Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 29.2.2020. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

prije 21 sati, IzudinB said:

Brighton - Crystal Palace | Više od 1.5 gola na utakmici (1.44) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Oba tima prolaze kroz teške faze ove sezone i siguran sam da oba tima računaju jedni na druge kao odličnu priliku za rijetka tri boda i pobjedom. S obzirom da sezona ulazi u laganu završnicu, svi timovi su očajnički u potrebi za bodovima. Zajedno sa tim, ove dvije ekipe imaju i problema s obranama, te zbog toga očekujem golove na Amexu.

Mislim da će u ovom susretu oba tima juriti ka pobjedi, no, s obzirom na te probeme sa obranom, očekujem golijadu. Nisam navikao igrati na ovakve utakmice, jer inače igram nešto sigurnije, ali siguran sam da ova utakmica može imati barem dva gola, s obzirom da će sigurno oba tima pokušati da pobijede, jer su jedni od rijetkih ekipa koje mogu pobijediti i jedni i drugi.

U stvari, posljednjih pet međusobnih susreta zaredom između ova dva tima je završilo sa golovima na obje strane, te stoga vjerujem da ćemo ovdje gledati nešto slično. Četiri od tih pet međusobnih susreta je imalo tri ili više golova postignutih. Koeficijent na to da će oba tima potići gol je nešto veći, međuti, njega neću ovdje odigrati, nego ću se oprobati na nešto sigurniju opciju, te to da će ovdje biti više od 1.5 gola. Po meni realno i vrlo moguće. 

Što se tiče ozljeda, Crystal Palace je više pogođen, jer im nedostaju tri igrača Sakho, Schlupp i Tomkins, dok je Kouyate pod znakom sumnje. Izquierdo je van terena za Brighton. Sretno!

Screenshot_10.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 28.2. u 16:56 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Još ništa na ovoj utakmici. Poluvrijeme je, ima još vremena, Trebao je pasti barem jedan u prvom poluvremenu bilo je dosta šansi, ali što je tu je. Nadam se puno boljem drugom poluvremenu. :)

prije 2 minute, IzudinB said:

Još ništa na ovoj utakmici. Poluvrijeme je, ima još vremena, Trebao je pasti barem jedan u prvom poluvremenu bilo je dosta šansi, ali što je tu je. Nadam se puno boljem drugom poluvremenu. :)

Sve vuce na X u toj utakmici, Crystal Palace ima jednu od najboljih obrana u premier ligi. Ako i bude gol bit ce 1:0 ili 0:1

prije 19 minute, IzudinB said:

Palace poveo sa 0-1 u 70-oj minuti. Očekujem barem još jedan gol do kraja. Brighton dosta bolji.

Screenshot_24.jpg

Ono sta je promasio zaha na kraju sam prazan gol pogodi stativu i onda u poslednjem napadu udara sa 5 metara izad gola i rusi krov stadiona:)... prevara od igraca zna driblat a to je sve:)

prije 1 minutu, jansavc said:

Ono sta je promasio zaha na kraju sam prazan gol pogodi stativu i onda u poslednjem napadu udara sa 5 metara izad gola i rusi krov stadiona:)... prevara od igraca zna driblat a to je sve:)

Šteta baš, mogao je pasti još jedan barem, kako sam očekivao, ali kako kažu 'prvi mačići se bacaju u vodu' a tako i moj listić. To je jedan od mnogih za danas naravno. Sve sam napisao u dnevnoj temi za danas. Idemo dalje! Sretno!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use