Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

“Stones je toliko dobar da bi mogao nastupati za Barcelonu”

Bivša zvijezda Liverpoola i engleske reprezentacije, Michael Owen vjeruje da je defanzivac Evertona koji će igrati za Englesku na predstojećem Europskom prvenstvu, John Stones toliko dobar da bi mogao nastupati za Barcelonu.

Stones

Stones je jedan od tri štopera koje je izbornik engleske reprezentacije, Roy Hodgson uvrstio na popis konačnih putnika na EURO u Francuskoj. Stones nije imao baš najbolju sezonu u Premiershipu sa Evertonom, završili su tek na 11. mjestu.

No, Owen vjeruje da su greške 22-godišnjaka uobičajene za igrače u njegovoj dobi, te da će Stones biti sve bolji i bolji. Bivši igrač Liverpoola je otišao toliko daleko da je izjavio da je Stones dovoljno dobar da bi nastupao za Barcelonu.

“Ja sam veliki fan Johna Stonesa. On je na većoj razini u odnosu na bilo koga drugog. Ljudi toliko pretjeruju u vezi njegovih ‘pogrešaka’. Može li se neko sjetiti tri njegove greške ove sezone? Vjerojatno ne može. Ja bih mogao nabrojati pet ili šest grešaka koje su imali Cahill i Smalling ove sezone.”

Podsjetimo, Chris Smalling je često sklon greškama u zadnjoj liniji Manchester Uniteda, u posljednjih par sedamica je protivnicima dodijelo jedanesterce, postizao autogolove i dobijao crvene kartone.

“U ovoj zemlji kada netko kaže jedno svi skože na njega. Ovaj klinac bi mogao igrati za Barcelonu. On je jedini igrač u engleskoj reprezentaciji koji može igrati u Barceloni u ovom trenutku. On je apsolutno briljantan.”, završio je Michael Owen za BBC Sports.

Engleska će na Euru igrati u grupi B zajedno sa reprezentacijom Rusije, Walesa i Slovačke. Svoju prvu utakmicu igrat će protiv Rusije 11. lipnja u Marseilleu.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: