NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Bivši igrač i velika nada Uniteda završio u Rayo Vallecanu!

SLUŽBENO: Bivši igrač i velika nada Uniteda završio u Rayo Vallecanu!

Bivši igrač i velika nada Uniteda posljednjeg dana prijelaznog roka potpisao je za Rayo Vallecano, koji trenutno nastupa u španjolskoj Segundi.

Tiago Manuel Dias Correia, poznatiji kao Bebe, je novi-stari igrač Rayo Vallecana, na posudbi iz Eibara.

Portugalski napadač, nekadašnja akvizicija Sir Alexa Fergusona (i jedan od njegovih najvećih promašaja), već je proveo jednu sezonu u Rayo Vallecanu, na posudbi iz Benfice (2015/16).

[su_premierleague]

27-godišnji napadač je 2010. došao u United iz Vitorie Guimaraes za 8,8 milijuna eura, a za 4 godine na Old Traffordu, koje je proveo uglavnom na posudbama (Bešiktaš, Rio Ave, Pacos Ferreira) odigrao je samo 7 utakmica u svim natjecanjima, postigavši 2 gola.

Zaboravljeni napadač Manchester Uniteda svojevremeno je rekao je da je imao loš odnos sa Alexom Fergusonom i da nije volio život u Engleskoj. Bebe je priznao da je slabo razumio Fergusona zbog njegovog škotskog naglaska, kao i da ga nije prepoznao kad se ošišao.

Pregled najvećih transfera u ovom zimskom prijelaznom roku! 1. dio – TOP 10

Pregled najvećih transfera u ovom zimskom prijelaznom roku! Drugi dio…

Ovo su svi transferi Premier lige u zimskom prijelaznom roku na jednom mjestu!

“Nikada nisam razumio šta je pričao Ferguson. Jednom me je zamolio da skratim kosu. Sutradan kada sam to učinio, prolazio je pored mene mnogo puta i nije mogao da me prepozna”, rekao je Bebe.

O njegovom odnosu sa Fergusonom, Bebe je takođe rekao: “Jednom sam proturio loptu kroz noge Ryanu Giggsu. Ferguson mi je rekao da odem i kažem svojoj majci da sam to uradio”, riječi su Portugalca.

2014. godine prešao je u Benficu, gdje se takođe nije proslavio, pošto je upisao samo 6 nastupa, a portugalski klub ga je slao na posudbe u Cordobu, te Rayo.

Od ljeta 2016. godine član je Eibara, sa kojim je potpisao ugovor na četiri godine. Za španjolski klub odigrao je 37 utakmica, u kojima je postigao 5 golova.

Sunovrat nekada velike nade “crvenih vragova” se nastavio, pa će sada pokušati da pomogne Rayo Vallecanu da se vrati u La Ligu.

Ove sezone imao je tek epizodnu ulogu u Eibaru, pošto je upisao samo 9 nastupa u La Ligi, i to u prosjeku 40 minuta po utakmici, zabilježivši tek jednu asistenciju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!