Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Upozorio sam ih, ali me nisu slušali, objasnio je Bilić

Upozorio sam ih, ali me nisu slušali, objasnio je Bilić. Trener West Hama Slaven Bilić je otkrio da je znao da će se Island pokazati teškom ekipom za Englesku na Euru 2016, i rekao je da vjeruje da je ekipi Roy Hodgsona bila potrebna vrhunska predstava i malo sreće.

Upozorio sam

Najmanja zemlja na ovoljetnom Europskom prvenstvu, Island, izazvala je ogroman šok u Nici u ponedeljak nakon što su došli i eliminirali Englesku iz konkurencije unatoč tome što je to njihov prvi nastup na velikim nogometnim natjecanjima.

Tim je također iznenadio mnoge kada su izdržali 1-1 sa Portugalom u njihovoj prvoj utakmici na ovogodišnjem Euru u Francuskoj u grupnoj fazi, što je dovelo Cristiana Ronalda da nazove Islanđane ‘uskogrdnim’ imenima i kaže da oni neće nigdje na Euru 2016.

No, ta ekipa se sada suočava sa Francuskom u susretu četvrtfinala u Parizu u nedelju, a Bilić je priznao da je upozorio Englesku u vezi Islanda.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Pišući u svojoj kolumni za Daily Mail u srijedu, Bilić je rekao: “Engleski navijači nisu sretni. Njihove nade na Euru su došle do kraja u ranoj fazi natjecanja.”

“Kao što sam rekao, upozorio sam ih na ovim stranicama prošlog tjedna. Rekao sam im da neće lagano pobijediti Island, ali nisu me slušali. To je još uvijek veliki šok.”

“Island nije sjajna ekipa, ali oni su dobro radili dvije godine u kvalifikacijskoj skupini koja je uključivala Nizozemsku, Češku i Tursku i pobijedili su sve njih kod kuće.”

“Oni su vrlo dobri u načinu na koji igraju. To je više praktično nego atraktivno, ali su dobili rezultate koje su priželjkivali.”

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: