Velška momčad slavila ispadanje Engleske kao da su oni osvojili Euro 2016

Velška momčad slavila ispadanje Engleske kao da su oni osvojili Euro 2016. Što ste drugo mogli očekivati? Vels se trenutno priprema za četvrfinale Eura 2016 protiv Belgije, ali baš kao i ostatak svijeta, Chris Colemanova ekipa je bila ‘zalijepljena’ za suret Engleske sa Islandom u Nici.

Velška momčad

Vels dobro igra u Francuskoj, gdje su ostvarili impresivne pobjede protiv Slovačke, Rusije i Sjeverne Irske. Njihov jedini poraz je bio protivi Engleske kada je dramatična pobjeda u posljednjim minutama donijela tri boda ekipi Roy Hodgsona, sada bivšeg trenera Engleske.

U toj utakmici između dva gorka protivnika, Joe Hart nije bio na svom nivou kada mu je Bale postigao pogodak sa velike udaljenosti iz slobodnog udarca, a također je dobio lošu ocjenu za utakmicu protiv Islanda, koju su izgubili 2-1 i ispali iz osmine finala.

Slavljeničke scene u Reykjaviku su posebne, ali velška momčad je također slavila i činilo se da uživaju više nego i sam Island. Da li je ovo najbolje vrijeme u Aaron Ramseyevom životu?

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Pogledajte ispod kako je velški tim uživao u bijedi koja je nanesena njihovim lokalnim rivalima.

Oznake: