Nevjerovatna oklada: Kladioničar na uplatu od deset funti čeka dobitak 9.871 funtu

Nevjerovatna oklada. Kladioničar na uplatu od deset funti čeka dobitak 9.871 funtu. Kako se približava završnica Eura 2016 u Francuskoj sve napetije i uzbudljivije. Početak ovogodišnjeg Eura i nije baš bio sjajan sa gledišta neutralnih navijača. Nije padalo mnogo golova na utakmicama, na kojim su sve ekipe gledale da izvuku rezultat i dođu do bodova na razne načine.

Nevjerovatna oklada

Neke reprezentacije su razočarale, a neke pak i iznenadile. Što se tiče razočarenja tu je jedna Španjolska koja je još uvijek nosilac titule Europskog prvaka, koju će joj oduzeti jedna od četiri ekipe koje su uspjele doći do polufinala. Zatim je tu Engleska koju je izbacio Island. Nevjerovatni Island kojeg je sinoć deklasirala impresivna Francuska koja je naravno i jedan od favorita za osvajanje ovogodišnjeg Eura.

Screenshot_23

UPLATI

[su_bet365_euro2016_copy]

Island koji je bio debitant na Europskom prvenstvu i za kojeg su svi neutralni navijači širom svijeta navijali. Simpatizovali su ih mnogi, čak su ih nazivali i ‘Leicester Cityjem’ Eura 2016. Ali, impresivni Francuzi se nisu dali pokolebati i pobijedili su ih sa rezultatom od 5-2, ali Islanđani su ispali iz četvrtfinala dignute glave i sa ponosom napustili teren. Ipak su bili autsajderi u svakoj utakmici koju su igrali.

Bet365 banner 300x250

Screenshot_21

UPLATI

[su_bet365_euro2016_copy]

Tu je naravno i Vels sa Gareth Baleom koji je oborio nekoliko rekorda na ovogdišnjem Euru u Francuskoj. Vels koji je na krilima zvijezde Real Madrida i Aaron Ramseya porazio favorita Belgiju i došao u polufinale u kojem će se naći sa Portugalom, koji i nije baš za pohvaliti. Mnogi kladioničari predviđaju ishode ova dva susreta u polufinalu Eura 2016, ali koji će pogoditi? Naša osobna i predviđanja naših članova možete pogledati na našem Forumu koji je aktivan 24/7.

REGISTRIRAJTE SE NA FORUM

Pronašli smo neke listiće na Twitteru koje su odigrali kladioničari širom svijeta, neki su tek odigrani pa čekaju rezultate utakmica u polufinalu, a neke su već isplatili. Najzanimljivije možete pogledati ispod pa procijenite sami kolike su šanse da su dobitni. Možda niste znali ili niste bili sigurni što odigrati, pa će vam ovi prijedlozi pomoći u odabiru. A naravno ako još uvijek ne možete odlučiti tu je naš forum koji je u toku sa svim dešavanjima iz svijeta sporta.

Cmd-YyxW8AgdAdA

[su_bet365_euro2016_copy]

Cmd_ypuWYAAyHh1

[su_bet365_euro2016_copy]

CmeKrRxVMAAUgR5

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)