Kako otvoriti Skrill račun?

Skrill je popularno sredstvo plaćanja na internetu, tzv. e-wallet na koji se možete registrirati potpuno besplatno u svega par minuta. U ovom tekstu detaljno ćemo pokazati kako otvoriti Skrill račun i kako uplatiti novac na Skrill?

Saznaj više o tome sta je Skrill i kako funkcionira

Kako otvoriti Skrill račun

Kako otvoriti Skrill račun?

Registracija na Skrill je potpuno besplatna i jednostavna, neće vam trebati više od par minuta. Neophodno je da ste punoljetni, da imate prebivalište u zemlji u kojoj Skrill pruža usluge (Skrill posluje u zemljama EU, i ostalim zemljama ex-yu), i da već nemate ranije otvoren Skrill račun.

Na početnoj stranici Skrilla potrebno je odabrati ‘Register’ u gornjem desnom kutu prozora.

Nakon toga otvorit će vam se nova stranica gdje će biti potrebno da popunite osnovne podatke o sebi – ime, prezime, državu prebivališta, valutu u kojoj želite da vaš Skrill račun bude, e-mail adresu i lozinku (preporuka da lozinka sadrži male i velike znakove, brojeve i specijalne karaktere). Sve ove podatke neophodno je ispuniti točno kako bi kasnije mogli lako verificirati svoj Skrill račun.

Kada ste sve popunili, provjerite još jednom točnost podataka, jer zbog eventualnog tipfelera, kasnije ćete morati kontaktirati Skrill podršku oko ispravke podataka.

Kako napraviti Skrill i koju valutu na Skrillu odabrati?

Izuzetno je bitno koju valutu ćete odabrati na Skrillu budući da promjena valute u većini slučajeva naknadno nije moguća. Preporuka je da Skrill valuta bude ista valuti koju imate na online kladionicama kako bi izbjegli nepotrebne konverzije.

Drugim riječima, ako na online kladionici kao valutu imate eure (€) onda je u većini slučajeva najbolje odabrati eure (€) kao glavnu valutu na skrillu. Također imajte na umu i isplate koje ćete raditi na bankomatima ukoliko zatražite Skrill Mastercard karticu koja je fantastična te koju toplo preporučamo. Više o Skrill Mastecard kartici

Naime, ako ćete isplate raditi na bankomatima u Hrvatskoj onda odabir Hrvatskih kuna kao valute također može biti dobra opcija. Također imajte na umu i u kojoj valuti ćete u početku raditi uplate sa banke na Skrill.

Idealan scenarij je da uplatu sa banke na Skrill radite u Hrvatskim kunama, da je Skrill u Hrvatskim kunama te računi na kladionicama imate u Hrvatskim kunama. U ovom slučaju konverziju valute ne bi imali potrebe raditi nigdje a ispatu bi radili na bankomatima u Hrvatskoj.

Ako su vam pak računi na kladionicama u eurima (€) onda odabirom eura (€) kao glavne valute na skrillu osiguravate da ne gubite sredstva prilikom uplata i isplata sa online kladionica na skrill i obratno.

Kako uplatiti novac na Skrill?

Nakon što ste uspješno popunili podatke na prethodnom koraku za registraciju, na vaš mail će stići potvrda da ste uspješno kreirali Skrill račun. Nakon toga dobit ćete opcije kao na fotografiji ispod.

Ono što prvo trebate napraviti jeste dodati sredstva na svoj Skrill račun što ćete napraviti klikom na ‘Add funds to your Skrill account’.

Nakon toga će vam biti ponuđena opcija da deposit izvršite svojom debitnom/kreditnom karticom. Naknada za transakciju je 2.5% od ukupnog iznosa.

Nakon što ste kliknuli na gumb ‘Deposit now’ otvorit će vam se sledeći formular gdje trebate ispuniti podatke o svom prebivalištu (ulica i broj, grad, poštanski broj, vaš datum rođenja i broj telefona). Vodite podatke da sve podatke uneste ispravno jer su oni ključni za kasniju verifikaciju računa. Broj telefona će vam služiti za SMS verifikaciju.

Nakon što ste sve ovo točno ispunili otvorit će vam se prozor za deposit sredstava putem vaše kartice. Potrebno je unijeti 16 znamenkasti broj kartice koji se nalaze na prednjoj strani kartice, mjesec i godinu isteka kartice, i CVV broj koji se nalazi na poleđini vaše kartice. Prihvaćeni brednovi kartica za deposit su VISA, Mastercard i American Express.

OTVORI SKRILL RAČUN