Slaven Bilić komentarisao nastup Dimitri Payeta

Slaven Bilić komentarisao nastup Dimitri Payeta. Slaven Bilić je pohvalio Dimitry Payeta nakon njegova ekipa West Hama proizvela ‘igrača utakmice’ za nastup Francuske protiv Rumunjske gdje su pobijedili 2-1.

Slaven Bilić komentarisao

Payet je osvjetlio Stade de France sa odličnom asistencijom za Olivier Girouda i senzacionalnim pogotkom u 89. minuti što je donijelo pobjedu Francuskoj, ali njegov doprinos je bio taj koji je najviše dojmio njegovog menadžera.

Menadžer Čekićara je gledao utakmicu u sklopu ITV emitiranja u glavnom gradu Francuske, gdje je također zauzeo sve naslovnice.

“Dimi bi bio igrač utakmice ionako (prije njegovog pogotka)”, rekao je Bilić, koji je objasnio koliko je važna ta utakmica bila za Payeta, koji je probio svoj put u Francusku momčad nakon senzacionalne debitantske sezone u Engleskoj.

[su_bet_at_home_o_la_la]

“On je bio najbolji čovjek na terenu, a ne samo zbog njegove asistencije, nego i njegove vještine.”

“Ponekad ne proizvode mnogo stvari, ali stvari koje je učinio na toj utakmici je podiglo publiku, tim i sve na terenu. Gol je nevjerovatan, i naravno da mi je jako drago zbog njega.”

“To je bila vrlo emocionalna utakmica za njega, jer se dokazao u Engleskoj, ali je bilo potrebno da učini i neke stvari za Francusku u konkretnoj utakmici.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)