Francuska ima kvalitetu, da li mogu ispuniti očekivanja?

Francuska ima kvalitetu, da li mogu ispuniti očekivanja? Može li Didier Deschamps voditi iznimno talentiranu momčad domaćina do titule Eura 2016?

Francuska ima kvalitetu

‘Mekano’ izvlačenje i povoljnu strukturu turnira dobili su domaćini, dokle god oni mogu napraviti pristojan početak i osvojiti svoju grupu.

To bi stvarno trebalo biti u sklopu njihovih sposobnosti. Didier Deschamps nije imao prednost kvalifikacija kako bi pomogao razvoju svoje momčadi – i svakako je potreban dobar dio poboljšanja tijekom 2014. godine, gdje je Francuska ispala iz Svjetskog prvenstva, prvi put kad su ozbiljno testirani, ali svi igrači su imali vrlo dobru sezonu, N’Golo Kante, Dimitri Payet i Anthony Martial su dodali kvalitetu i povjerenje u skupinu koja je već bila dobra za Francuze.

Ako sve prođe na neki način kao što bi trebalo, onda će Francuska biti na putu da se suoči sa Njemačkom ili pobjednicima iz te skupine u polufinalu. Možda oni neće baš biti spremni da pobijede svjetske prvake u ovoj fazi takmičenja, ali vaše mišljenje da mogu će im dati više šanse nego u Brazilu.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)