PRIJEVREMENA ISPLATA NA BET365: Kada vaš tim povede sa dva gola razlike, oklada se računa pogođenom!

Prijevremena isplata na Bet365 kladionici. Kada vaš tim povede sa dva gola razlike, oklada se računa pogođenom! Nova nogometna sezona je u punom zamahu i Bet365 kladionica je pokrenula novu ponudu za sve nove i postojeće korisnike. Bet365 kladionica nam nudi šansu da uzmemo velike novce do kraja 2018. godine.

PRIJEVREMENA ISPLATA

Izvor: Bet365.com

Kladite se na utakmice Lige Prvaka, Europske Lige, Premier lige, Championshipa, La Lige, Serije A, Bundeslige, FA Kupa ili EFL kupa i ako vaš tim bude vodio sa dva gola razlike, Bet365 kladionica će vam momentalno isplatiti vaš dobitak. Ova ekskluzivna promocija vrijedi za sve nove članove koji otvore račun preko ovog linka te za članove koji ispunjavaju uvjete.

Dakle u trenutku kada momčad na koju ste se kladili povede sa dva gola razlike, bit ćete isplaćeni u cjelosti, neovisno o tome koji u konačnici bude ishod utakmice.

Ova ponuda se neće računati ako je uplata isplaćena prije vremena, to jest ako ste kliknuli na ‘Cash Out’. Ako je vaš listić djelomično isplaćen (‘Partially Cashed Out‘) i vaš par koji je preostao vodi sa dva gola, vaša oklada će se računati na preostali aktivni ulog.

Ako je kvalifikacijona oklada uređivana, to jest ako ste koristili značajku ‘Edit Bet‘ prije početka utakmice i vaš tim povede sa dva gola, oklada će se isplatiti po novom ulogu. Ako je oklada uređivana pomoću značajke ‘Edit Bet‘ u klađenju uživo, ova ponuda se neće računati.

OTVORI RAČUN I SUDJELUJ!

T&Cs apply. Only available to new and eligible customers.  Gamble responsibly. 18+

Uvjeti i odredbe

 1. Ova ponuda je dostupna samo novim i postojećim korisnicima. Možete videti kompletnu listu dostupnih ponuda prijavljivanjem i odabirom opcije ‘Promotions’ na mobilnom uređaju ili na računalu. Bet365 održava evidenciju o kontaktu sa klijentima u vezi sa podobnošću za ponude i ovaj zapis, uključujući datum i vrijeme bilo kakvih ograničenja koja će biti uvedena, biće konačna u slučaju bilo kakvog spora.
 2. Primjenjuje se na pojedinačne oklade konačnog pobjednika za utakmice iz Engleske Premier lige, Španjolske Primera lige, kao i grupne faze Lige prvaka i Europske lige do ponedjeljka 31. decembra 2018. godine.
 3. Ponuda se ne odnosi na oklade koje su stavljene na neriješen rezultat.
 4. Vaša oklada će biti isplaćena u potpunosti ako vaš tim povede sa dva gola prednosti u bilo kojoj fazi utakmice bez obzira na krajnji rezultat.
 5. Ova ponuda se računa na oklade koje su stavljene na pobjednika utakmice. Ovo uključuje i sudijsku nadoknadu, ali ne i produžetke i penale.
 6. Ova ponuda se neće računati ako je uplata isplaćena prije vremena, to jest ako ste kliknuli na ‘Cash Out’. Ako je vaš listić djelomično isplaćen (‘Partially Cashed Out’) i vaš par koji je preostao vodi sa dva gola, vaša oklada će se računati na preostali aktivni ulog.
 7. Ako je kvalifikacijona oklada uređivana, to jest ako ste koristili značajku ‘Edit Bet’ prije početka utakmice i vaš tim povede sa dva gola, oklada će se isplatiti po novom ulogu. Ako je oklada uređivana pomoću značajke ‘Edit Bet’ u klađenju uživo, ova ponuda se neće računati.
 8. Ova ponuda neće se primenjivati ​​na opklade postavljene pomoću funkcije Bet Builder, osim ako je oklada postavljena prije utakmcie i na pobjednika.
 9. Bet365 će isplatiti sve kvalifikovane oklade i doznačiti sredstva na vaš račun u roku od 15 minuta otkako je vaš tim poveo sa dva gola razlike.
 10. Ako se vaša oklada ispati ranije u skladu sa ovom ponudom, neće se više isplaćivati ako do kraja vaš tim pobijedi utakmicu.
 11. Ako je bilo koji termin ponude ili promocije prekršen ili postoji bilo kakav dokaz o nizu oklada koje je stavio klijent ili grupa klijenata, što zbog bonusa za depozit, poboljšanih plaćanja, besplatnih oklada, oklada bez rizika ili bilo koje druge promotivne ponude rezultira garantovanim profitom kupaca bez obzira na ishod, bilo pojedinačno ili kao dio grupe, bet365 može povratiti bonus, poboljšano plaćanje i besplatne uloge ili poništiti bilo koju okladu koja se finansira pomoću depozitnog bonusa ili Free Beta. Osim toga, tamo gdje postoje dokazi o takvoj aktivnosti, bet365 može naplatiti administrativnu naknadu za korisnika do vrijednosti depozitnog bonusa, Free Bet-a, oklade bez rizika ili povećanom uplatom prema administrativnim troškovima nastalim prilikom identifikacije i preduzimanja akcija protiv takvih aktivnosti.
 12. Bet365 kladionica može vratiti bio koji iznos bonusa, besplatne oklade ili poboljšanja plaćanja koja su pogrešno dodijeljena.
 13. Bet365 može, u bilo koje vreme, donijeti manje izmjene ove promocije kako bi ispravili greške u štampanju ili poboljšali jasnost ili iskustvo klijenta i može otkazati ovu promociju iz zakonskih ili regulatornih razloga.
 14. Zaposleni, službenici i direktori bet365, njene promotivne ili druge agencije, licence i davatelji licence, pružaoci usluga i sva druga udružena ili povezana društva ne mogu ispunjavati uslove za promociju. Isti uslovi primjenjuju se i na direktne porodice takvih osoba.

OTVORI RAČUN I SUDJELUJ!

T&C’s Apply. 18+|Gamble Aware.