Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

FOTO: Zanimljiva timska fotografija Portugala uoči utakmice protiv Walesa

Reprezentacije Portugala i Walesa igraju svoju polufinalnu utakmicu Europskog prvenstva na stadionu u Lyonu, a rezultat nakon prvog poluvremena glasio je 0-0.

FBL-EURO-2016-MATCH49-POR-WAL-FANS

Kao što su mnogi očekivali, veoma tvrda utakmcia bez mnogo šansi, uglavnom se igra na sredini terena. Blagu inicijativu imao je Portugal, a jedinu šansu na utakmici imao je Cristiano Ronaldo kada je glavom šutirao preko gola.

Sudac utakmice Jonas Eriksson nije imao puno posla u prvom poluvremenu, vidjeli smo tek jedan žuti karton i to u osmoj minuti kada je Joe Allan zaradio sučevu opomenu.

Zanimljivo, portugalska reprezentacija u prvom poluvremenu nije imala nijedan udarac u okvir gola, dok je Wales imao jedan udarac u okvir gola.

Zanimljiva situacija prije početka meča kada su se portugalski reprezentativci slikali za timsku sliku. Jedan mladić utrčao je na teren, a očito je veliki fan Cristiana Ronalda jer je stao tik pored njega za vrijeme slikanja.

ronaldodjecak2

Cristiano Ronaldo samo se nasmijao, a potom je volonter udaljen sa terena. Druga polufinala utakmica Europskog prvenstva igra se sutra na stadionu Veledrome u Marseilleu, a igrat će je Njemačka i domaćin Francuska.

Untitled

UPLATI TIKET [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: