Što je Diego Maradona rekao o utakmici Hrvatske protiv Portugala?

Što je Diego Maradona rekao o utakmici Hrvatske protiv Portugala? Portugalovo pretjerano oslanjanje na Cristiana Ronalda će ih zadržavati u njihovoj utakmici protiv Hrvatske, kaže legenda Argentine Diego Maradona.

Što je Diego Maradona

Ronaldova ekipa je osigurala tri neriješene utakmice u skupini, ali to je bilo dovoljno da ih pošalje u osminu finala nakon što je zvijezda Real Madrida dva puta zabio u uzbudljivoj utakmici sa Mađarskom koja je završila rezultatom od 3-3.

Sljedeću utakmicu igraju u osmini finala sa impresivnim pobjednicima skupine D Hrvatskom u Lensu, ali sa Portugalom koji je ‘previše ovisan’ o Ronaldovom uspjehu, Maradona smatra da je ekipa Ante Čačića favorit.

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

“Portugal je previše ovisan o ROnaldu”, rekao je Maradona u kolumni za The Times.

“Bio je briljantan protiv Mađarske, ali ako Ronaldo ne bude na svom nivou, onda će oni igrati sa pola snage. Hrvati će se pobrinuti da ga potpuno zatvore.”

“On će možda morati da mijenja pozicije kako bi pronašao prostor i šansu, a portugalski uspjeh zavisi od njegovog. Oni zakođer moraju zatvarati rupe u veznom redu i obrani, zato što greške u tim područjima mogu dovesti do eliminacije. Hrvatska će započeti ovu utakmicu kao favorit.”

Ronaldo je najfrustranija figura na ovogodišnjem Euru u Francuskoj. Od bacanja mikrofona u jezero pa do frustracije protiv Mađarske napravila veliku zbrku i njegovo raspoloženje očigledno nije bilo baš najbolje.

No, bez njegove potpore u toj utakmici, Portugal bi ispao iz turnira, nakon što su prije toga remizirali sa Islandom i Austrijom.

Portugal sutra igra protiv Hrvatske u osmini finala u 21:00h.

Screenshot_9

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)