Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Svein Oddvar Moen

Svein Oddvar Moen je norveški nogometni sudac rođen 22.1.1979. godine. Ovaj sudac je dio elitnih FIFA sudaca, pa je samim time jedan od sudaca koji će dijeliti pravdu na predstojećem Europskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine. Na tom turniru njemu će pomagati njegovi pomoćnici Kim Thomas Haglund, Frank Andås i Sven Erik Midthjell. Uz njih u timu koji predstavlja Norveške suce svoje će mjesto pronaći i sudački dvojac Ken Henry Johnsen i Svein-Erik Edvartsen.

Svein Oddvar Moen

Svein Oddvar Moen

Oddvar Moen je svoju karijeru započeo 2002. godine, a već tri godine kasnije odnosno 2005. postao je FIFA sudac. Svoju karijeru je gradio kroz norveška natjecanja, a u Europi suđenjem Lige prvaka i Europa lige. U Norveškoj sudi najvažnije susrete kao što su finale kupa ili kvalifikacijske utakmice za viši rang. U Ligi prvaka stigao je do 26 susreta, a u Europa ligi je na 10 nastupa, dok je uz to sudio i veliki broj kvalifikacijskih susreta za ova natjecanja.

[su_bet365_euro2016_copy]

Na internacionalnoj razini sudio je prijateljske susrete, ali i kvalifikacije za Europska i Svjetska prvenstva. Iza sebe ima veliki broj turnira na kojima je sudio, a neki od njih su: OI, EP-19 2008., SP-17 2011. i 2013. kada mu je pripala čast da vodi finalnu utakmicu. Ipak ovo Europsko prvenstvo biti će najveći turnir na kojem će suditi ovaj nogometni sudac.

Statistika:

statistika

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

Oznake: