Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

NAGRADNA IGRA: Pogodi točan rezultat utakmice Mađarska-Belgija

SvijetKladjenja portal u suradnji sa Sportingbet kladionicom svakodnevno donosi nagradne igre povodom EURA2016.

Sve što trebaš jest predvidjeti točan rezultat utakmice Mađarska-Belgija i osvojiti 10€ za klađenje!

Uvjeti sudjelovanja

Ovu nagradnu igru donosi portal Svijetkladjenja u suradnji sa Sportingbet kladionicom povodom Europskog prvenstva. Prva petorica koji pogode konačan rezultat susreta Mađarska – Belgija nagraditi ćemo sa 10€ na Sportingbet računu. U nagradnoj igri mogu sudjelovati igrači koji žive u Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji! 

Sudjelovati  mogu svi igrači iz ovih država, bez obzira imali u ovom trenutku račun u Sportingbet kladionici ili NE. Nakon što osvoje nagradu potrebno je otvoriti račun u Sportingbet kladionici, te napraviti barem minimalni depozit (iznosi 10€). Naravno Sportingbet kladionica ima sjajan BONUS prilikom prvog depozita, pa tako nude čak 100% BONUSA na prvu uplatu i to do iznosa od 200€!

OTVORI SPORTINGBET RAČUN

[su_sportingbet]

Kako sudjelovati?

Sve što trebate jest postaviti prognozu točnog rezutata utakmice te ostaviti ime i email kako bi mogli kontaktirati dobitnike. Kao konačni rezultat uzima se onaj u 90. minuti, a ukoliko on bude neodlučen, tada se gledaju i produžeci (jedanaesterci se neće ubrajati). Pa tako, ako nakon npr. 120. minuta igre rezultat bude 2:2, to će biti i konačni rezultat. Prva petorica koja pogode točan rezultat utakmice Mađarska-Belgija i ispune uvjete nagradne igre (gore) osvojiti će 10€ na svom računu!

Važno je da obrazac (gore) popunite do početka susreta, odnosno do nedjelje u 21:00 sat.

Jedan korisnički račun (jedan mail) odnosno jedna osoba može postaviti samo jednu prognozu. Organizator nagradne igre zadržava prava prekinuti igru u svakom trenutku ili oduzeti nagradu dobitniku u slučaju da se sumnja na prijevaru.

OTVORI SPORTINGBET RAČUN