Paysafecard – uputstva za uplatu novca na online kladionicu

Uplata novca na online kladionicu jedini je korak koji nove klijente dijeli od sklapanja oklada, nakon otvaranja računa na online kladionici. Uz uplatu novca putem debitnih ili kreditnih kartica, te putem skrilla, uplata sa paysafecardom odnosno paysafe karticama na internet kladionicu možda je i najjedostavnije rješenje, a u nastavku teksta pročitajte gdje kupiti paysafecard, odnosno koja su sve paysafecard prodajna mjesta u RH.

Svi smo vrlo dobro upoznati s prednostima koje nudi internet klađenje, odnosno klađenje u najvećim svjetskim kladionicama. Ipak većina ljudi nakon otvaranja računa kod određene kladionice ima problema kako uplatiti novac, odnosno kako napraviti depozit. Često upravo na tom koraku odustaju, misleći kako je to komplicirano. Ali NE to nije istina.

Uplata novca na online kladionicu putem paysafecard bona je najjednostavniji, a ujedno i siguran način kako doći do sredstava na računu za klađenje. Paysafe kartica omogućava da bez dodatnih računa, odnosno kreditnih ili debitnih kartica dođete do novca na kladioničarskom računu. Više o paysafecardu, odnosno paysafe kartici saznajte ovdje.

Gdje kupiti paysafecard?

Paysafecard je najsličniji bonu za mobitel, a možete ga kupiti na kiosku, benzinskim crpkama i mnogim trgovinama. Paysafecard prodajna mjesta u Republici Hrvatskoj su Plodine, Tisak, Petrol, Crodux, INA, iNovine, AdriaOil i Tifon. Za lakše pronalaženje mjesta gdje možete kupiti Paysafecard bon iskoristite tražilicu Paysafecard prodajnih mjesta.

gdje kupiti paysafecard

Kada ste na prodajnom mjestu zatražite od prodavača Paysafercard bon koji se u Hrvatskoj može kupiti u vrijednosti od 50 kn, 100 kn, 200 kn i 500 kn. Naravno možete kupiti više bonova od jednom, ne postoji ograničenje u tom smislu.

Paysafecard za kladionicu

Uputstva – uplata novca na online kladionicu putem paysafecarda. Gdje mogu kupovati sa paysafecard?

Nakon što ste kupili Paysafecard bon od npr. 100 kn, na njemu će biti naznačen 16 – znamenkasti kod. Nakon toga otvorite račun ili se prijavite na već postojeći račun željene online kladionice.

Odaberite (kliknite) deposit nakon čega će Vam se otvoriti prozorčić, gdje ćete pod način uplate izabrati upravo Paysafecard, a pod valutu Euro.

Nakon toga ćete Vaš iznos od npr.100 kn pretvoriti u Euro, npr. 12.63 € (u tome će Vam pomoći konvertor valuta) i iznos u Eurima upisati kao željeni iznos za uplatu na Vaš račun (umjesto 100 kn). Na kraju trebate upisati i lozinku Vašeg korisničkog računa kod te kladionice —>  pritisnuti make deposit.

Kada odradite taj dio otvoriti će Vam se novi prozor gdje morate upisati 16 – znamenkasti kod s Vašeg Paysafecard bona i prihvatiti uvjete korištenja —> te pritisnuti gumb plaćanje.

uplata kladionica paysafecard bonus

Poslije tog koraka, uplata novca je završena, a Vi se možete posvetiti klađenju i bogatoj ponudi online kladionica. Uplata novca na online kladionicu uopće nije kompliciran proces, već je sve izuzetno jednostavno, a nakon prve transakcije i sami ćete se uvjeriti u to!

Uz ovako jednostavan način uplate novca na račun više nema prepreke da se registrirate kod vodećih svjetskih kladionica i iskoristite sjajne bonuse, koeficijente, prijenose uživo i druge pogodnosti koje nude. Ukoliko niste, odaberite sad svoju online kladionicu!