Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

KALKULACIJE: Što kome treba, tko je ispao, a tko se plasirao u osminu finala Eura 2016

Kalkulacije i detaljno opisivanje svake grupe i svake ekipe pojedinačno na Euru 2016. Što kome treba, tko je ispao, a tko se plasirao u osminu finala Eura 2016. Grupne faze Eura 2016 su na izmaku. Svih 24 ekipe su završili drugu od tri utakmice u grupnoj fazi.

KALKULACIJE

Sada je vrijeme da ozbiljni navijači počnu raditi matematiku – kako bi se utvrdilo što njihovi timovi moraju učiniti kako bi osigurali svoje mjesto u knock-out fazi natjecanja.

Screenshot_5

Screenshot_4

To može biti komplicirano, pogotovo u ovom proširenom turniru sa 24 ekipe, gdje će četiri trećeplasirane ekipe ići dalje, ali mi smo ovdje da vam pomognemo da sve to sortirate.

[su_bet365_euro2016_copy]

Screenshot_7

Mađarska – da, Mađarska – prva u grupi F. Oni su praktički osigurali mjesto u knock-out rundi. Nažalost, njihova sljedeća utakmica protiv Portugala, momčadi koja igra loše, ali treba im pobjeda da prođu dalje. Ako Mađarska pobijedi Portugala, završit će kao pobjednik skupine F. Ako Mađarska odigra neriješeno protiv Portugala, vjerovatno će biti prvi u skupini F, zavisi od rezultata između Islanda i Austrije. Čak i ako Mađarska izgubi od Portugala, završit će drugi u grupi, sve dok Austrija pobijedi ili odigra neriješeno protiv Islanda. Najgori slučaj za Mađarsku je, ako izgube dok Island pobijedi, što bi ih ostavilo na trećem mjestu – ali će vjerovatno proći dalje ako se i to desi.

Island ulazi u završnu utakmicu protiv Austrije, koja je posljednja na tabeli u skupini F. Scenariji kao što je ovaj su razlog zbog kojeg smo napisali ovu detaljnu kalkulaciju, pa se postarajte da je pročitate do kraja. Islandu treba pobjeda da budu sigurni u prolaz u osminu-finala.

Portugal ulazi u završnu utakmicu nakon frustrirajućeg remija sa Austrijom. Kao i Island, oni mogu završiti na bilo kojem mjestu u skupini F. Prvi, drugi, treći ili čak zadnje mjesto – ovisno o rezultatima u srijedu. Samo pobjeda je dovoljna da jamči automatski mjesto u osmini-finala.

Austrija je posljednja, ali nije ispala još uvijek. Ona mora pobijediti Island u srijedu. Ako se to dogodi, gotovo sigurno će napredovati u narednu fazu. Ako se ne dogodi, sigurno da neće, logično. Ako Austrija pobijedi, završit će na drugom ili trećem mjestu. Samo da budu sigurni, moraju navijati protiv Portugala.

[su_slovacka__engleska_netbet]

Screenshot_31

Italija je pobjednik skupine E bez obzira što se dogodi u posljednjim utakmicama grupne faze (jer pobjedili su Belgiju, pa čak iako izgube i Belgija pobijedi Švedsku opet će biti prvi.) Oni će igrati protiv drugoplasiranih iz skupine D u osmini finala.

Belgija ulazi u posljednju utakmicu gdje bi trebali da se plasiraju u osminu-finala, ali ništa nije sigurno. Moraju da izbjegnu poraz od Švedske u srijedu. Pobjeda ili remi će im jamčiti drugo mjesto. Poraz bi ih eliminirao iz natjecanja -jer bi njihova jedina nada bila da se kvalificiraju kao treće mjesto sa tri boda.

Švedska je još uvijek u igri u svojoj trećoj utakmici protiv Belgije. Treba im pobjeda da budu sigurni i da prođu dalje u osminu-finala ili poraz koji bi ih eliminisao iz natjecanja.

Republika Irska ulazi u posljednju utakmicu na posljednjem mjestu, ali sa pravim šansama da prođu u osminu-finala. Moraju pobijediti Italiju u srijedu. Ako se to dogodi, oni će završiti na drugom ili trećem mjestu, ovisno o rezultatu Švedske i Belgije. Ako završe na trećem mjestu sa četiri boda, sigurno je da će se kvalificirati u osminu-finala. Jedna olakšica za Irce je ta da je Italija već osvojila prvo mjesto u skupini E i možda odmore neke od svojih zvijezda.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Screenshot_6

Španjolska, nije neočekivano osvojila svoje mjesto u osmini-finala, bez obzira što se desi u utakmici protiv Hrvatske u utorak. Pobjeda ili remi jamči Španjolskoj prvo mjesto. Poraz znači da će završiti na drugom mjestu. Druga utakmica u skupini D – Češka protiv Turske – nam utjecaja na mjesto španjolske reprezentacije.

Hrvatska ulazi u završnu utakmicu protiv Španjolske na petama razočaravajuće utakmice sa Češkom. Ali će vjerovatno napredovati u osminu-finala. Ako Hrvatska pobijedi Španjolsku, oni će biti pobjednici skupine D. Ako remiziraju, završit će na drugom mjestu. Ukoliko izgube, bit će malo kompliciranije. Ipak, najgori slučaj za Hrvatsku je treće mjesto za četiri boda. Ovo može biti sigurna oklada na prolaz u osminu-finala.

Zahvaljujući dodatnom vremenu protiv Hrvatske, Češka će u svoju treću utakmicu ući sa stvarnim šansama za prolazak u osminu-finala, pa čak i dolazak na drugo mjesto u skupini. Oni se suočavaju sa Turskom i treba im pobjeda. Ako Češka pobijedi Turke, ona će doći na drugo ili treće mjesto, ovisno o rezultatu Španjolske i Hrvatske. Ako Češka remizira, to će ih sigurno eliminirati, također i ako izgube ista sudbina ih čeka.

