Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Moramo osvojiti Euro 2016 sa ovom ekipom, objasnio je Hazard

Moramo osvojiti Euro 2016 sa ovom ekipom, objasnio je Hazard. Zvijezda Chelseaja je rekao svojim suigračima iz Belgije, da oni moraju osvojiti Euro 2016. kako bi opravdali svoju oznaku kao ‘zlatna generacija’.

Moramo osvojiti

Belgija je otvara svoju kampanju protiv Italije večeras i Hazard kaže da je došlo vrijeme za igrače kako bi napokon pokazali što znaju. Prije dvije godine su polaskano prevarili svijet, jer su ispali od Argentine u četvrtfinalu.

Zvijezda Chelseaja, koji je kapetan zbog ozljede Vincent Kompanyja koji nije mogao nastupiti na Euru, je rekao: “Ako želim pisati povijest sa ovom generacijom, moramo nešto učiniti.”

“Znamo da su greške koje smo napravili u Brazilu, ali ih ne želimo napraviti ponovo u Francuskoj.”

[su_bet365_euro2016_copy]

“Imamo puno dobrih mladih igrača i onih sa iskustvom. Gotovo svi igramo u velikim timovima u Europi, imamo dobrog trenera, imamo sve kako bi bili najbolji tim u Europi. Možemo učiniti velike stvari samo ako budemo radili zajedno.”

“Svi igramo zajedno već četiri ili pet godina. Imamo nevjerovatnu vezu, većina nas igra u Premier ligi i jedni protiv drugih svakog tjedna.”

“To je dobro, mi smo sretni kad smo zajedno, svi su sretni da igraju u ovoj ekipi Belgije.”

Belgija protiv Italije igra večeras u 21:00h, gdje će otvoriti svoju kampanju na Euru u Francuskoj. Svi su uvjereni da će Belgija dobiti ovu  utakmicu, da li ste i vi? Ispod se možete okladiti ukoliko ste sigurni. Koeficijent na Belgiju je 2.60, dok je na Italiju 3.25, a nije nemoguć ni neriješen  ishod na koji je kvota 3.00. Italijani su tvrd ‘orah’ i teško će Eden Hazard i kompanija razbiti bedem u obrani koji imaju talijani.

Screenshot_8

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: