Interwetten

Website URLhttps://www.interwetten.com/hr
Osnovana1990.
Načini uplateBankovna transakcija, Debitna kartica, Kreditna kartica, NETeller, Paysafecard, Skrill (Moneybookers)
Načini isplateBankovni transfer, Debitna kartica, Kreditna kartica, NETeller, Skrill (Moneybookers)
Live klađenjeDa
Live streamingDa
Mobilno klađenjeDa

Interwetten kladionica osnovana je 1990. godine te je jedna od prvih kladionica koje su se pojavila na tržištu. Bili su među prvim kladionicama koje su uvela klađenje uživo u svoju ponudu, a do danas su ostali vjerni svojoj filozofiji koja ujedinjuje vizionarstvo i eksperimentiranje pa često među prvima uvode nove fukcionalnosti i mogućnosti na svoje sučelje za klađenje koje podržava čak 11 jezika među kojima je i hrvatski.

Interwetten kladionica bonus za kladjenje 100e bonusa live kladjenje super koeficijenti

Ponuda Interwetten kladionice je raznolika, međutim ono što ih najviše odlikuje jesu odlični koeficijenti, gotovo uvijek veći, često i znatno, od većine drugih kladionica.

INTERWETTEN BONUS ZA KLAĐENJE

Interwetten kladionica svim novim korisnicima, kako su naveli na stranici, daje 100% depozit bonus do 100€. Dakle, ukoliko se registrirate i uplatite 100€ Vaše stanje računa trebalo bi biti udvostručeno, odnosno 200€. Također, ukoliko uplatite i manji iznos npr. 28€, i on bi trebao biti udvostručen, tj. 56€.

Interwetten kladionica - Bonus za nove klijente za sportsko kladjenje i kasino super 125eura

Uz sve navedeno Interwetten kladionica često svojim korisnicima daje razne promocije i bonuse, pa tako uz navedeni bonus za klađenje daju i dodatnih 25€ bonusa, odnosno okladu bez rizika za prvu uplaćenu okladu putem mobilnog sučelja, do 25€.

Interwetten bonus za prvu mobilnu okladu

S obzirom na sve navedeno, ukoliko se uzme u obzir primamljiva promotivna akcija Interwetten kladionice za nove korisnike gdje na 100€ uplaćenih, uz mobilnu okladu, na računu možete imati 225€, te odlična ponuda sa visokim koeficijentima, šteta je nemati račun kod ovakve kladionice.

UZMI BONUS