Turska je u nevolji i gotovo sigurno je da će se suočiti sa eliminacijom. Ako pobijede Češku. završiti će na trećem mjestu skupine D sa tri boda. Nažalost, tri boda vjerovatno neće biti dovoljno da se prođe u osminu-finala kao trećeplasirana ekipa, pogotovo sa velikom i negativnom gol-razlikom, koju Turska posjeduje. Ako Turska remizira ili izgubi, to znači da će biti eliminirani.

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

Screenshot_8

Njemačka je na vrhu skupine C s četiri boda i ima dobre izglede za pobjedu grupe ako pobijedi svoju posljednju utakmicu u utorak protiv Sjeverne Irske. Njemača pobjeda ili remi jamči prvo ili drugo mjesto u skupini. U oba slučaja, Njemačkoj bi pomogao poraz Poljske. Ako Njemačka izgubi, moguće je da bi mogla završiti na trećem mjestu, ali čak i tada, njihova četiri boda će biti dovoljna da se plasiraju u osminu-finala.

Poljska je remizirala sa Njemačkom, ali zaostaje na gol razlici, što će prvo mjesto učiniti još većim izazovom za njih. Ako Poljska pobijedi ili remizira, zajamčeno im je prvo ili drugo mjesto. Ako izgubi, što je vjerovatno uredu – gdje bi mogli završiti treći, a to bi bilo sa dovoljno bodova da osiguraju osminu-finala.

Sjeverna Irska ima zadatak koji jednostavno zvuči, ali nije baš tako. Moraju dobiti barem jedan bod protiv svjetskih prvaka Njemačke u utorak. Ako pobijede ili remiziraju, mogli bi završiti na drugom mjestu skupine C i igrati sa drugoplasiranim iz Skupine A. Ako izgube, završit će treći i nadat će se da će proći u naredni krug.

Sa svojim porazom protiv Sjeverne Irske u četvrtak, Ukrajina je eliminirana iz ovog natjecanja.

[su_bet365_euro2016_copy]

Screenshot_9

Engleska vodi u skupini B s četiri boda, zahvaljujući ekstra vremenu i pogotku Daniel Sturridge-a protiv Velsa. Oni ulaze u završnu utakmicu protiv Slovačke u subotu, gotovo je sigurno da će napredovati u osminu-finala. Pobjeda znači osvajanje skupine. Remi znači da najgore što Engleska može pasti je na drugo mjesto. Ako izgube, Engleska bi mogla završiti i treća, ali četiri boda bi trebala biti dovoljna da se plasiraju u osminu-finala kao trećeplasirana momčad.

Posljednja utakmica Slovačke je kritična. Oni realno mogu završiti na prvom, drugom, treće ili čak četvrtom četvrtom mjestu. Pobjeda jamči prvo ili drugo mjesto. Remi bi ih stavio na drugo ili treće, ovisno o ishodu susreta Rusije protiv Velsa. Najgore od svega je poraz i pobjeda Rusije, što bi eliminiralo Slovačku iz natjecanja.

Velsov srceparajući poraz protiv Engleske znači da mogu završiti na bilo kojoj poziciji u skupini. Treba im pobjeda ili remi protiv Rusije da prođu u osminu-finala. Ako Vels pobjedi Rusiju, oni će sigurno preuzeti prvo ili drugo mjesto. Ako Vels remizira sa Rusijom, oni će sigurno biti na drugom ili trećem mjestu. Sa četiri boda, treće mjesto bi trebalo biti dovoljno da Vels napreduje u osminu-finala.

Rusija je na posljednjem mjestu, ali ne i bez nade. Pobjeda i samo pobjeda protiv Velsa u subotu bi im bila dovoljna za prolaz dalje. Poraz ili remi bi jamčili Rusiji posljednje mjesto u skupini B. Neki scenariji na kraju će biti određivani sa ‘fair-play ponašanjem’, a to očito neće pomoći rusima da prođu dalje.

[su_slovacka__engleska_netbet]

Screenshot_11

Nakon pobjede protiv Albanije, domaćin Francuska je na vrhu skupine A, te će napredovati u osminu-finala bez obzira na to što se dogodi u posljednjoj utakmici protiv Švicarske u nedelju. Pobjeda ili remi jamči Francuskoj prvo mjesto. Poraz ih vraća na drugo mjesto.

Švicarska će sigurno napredovati u knock-out fazu – samo je pitanje gdje će završiti u skupini A. Ako Švicarska pobijedi Francusku, oni će biti prvi. Ako remiziraju, završiti će na drugom mjestu. I ako izgube, mogu završiti na drugom ili trećem mjestu, ovisno o rezultatu Rumunjske i Albanije. Čak i u tom scenariju – treće mjesto će završiti sa četiri boda što bi trebalo da bude dovoljno da napreduju u osminu-finala.

Rumunjska je zaradila bod protiv Švicarske u srijedu. Sada se suočava sa Albanijom. Pobjeda će Rumunjima dati četiri boda, što je dovoljno za drugo ili treće mjesto, ovisno o rezultatu Švicarske i Francuske. Ako remiziraju protiv Albanije završiti će na trećem mjestu, ali samo sa dva boda, što sigurno neće biti dovoljno da se napreduje u narednu fazu natjecanja.

Unatoč velikoj borbi protiv Francuske u srijedu, Albanija je izgubila obje prve utakmice i ima vrlo male šanse za napredak. Ali imaju šansu da odu na treće mjesto u skupini A. Njihova jedina nada je da pobijede Rumunjsku večeras.

[su_betathome5besplatno] [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: