Ante Čačić: Iz ovoga ćemo izaći još jači

Izbornik hrvatske reprezentacije, Ante Čačić rekao je da će njegovi igrači nakon jučerašnje utakmice protiv Češke izaći još jači, a na događaje na tribinama nije se osvrtao mnogo.

Ante Čačić

Podsjetimo, Češka i Hrvatska su jučer remizirali sa 2-2, a Hrvatska je imala vodstvo od 2-0, ali nakon nemilih događaja na tribinama hrvatska reprezentacije je nakon pauze nastavila u mnogo slabijem ritmu, tako da su se na kraju ‘Vatreni’ morali zadovoljiti sa remijem protiv Češke.

“Želim poručiti da hrvatsku reprezentaciju i ovu igrače ne mogu zaustaviti. Neće srušiti snove igračima, iz ovog ćemo izaći još jači. Hrvatska vrsta je simbol patriotizma. Nadam se da će oni koji su osramotili cijelu naciju, biti prepoznati i da će biti dovedeni tamo gdje im je mjesto,” kazao je izbornik hrvatske reprezentacije.

Čačić vjeruje da je Hrvatska reprezentacija koje može odgovoriti bilo kojoj selekciji na svijetu, a dodaje da utakmica protiv Španjolske neće biti lagana.

Bet365 banner 300x250

“Vidjet ćemo kako će dečki reagirati na treninzima. Reprezentacija ima kadar koji može odgovoriti svakoj utakmici. Vidjet ćemo što ćemo napraviti. Neće biti lagana utakmica jer se odlučuje o prvom mjestu u skupini.”

[su_bet_at_home_euro2016]

Utakmica između Hrvatske i Španjolske odlučivat će o prvom mjestu u skupini D u kojoj se još nalaze i Češka i Turska.

Čačić je pohvalio igru Perišića i Rakitića na utakmici protiv Češke.

„Perišić je igrao dobro protiv Turske, a protiv Češke je bio još bolji, dok je ovo je bila najbolja utakmica Rakitića u hrvatskoj reprezentaciji. Najvažnije je da momčad pokazuje posebnu strast prema radu. ”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)