Jump to content
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

ATP Masters 1000 Cincinnati


Recommended Posts

Kvalifikacije:

17:00h E.Gerasimov-J.J.Wolf  2   1,80   5/10  bet365

Susret 1. kola kvalifikacija poslije duge pauze kreće masters Cincinnati. Gerasimov više voli igrati u dvorani gdje se najbolje i osjeća.Igrač razornog servisa i forehanda,koji voli igrati kraće poene.Omjer na hard-u 147-85 i trenutno se nalazi na 69. poziciji ATP liste.J.J. Wolf mladi domaći predstavnik koji također najbolje igra u dvorani.Iako je visok 183 cm ima dosta dobar servis i zanimljivo je da ima i backahand dosta dobar budući da su amerikanci najpoznatiji po forehand udarcima.

Ovdje očekujem jedan egal meč ali dajem prednost Wolf-u,koji sa svojom odličnom kretnjom i agresivnom igrom može dobiti ovaj meč.Domaći teren i motivacija na strani Wolf-a i igranje ovako jakog turnira sigurno će ga dodatno motivirati.Sretno tko isprati! :)

                   

                                                                                                            (Koeficijenti 20.08.2020.g. u 15:52 CET)

                                                                                                              Koeficijenti su podložni promjenama

                                                                                                                                           

EDIT: Won :)

 

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

18:30h M.Giron-L.Djere  1    1,53  5/10  bet365

Još jedan meč kvalifikacija gdje se sastaju 102. igrač svijeta amerikanac Marcos Giron i 80. igrač svijeta iz Srbije Laslo Djere.Giron najbolje igra na američkom betonu gdje ima i najviše Itf i CH osvojenih turnira.Radi se o jednom jako neugodnom igraču koji može vračati lopticu do iznemoglosti. Forehand mu je najjači udarac i sa njim gradi svaki poen,izrazito moćan udarac s kojim može napraviti dosta štete protivniku bilo to kod reterna ili iz poena. Po meni Djere će imati jako težak zadatak jer hard nije podloga na kojoj on voli igrati,gdje ima omjer 32-37.Laslo nabolje igra na šljaci.Uzimam Girona za 5u.Sretno tko isprati! :) 

 

                                                                                       (Koeficijenti 20.08.2020.g. u 16:26 CET)

                                                                                         Koeficijenti su podložni promjenama

EDIT: Won :) 

 

Link to comment
Share on other sites

20:00h J.I. Londero-D.Koepfer  2   1,72   5/10  bet365

1.kolo kvalifikacije između argentinca J.I.Londera i njemca D.Koepfera. H2H između ova dva igrača je 1-1,a oba susreta su odigrana na clay podlozi.Zna se da je Londero igrač zemljane podloge i tu ima vrlo dobre rezultate s obzirom da se nešto kasnije probio na ATP turnire,ujedno mu je i zemlja najdraža podloga i tu ostvaruje najbolje rezultate.U karijeri na hardu ima omjer 39-44. Koepfer neugodni ljevoruki njemac koji voli igrati na američkom betonu gdje ima omjer 102-56,i ima dosta kvalitetnu igru za tu podlogu.Mišljenja sam da je Koepfer u ovom meču bliže pobjedi i uzimam ga za 5u.Sretno tko isprati! :)

                                

                                                                                                          (Koeficijenti 20.08.2020.g. u 18:24 CET)

                                                                                                            Koeficijenti su podložni promjenama

 

EDIT: Won :) 

Link to comment
Share on other sites

17:00h Milos Raonic-Daniel Evans 1  1,53  5/10 bet365

U 2.kolu sastaju se kanađanin Milos Raonic i britanac Daniel Evans. Ovdje igram na Milosa koji,nije u najboljoj formi ali prošli meč je bio solidan i dobio Querrey-a 6:4 6:4.U tom meču je dosta dobro servirao,tako se nadam da će biti i danas. Jako je teško igrati na ovoj podlozi protiv igrača kao što je Raonic je ako imaju svoj dan,i najbolji reterneri svijeta teško čitaju njegove servise.Evans je dobio Rubleva u meču gdje je Rublev dosta poklanjao i nije odigrao kako zna i može,Evans je iskoristio njegov loš dan i može parirati Raonicu,ali mišljenja sam da je Raonic ovdje bliže pobjedi,agresivan je u izmjenama i čekati će slabije 2.servise Evans-a da ih napadne,također jako dobro pokriva mrežu.Odskok loptice je idealan za servisere,jer kick servis protivnici hvataju i do 3 i po metra iza osnovne linije.Uzimam ga za 5u.Sretno tko isprati! :) 

 

                                                                                                        (Koeficijenti 24.08.2020.g. u 16:45 CET)

                                                                                                         Koeficijenti su podložni promjenama

 

EDIT: Won :) 

Link to comment
Share on other sites

19:15h Denis Shapovalov-Jan-Lennard Struff   1  1,53  5/10  bet365 

Gledao sam oba igrača u 1.kolu i po meni je Shapovalov ovdje bliži pobjedi. Odigrao je jedan dosta kvalitetan meč protiv Čilića gdje mu nije davao nikakve šanse,u cijelom meču 1bp i 84% osvojenih poena na 1 servis i 60% na 2 servis.Igrao je agresivn što je i njegov stil igre i u svim segmentima je nadigrao Marina. Struff je dobio Alexa De Minaur-a 2-0 u setovima,ali moram reći da je De Minaur odigrao jedan dosta slab meč za njegove mogućnosti. Istina da je Struff jako dobro servirao i napadao,ali De Minaur je u ključnim poenima bio dosta dekoncetriran. H2H je 3-1 za Struff-a,ti mečevi su se igrali na clayu 2 i po jedan na hardu gdje je dobio Shapovalov i na travi gdje je slavio Struff. Uzimam Shapovalova za 5u.Sretno tko isprati! :) 

                                 

                                                                                     (Koeficijenti 24.08.2020.g. u 18:48 CET)

                                                                                      Koeficijenti su podložni promjenama

 EDIT: Lost :(                                                                                

Link to comment
Share on other sites

17:00h Jan-Lennard Struff-David Goffin  2  1,57  5/10 bet365

Susret 1/16 finala gdje se sastaju Struff i Goffin. Struff za mene iznenađenje turnira,jučerašnji meč gdje je igrao u 3. seta i bio je skoro 2 i po sata na terenu danas bi se moglo osjetiti pošto će imati manje od 17h za odmor. Struff je odigrao jedan kvalitetan meč i polazili su mu udarci za rukom. Na servisu u 3. setu je imao 15/16 1 servis i 2 servis 5/10. Današnji protivnik Gofffin je igrač čiji stil igre mu neodgovara,što se vidi i u H2H gdje Goffin vodi 4-1, jedini meč je dobio Struff na zemlji.Goffin je u 2. kolu dobio Bornu Ćorića i taj meč je odigrao dosta dobro.Ovdje očekujem jedan tvrd meč i Goffina kao pobjednika.Sretno sko isprati! :) 

 

                                                                                                    (Koeficijenti 25.08.2020.g. u 14:58 CET)

                                                                                                     Koeficijenti su podložni promjenama

EDIT: Lost :( 

Link to comment
Share on other sites

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Posts

    • Britanci za više od sedam milijardi kuna kupuju našu najveću kladionicu! Središnja i istočna Europa predstavljaju vrlo atraktivno ‘betting‘ tržište u rastu - čija procijenjena vrijednost iznosi čak pet milijardi eura Britanska kladioničarska grupa Entain objavila je kako za 920 milijuna eura namjerava kupiti 75 posto udjela SuperSporta - najveće hrvatske kladionice i naslovnog sponzora najjačeg razreda hrvatskog klupskog nogometa. Supersport, koji ima sponzorski ugovor s Hrvatskim nogometnim savezom, i prema kojem se zove najjači rang domaćeg nogometa, odnosno nacionalni kup, najveća je hrvatska sportska kladionica. S 54 posto tržišnog udjela i snažnim rastom u posljednjih pet godina, predstavlja tržišnog lidera. SuperSport je osnovao Danko Ćorić, posluje na hrvatskom tržištu od 2000. i trenutno raspolaže s 321 poslovnicom, od kojih je polovica u Zagrebu, Splitu i okolicama naših dvaju najvećih gradova. Mreži poslovnica SuperSporta valja pridodati njezinu ponudu internetskog klađenja jer je online klađenje sve zastupljenije, a 2019. u nas dodatno regulirano zabranom pružanja usluga internetskog sportskog klađenja kompanijama koje nemaju sjedište u Hrvatskoj. Imaju oko 900 zaposlenih. U svibnju ove godine potpisali su s Hrvatskim nogometnim savezom i Hrvatskim Telekomom 44 milijuna eura vrijedan ugovor o podjeli televizijskih i marketinških prava na Prvu hrvatsku nogometnu ligu. SuperSport se obvezao za marketinška te prava na klađenje Prve HNL od 2022. do 2026. uložiti ukupno osam milijuna eura. Od ove sezone Prva HNL se zove SuperSport HNL. U 2020. Supersport je ostvario 131 milijun eura bruto prihoda od igara na sreću, i temeljnu zaradu od 65 milijuna eura. Očekuje se da će posao biti dovršen u posljednjem kvartalu ove godine, a ovisit će ponajprije o regulatornim odobrenjima. Radim Haluza, izvršni direktor Supersporta, tada bi se trebao pridružiti upravi Entaina. Od 2018. SuperSport je u vlasništvu češke SAZKA Grupe u kojoj je ubrzo nakon preuzimanja SuperSporta došlo do razlaza i podjele imovine između dvojice poduzetnika Karela Komareka i Jirija Šmejca. SuperSport je nakon razlaza s Komarekom pripao Šmejcu, odnosno njegovoj tvrtki EMMA GAMMA Adriatic. Šmejc je jedan od najvećih čeških poduzetnika po prihodima, broju tvrtki koje ima i biznisima koje pokriva. U početku svog poslovnog razvoja surađivao s Petrom Kellnerom, do prerane smrti u ožujku prošle godine najvećim poduzetnikom u srednjoj Europi čije se bogatstvo procjenjivalo na 17,5 milijardi dolara. Od 2012. kada se osamostalio, Šmejc je stekao tvrtke, osim u sportskom klađenju i drugim igrama na sreću, među ostalim, i u energetici, financijskim uslugama i e-trgovini. Osim svojedobne poslovne suradnje, Šmejc je s Kellnerom dijelio i zajedničku strast - vožnju vlastitog zrakoplova. Kellner je vozio Boeing 737, dok za Šmejcovu letjelicu nema dostupnih podataka. Kako bi što bolje iskoristila priliku na navedenom geografskom području, grupa Entain udružila se s EMMA Capitalom, investicijskom tvrtkom čije je sjedište u Češkoj. EMMA je prethodno bila dijelom Sazka grupe - vlasnika Allwyna - koji je nedavno osvojio sljedeću licencu lutrije u Velikoj Britaniji i bio jedini vlasnik Supersporta. Entain i EMMA Capital, dakle, sklopili su partnerstvo i osnovali Entain CEE, koji će biti vlasnik Supersporta. U novoosnovanom Entainu CEE 75% udjela imat će Entain, a 25% EMMA. Središnja i istočna Europa predstavljaju vrlo atraktivno "betting" tržište u rastu - čija procijenjena vrijednost iznosi čak pet milijardi eura. Taj potencijal prepoznali su i u Entainu te smatraju da će do 2025. godine rasti najmanje 10% godišnje. Iz Entaina su poručili kako su na području središnje i istočne Europe, u kontekstu klađenja, dosad u velikoj mjeri glavnu riječ vodili lokalni operateri, koji su se "često borili za povećanje ili konsolidaciju diljem regije, pružajući tako uvjerljivu priliku za Entain". - Veselim se pridruživanju Entainu i daljnjoj izgradnji značajne prilike koja se pruža ovoj regiji. EMMA-ina investicijska stručnost u kombinaciji s Entainovom platformom svjetske klase, dat će nam konkurentsku prednost u pružanju mogućnosti, rekao je Haluža. Times piše da je Entainova kupnja dio strategije kojom se cilja na više od 50 reguliranih tržišta - s ukupnim prihodima "betting" industrije od 40 milijardi dolara - na kojima tek treba uspostaviti prisutnost. Navedena tvrtka najavila je i četiri druge transakcije do kraja godine, uključujući kupnju nizozemskog Avid Gaminga za 206 milijuna eura, odnosno BetCityja za 850 milijuna eura. Prijelomni trenutak u njihovom poslovanju dogodio se kad je izvršnom direktoricom Entaina postala Jette Nygaard Andersen (53) - u 20 mjeseci njezina upravljanja tvrtkom, sklopljeno je devet novih poslova. - Uzbuđeni smo što smo s EMMA-om stvorili Entain CEE, kako bismo poduprli našu strategiju u cijeloj regiji srednje i istočne Europe, i što smo preuzeli vodećeg operatera za klađenje i igre na sreću na vrlo atraktivnom i potpuno reguliranom hrvatskom tržištu. Vidimo Hrvatsku kao uzbudljivu, dinamičnu zemlju, iz koje je Entain CEE savršeno pozicioniran za širenje, izjavila je Nygaard-Andersen u povodu najnovije akvizicije. Entain, ranije GVC Holdings, posluje u 31 državi, zapošljava više od 25 tisuća radnika u 20 ureda na pet kontinenata. U prošloj godini uprihodili su 3,9 milijardi funti uz operativnu dobit od 480 milijuna funti. Izvor: Jutarnji.hr
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use