogradskih govana imati jednog trenera koji muda za bubrege moze da prodaje samo ovakvim klubovima kao sto je Zvezda, a kada ode u Eintracht, to moze u Nemackoj da mu prodje dva i po meseca, i drugog trenera koji zna koliko i Pirlo i Cannavaro. Eto zasto su kladionice over na utakmici kvotirale kao da igra Bayern. E sada … kako da kazemo koliko golova na utakmici, kada je over 1,5 gol kvotiran sa 1,08 a over 2,5 gola sa 1,28 Ajax vs Psv Kada biste vi samo znali kakvih sam se ja sve nagledao holandskih derbija, majko moja. Kao na primer, ovaj  Znaci, u svetoj Holandiji je sve moguce, pa cak i da jedna ekipa pregazi drugu, cak i u gostima, ili im odrzi cas modernog fudbala, ili da jedna ekipa ponizi drugu … sve je moguce. Ko danas od kolega sa Foruma ne bude hteo da gleda holandski derby, morace i da objasni koji je razlog za to. Ajax, i to jedan novi Ajax, je krenuo u sezonu kao dopongovan i ne misli da stane, a veceras mu dolazi uz Bayern, najefikasnija ekipa u Evropi, a plus su i nedisciplinovani i neodgovorni. A zamislite tek sto je veliki Bet365 gol bilo koje ekipe na utakmici kvotirao sa 1,12 ccccccccc. Ja stvarno ne mogu da zamislim da na ovoj utakmici padne jedan ili nijedan gol, ali bih mogao da zamislim da obe ekipe na kraju utakmice budu zadovoljne bodom.  Ajax svakako igra kao dopingovan, pa ne verujem da bi bili nezadovoljni ako ne bi izgubili, jer se ipak radi o Psv-u. A ne verujem ni da bi u Psv-u bili nezadovoljni da u Amsterdamu izvuku zivu glavu. Znaci, najpre golovi na utakmici, a za ljubitelje visokih kvota mozda i X, nereseni ishod, a mozda i obe igre istovremeno, kroz chancemix, da ce se na utakmici dogoditi jedan od dva dogadjaja, golovi ili X, nereseni ishod. Nec vs Feyenoord, masturbacija ili ne? Uvek je dobro i korisno da se na nasem Forumu sto vise drzimo nauke. Zvanicna nauka kaze da masturbacija nije ni bolest ni poremecaj, vec sasvim prirodna i uobicajena pojava, zdrav i prirodan deo ljudskog razvoja koji pomaze u upoznavanju sopstvenog tela. Nauka kaze da ceo svet masturbira, i zene i muskarci, i carevi i kraljevi i Predsednici, kao i zivotinje u Zooloskim vrtovima, a procene kazu da izmedju 85% i 90% populacije masturbira, dok onaj preostali procenat odlazi na one koji lazu da ne masturbiraju. Zvanicna nauka kaze i da je covek prohodao uspravno kako bi oslobodio ruke za masturbaciju. Zvanicna nauka kaze i da je kod mastrubacije korisno to sto za nju nije potrebno da se sredjujete kao za izlazak, ne morate placati veceru i pice kada mozete dobiti isti rezultat za manje od pet minuta, i to potpuno besplatno.  Plus ne morate posle ejakulacije sa nikim da pricate, ne morate da budete strucnjak da biste znali da masturbirate, nema straha da cete zatrudneti, nema straha od polnih bolesti, a posle masturbacije retko kada imate osecaj krivice.  A rezultat je uvek isti, kao i kod snosaja. E sad … sta je bolje, to je vec neka druga prica. Znaci ovako. O Necu svi sve znamo, zahvaljujuci meni. Feyenoord ima vise pobeda na strani nego kod kuce, zapravo kod kuce jos uvek nema pobedu, vec je prosuo cetiri boda u dve utakmice u Rotterdamu. Ako misli da vraca izgubljene bodove kod Neca u gostima, verovatno cemo proci u realnom kladjenju na golove na ovoj utakmici. Pogotovo ako do pocetka utakmice ne poprave odbranu. Ali, ako vec imamo pored sebe zenu koju volimo, zasto bi uopste masturbirali, iako zvanicna nauka kaze da je masturbacija uobicajena potreba od koje imamo koristi? Odnosno zasto bi se kladili na golove na utakmici Nec vs Feyenoord, ako vec imamo beogradski derby i utakmicu Ajax vs Psv kroz double, zar ne? Ili mozda da poslusamo sexualne terapeute koji za poboljsanje sexualnog zivota ljubavnih parova preporucuju istovremeno yebanje i masturbaciju. Muskarac da vrsi one smesne pokrete, a zena da se istovremeno zadovoljava. Odlucote sami. Golovi samo na Ajaxu i Zvezdi, kroz double ili i istovremeno golovi na Necu, kroz triplu.  
    • Golovi na utakmicama Crvena Zvezda vs Partizan (nedelja), Ajax vs Psv (danas) i Nec vs Feyenoord (danas) Tekst analize ce biti ubacen u toku prepodneva.  
    • Kakav odmor za oci videti da nema vise Fitoza u ovom Pravilu broj 27, majko moja   E moj Fitoze, mozes samo da sanjas svoje ime u narednih sto godina u ovom Pravilu broj 27. Sto si postavljao one tvoje kvotice od po 1,01 na Barcellonu u rukometu, postavljao si, sada je kraj … nikada vise. Kada sam video ovog Colta, a ne Fitoza u Pravilu broj 27 odmah sam zaboravio kako sam tesko pao na Feyenoordu. Danas je moj najlepsi dan u zivotu. Yebi ga, kada na kraju sezone osvojite drvenu medalju, nema ni privilegija.    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use