NaslovnicaVijestiAndrea Pirlo: On je trenutno najbolji defanzivac u Italiji i jedan od...

Andrea Pirlo: On je trenutno najbolji defanzivac u Italiji i jedan od najboljih u Europi!

Prema mišljenju bivšeg igrača AC Milana Andree Pirla, trener Rossonera Vincenzo Montella i novo pojačanje Leonardo Bonucci trebaju vremena da vrate staru slavu jednom od najvećih klubova u Italiji.

Pirlo otkrio tko je najbolji defanzivac u Italiji

Klub sa San Sira je potrošio čak 195 miliona eura na nova pojačanja u ljetnom prelaznom roku, više nego ijedan drugi talijanski klub.

Međutim, mnoga pojačanja su kritikovana zbog loših nastupa ove sezone, uključujući i ono najskuplje Leonarda Bonuccija koji je stigao iz Juventusa za 42 miliona eura.

Legendarni Andrea Pirlo, koji je nosio dres i Milana i Juventusa, izjavio je kako u Milanu moraju biti strpljivi.

Na pitanje da li smatra da bi Montella mogao dobiti otkaz, 38-godišnjak je rekao: “Nadam se da ne. On ima novi tim, treba mu vremena i samopouzdanja, čak i ako rezultati ne dođu odmah.”

[su_no1forfootball]

“Normalno je da Bonucci ne može od Milana napraviti Juventus odmah nakon dolaska. To ne mogu očekivati tako brzo. On je najbolji defanzivac u Italiji i jedan od najboljih u Europi.”

Milan se trenutno nalazi na razočaravajućem sedmom mjestu u Seriji A sa samo 12 osvojenih bodova iz sedam odigranih kola.

[su_watch_live_football]

[su_bet365_app]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!