Wenger: Vardy neće biti starter na Europskom prvenstvu

Dugogodišnji menadžer Arsenala, francuski stručnjak Arsene Wenger smatra da će igrač Leicester Cityja, Jamie Vardy biti zamjena u engleskoj reprezentaciji na predstojećem Europskom prvenstvu u Francuskoj koje počinje za samo tri dana.

Vardy

Wenger je također rekao da smatra da Jamie Vardy nema dovoljno internacionalnog iskustva, te da će zbog toga mečeve počinjati sa klupe. Francuz trenutno pokušava ‘namamiti’ Vardyja da prijeđe u Arsenal, a nedavno su i aktivirali otkupnu klauzulu od 20 milijuna funti za drugog najboljeg strijelca u protekloj sezoni Premiershipa.

Vardy je u protekloj sezoni u Premiershipu postigao 24 gola, sa svojim Leicesterom je osvojio i naslov prvaka. Vardy je samo prije četiri godine igrao u amaterskim ligama, a ove godine će biti na Europskom prvenstvu, a za englesku reprezentaciju je već osam puta nastupao.

“Ne mislim da će Vardy biti starter. Ipak, zaradio je svoje mjesto u timu. Ne kažem to zato što nema kvaliteta, nego zato što nema dovoljno iskustva u igranju na razini koju zahtjeva Europsko prvenstvo.”, rekao je trener Arsenala.

“Nogomet konstantno napreduje. Ofanzivci stvaraju nove probleme, defanzivci odgovaraju. U posljednji deset godina napadači su postajali sve brži i brži. Šta će se dogoditi? Odbrana će isto tako biti brža.”, smatra iskusni trener Arsenala, Arsene Wenger koji je u protekloj sezoni Premiershipa često puta bio meta navijača, no, kako stvari stoje on će i sljedeće sezone sa klupe predvoditi Arsenal.

Wengerova protekla sezona u Arsenalu, na kraju se ispostavilo, ipak i nije bila tako loša – završio je na drugom mjestu na tablici Premiershipa nakon što je Tottenham loše završio sezonu.

Podsjetimo, Engleska će na Europskom prvenstvu igrati u grupi B u kojoj se još nalaze i Rusija, Slovačka i Wales.

[su_betfair_200eura] [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]