EURO, kvalifikacije (analiza): Armenija – Albanija

Utakmica Armenija – Albanija jedna je od važnih utakmica koje su na rasporedu u nedjelju, jer ovo je povijesna prilika za reprezentaciju Albanije da se plasira na Europsko prvenstvo, dok će navijati kompletna Danska koja se nada kiksu Albanije. Susret je na rasporedu u 18:00 h.

Armenija - Albanija gol

Armenija – Albanija gol

Armenija se nalazi na posljednjem mjestu skupine I sa samo dva osvojena boda, ali upravo jedan od dva osvojena boda osvojili su u prošlom kolu protiv Danske kojoj ti bodovi bi mogli biti presudni u borbi za drugu poziciju. U tom posljednjem susretu Armenija je čvrstom obranom održala 0:0 i na taj način još jednom dokazala da je na svom terenu vrlo neugodna. Taj susret odigran je u rujnu, a Armenija je na svom terenu do sada poražena samo od Portugala i to vrlo tijesno 3:2. Armenija nema rezultatski imperativ, tek se može nadati prvoj pobjedi u ovim kvalifikacijama i eventualnom prestizanju Srbije na tablici.

 

 

Albanija je nadomak povjesnog rezultata, ali ipak prije mora slaviti na neugodnom gostovanju. U posljednjem kolu imali su prvu prigodu da potvrde odlazak u Francusku, ali u susretu sa Srbijom bilo je više događaja oko samog terena nego na njemu, a u takvom okruženju Srbija je slavila 2:0 i na taj način produžila strepnju Albanskih navijača da će vidjeti Francusku. Albanija sada već ima dva uzastopna poraza koji su se dogodili vrlo nesretno, jer i protiv Portugala i protiv Srbije padali su nakon 90. minute. Za susret s Armenijom izbornik Albanije ne može računati na ozljeđenog Lillu i Vajushija.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

U prvom susretu ove dvije reprezentacije igranom u Elbasanu, Albanija je slavila 2:1, ali to nije bilo lagano. Jer nakon autogola u 4. minuti, utakmicu su preokrenuli tek u završnici susreta. Osim tog susreta ove dvije reprezentacije odigrale su još 3 susreta u kojima svaka ima po jednu pobjedu, a jednom je bio remi.

Kladjenje forum

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Susret u kojem se sastaju dvije momčadi koje se više vole braniti i čekati priliku iz kontre. Ipak Albanija je u situaciji da nema pravo na čekanje, a pošto je kvaliteta na njihovoj strani očekujemo napadački nastrojenu Albaniju.

Armenija se nikome nije lagano predala na svom terenu, pa vjerojatno neće ni Albaniji, te očekujemo da će postići gol. Albanija pak s druge strane ima enormno veliki motiv i za njihove navijače ova pobjeda bi bila ispunjenje sna tako da će oni dati sve od sebe da stignu do pobjede.

Očekujemo jednu dinamičnu utakmicu, a nadamo se sa dosta golova iako to nisu osobito napadačke momčadi, no i koeficijent je vrlo dobar, pa ćemo pokušati s malim iznenađenjem. TIP više od 2.5 gola na susretu

Armenija - Albanija

 

 

Oznake: