NaslovnicaVijestiAndrea Pirlo: Žalim što nisam igrao bar u jednom od ova dva...

Andrea Pirlo: Žalim što nisam igrao bar u jednom od ova dva tima

Talijanski nogometaš Andrea Pirlo rekao je da žali što tijekom karijere nikada nije igrao za Real Madrid ili Barcelonu.

andreapirlotorontofcvnewyorkcityfcnt7zvrprth7x-640-x-427

“Još mi stoji trn u oku što nisam nastupao za Real Madrid ili Barcelonu jer je san svakog nogometaša da igra tamo”, rekao je Pirlo u intervjuu za španjolsku Marcu.

Pirlo je bio meta dva najveća španjolska kluba dok je bio član Milana, ali mu klub tada nije dozvolio da ode.

“Milan nije želio da me pusti, a i dobio sam novi ugovor. Da li sam bio razočaran? Istina je da mi nisu dozvolili da odem, ali sam u Milanu proveo 10 godina i osvojio sve što je moglo da se osvoji”, rekao je Pirlo.

On je, ipak, rekao da je vrlo zadovoljan karijerom i time što je igrao za “najbolje talijanske klubove”.

Pirlo je karijeru počeo u Bresci, odakle je 1998. prešao u Inter u kom je proveo tri sezone, ali je pozajmljivan Reggini i matičnom klubu. U Milan je otišao 2001. i tu je bio 10 sezona, prije nego što je pojačao Juventus. Od 2015. je u New York Cityju.

Kada je riječ o prelasku u Juventus, Pirlo je naveo da mu je bio potreban tim s novim projektom, a da je klub iz Torina bio idealan izbor jer je dugo bio bez trofeja.

Andrea Pirlo je šest puta bio prvak Italije, dva trofeja osvojio je s Milanom, a četiri sa Juventusom. Sa Milanom je dva puta bio prvak Europe, a osvajao je i Uefa Super kup, Svjetsko prvenstvo za klubove. On je s reprezentacijom Italije, za koju je nastupio 116 puta, bio prvak svijeta 2006. godine.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!