Kako otvoriti Skrill račun?

Kako otvoriti Skrill račun? Registrovali ste se na online kladionicu, a još uvijek ne znate kako uplatiti svoje novce? Zbog toga smo mi tu, da vam korak po korak objasnimo najednostavniji način uplate na online kladionice.

Kako otvoriti Skrill račun

Prije svega izaberete banku u kojoj ćete izvaditi Kreditnu/Debitnu karticu ili Bankovni račun. Idite od banke do banke i raspitajte se prvo o njihovim provizijama. Naravno, odaberite onu koja ima najmanju proviziju na isplate i uplate koje budete radili. Kada ste napravili svoju Kreditnu/Debitnu karticu ili Bankovni račun i stavili nešto novca na njega, zatim krenete praviti svoj račun na Skrillu, što je vrlo jednostavno, a u nastavku ćemo vam pojasniti korake.

OTVORI SKRILL RAČUN

Kada ste kliknuli na opciju da otvorite svoj novi račun potpuno besplatno, odvest će vas na formu u kojoj ćete morati ukucati svoj ‘EMAIL‘ i ‘PASSWORD‘. Napominjemo da email mora biti vaš, jer ćete na njemu moći pregledati transakcije koje napravite sa Skrillom. Kada ste sve upisali, kliknete na ‘NEXT

Zatim, upišete svoje pravo IME i PREZIME i DATUM ROĐENJA i onda kliknete ponovo na ‘NEXT‘. Datum rođenja koji ukucate sada će vam trebati da odobrite svoje transakcije i pristupite Skrillovom helpdesku.

Sljedeća forma od vas traži da navedete zemlju u kojoj boravite i valutu u kojoj želite da vaš novac bude isplaćen. Naravno, navedete da ste iz Bosne i Hercegovine i valutu EUR, jer na skrillu još uvijek nema bosanske valute. Ove dvije opcije nećete biti u mogućnosti više mijenjati, zato pripazite kada budete birali državu i valutu.

U sljećem koraku ukucate svoju ADRESU, GRAD I POŠTANSKI BROJ, a zatim kliknete na NEXT!

I konačno smo na posljednjem koraku ka otvaranju računa na Skrillu, gdje morate da ukucate svoj broj telefona i označite polja kao što smo vam prikazali na slici, a zatim kliknete na OPEN ACCOUNT !

Kada smo završili pravljenje svog računa na Skrillu, ukoliko vas nije logiralo na vaš račun automatski, onda odete na početnu stranicu www.skrill.com i kliknete na ‘LOG IN‘, ukucate svoju EMAIL ADRESU i PASSWORD koji ste unijeli pri pravljenju svog računa. Kada ste se ulogirali na vaš račun na Skrillu, kliknite na opciju ‘CARDS AND BANK ACCOUNTS‘, a zatim ispod toga ćete vidjeti, kao što je prikazano na slici ispod, opciju da dodate Kreditnu/Debitnu karticu ili Bankovni račun.

Sada nam je ostalo još samo da uplatimo svoj novac sa Debitne/Kreditne kartice ili bankovnog računa na Skrill, sa kojeg ćemo uplaćivati novce na kladionicu. Kada ste završili sa dodavanjem Debitne/Kreditne kartice ili bankovnog računa, sa desne strane će vam biti prikazana opcija ‘UPLOAD‘ na koji ćete kliknuti ukoliko želite dodati nešto vašeg novca na Skrill kako bi ga zatim prebacili na online kladionicu. ‘WITHDRAW‘ opcija vam omogućava isplatu novca, dok sa opcijom ‘SEND MONEY‘ možete poslati novac na neki drugi skrill račun.

OTVORI SKRILL RAČUN