Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Statistika: Najbolji strijelci Eura 2016

Statistika o najboljim strijelcima Eura 2016. Grupna faza Eura 2016 u Francuskoj je završena kao što svi znamo, a sada je na nama da izvučemo neke od najvažnijih statistika kao što je najbolji strijelac, asistent, igrač itd..

Statistika

U ovom članku ćemo vam pisati o najboljim strijelcima na ovogodišnjem Euru do sada, najvećim favoritima i preporučiti vam par najboljih kladionica na kojima se možete kladiti na ovu vrstu ponude. Pa da krenemo..

Screenshot_6

Do sada je na Euru odigrano 36 utakmica i postignuto je 69 golova, što je prosjek po utakmici 1.92. Svakih 47. minuta je postignut jedan gol. Prvo mjesto na listi najboljih strijelaca Eura 2016 do sada dijele Alvaro Morata i Gareth Bale sa tri gola, a odmah iza njih je izvanredni Dimitri Payet, koji također dijeli to mjesto sa još šest igrača od kojih ćemo izdvojiti par favorita i napisati vam neke zanimljive činjenice i njihove statistike do sada.

Lista Strijelaca

STATISTIKA FAVORITA – NAJBOLJI STRIJELCI EURA 2016

Prema kladionicama Betfair i Bet-at-home, najveći favorit je Gareth Bale, dok nam Bet365 daje iste šanse za Velšanina i Alvaro Moratu. Tu je Romelu Lukaku koji je na Bet365 dobio istu šansu kao i Cristiano Ronaldo, dok ostale kladionice ne razmišljaju tako. Zatim su tu fantastični Dimitri Payet i Ivan Perišić na koje su koeficijenti po Bet365 (13.00 i 15.00), Betfair (11.00 i 17.00) i Bet-at-home (13.00 i 16.00).

Screenshot_7

Screenshot_5

Screenshot_8

ALVARO MORATA

Rođen 10. listopada 1992. godine. Napadač Španjolske do sada je odigrao tri nastupa na Euru 2016 i postigao tri gola. Dva protiv Turske i jedan gol je postigao protiv Hrvatske. Najbolju utakmicu je odigrao naravno protiv Turske, a najgoru protiv Češke Republike gdje nije postigao gol. Preciznost šuta mu je 67%. On je jedan od favorita na kladionicama zajedno sa Bale-om. Alvaro Morata je na Bet365 dobio iste šanse kao i Bale, što smo već i napisali, ali na Betfair i Bet-at-home je druga priča. Koeficijenti koje je tu dobio su 7.00, odnosno 5.75.

[su_bet365_euro2016_copy]

GARETH BALE

Velšanin koji je rođen 7. srpnja 1989. godine. Jedan od favorita na Euru u Francuskoj. Odigrao je tri sjajne utakmice do sada i postigao tri gola, gdje su dva bila iz slobodnih udaraca. Najbolju utakmicu odigrao je protiv Rusije, a najgoru protiv Engleske. Nije zabilježio niti jednu asistenciju, ali preciznost šuteva mu je 80%. Igrač Real Madrida jedan od glavnih favorita na kladionicama zajedno sa Moratom. Njih dvojica će voditi veliku borbu na prvom mjestu. Velšanin je dobio najbolje šanse u kladionicama Betfair i Bet-at-home, koeficijenti su 5.00 i 5.25., dok mu Bet365 daje istu šansu kao i Španjolcu Alvaro Morati.

DIMITRI PAYET

Rođen 3. ožujka 1987. godine. Vezni je igrač koji igra za Francusku. Na ovogodišnjem Euru je napravio tri nastupa i postigao dva prekrasna gola, ako ne i najbolja na prvenstvu do sada. Njegova najbolja utakmica je bila protiv Rumunjske, a najgora protiv Švicarske. Stvorio je 14 šansi, 99 pasova i zaradio jednu asistenciju. Točnost i preciznost pasova su mu 80%, od čega je 78% pasova išlo prema napadu. Ukoliko budete htjeli igrati da će Francuz biti prvi strijelac ovogodišnjeg prvenstva, najbolje koeficijente daju nam kladionice Bet365 i Bet-at-home (13.00), dok Betfair daje nešto manje (11.00).

[su_betathome5besplatno]

ROMELU LUKAKU

Igrač Evertona i Belgije, koji je rođen 5. svibnja 1993. godine. On je kao i prethodni igrači napravio tri nastupa na ovogodišnjem Euru od kojih je postigao dva gola. Njegova najbolja izvedba bila je protiv Republike Irske, a najgora protiv Italije. Nije uspio napraviti ni jednu asistenciju, ali preciznost šuteva mu je bila 71%. Što se tiče šansi na kladionicama za Romelu Lukaku-a, Bet365 mu je dao iste šanse kao i Cristiano Ronaldu (7.00) , dok je na Betfair dobio isti koeficijent, identičan onom kojeg ima Alvaro Morata na toj kladionici. Ali na Bet-at-home nisu baš takvog mišljenja pa su mu dali kvotu od 7.50, što je i najveća kvota od tri navedene kladionice.

IVAN PERIŠIĆ

Hrvatski reprezentativac, koji je izvanredan od početka Eura, zajedno sa cijelom reprezentacijom koja je složna i radi kao tim, što se nadamo da će daleko dogurati. Perišić je također odigrao tri nastupa i postigao dva gola. Njegov najbolji nastup je protiv Češke, a najbolji protiv Turske. Stvorio je tri šanse i zaradio jednu asistenciju. Imao je 48 pasova do sada sa točnošću od 80% do je 73% išlo prema napadu. Kada je u pitanju naš reprezentativac, kladionica Bet365 mu daje koeficijent 15.00, gdje je dobio najveću šansu. Na ostale dvije kladionice koeficijenti su 16.00 i 17.00. Ukoliko se kladite na Perišića najbolje vam je odigrati na Betfair.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

CRISTIANO RONALDO

Posljednji o kojem ćemo vam danas pisati je Cristiano Ronaldo. Portugalska zvijezda sa nastupima na sve tri utakmice na Euru 2016. Igrač Reala je na ovogdišnjem Europskom prvenstvu postigao dva gola i jednu asistenciju. Najbolju utakmicu je odigrao protiv Mađarske u nevjerovatnoj utakmici koja ih je kao trećeplasiranu ekipu odvela u osminu-finala gdje igraju protiv Hrvatske, a najgori nastup je imao protiv Islanda, koji je najveće iznenađenje na Euru. Preciznost šuteva mu je 39%, što je vrlo loše za jednog od najboljih igrača na svijetu. Najveće šanse, Portugalac je dobio na Bet-at-home, gdje je koeficijent na njega kao najbolje strijelca 6.50. Dok su mu Bet365 i Betfair dali nešto manje šanse sa koeficijentima 7.00 i 8.00.

Oznake:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?