NaslovnicaVijestiAntoine Griezmann na putu ka Old Traffordu

Antoine Griezmann na putu ka Old Traffordu

Alarm se upalio u Atletico Madridu, pošto je sjajni francuski napadač, Antoine Griezmann, navodno na putu ka Manchester Unitedu.

na putu

Prema navodima Squawke, Griezmann planira da se preseli na Old Trafford narednog ljeta.

25-godišnji napadač je prvi strijelac Atletica od dolaska u klub iz Real Sociedada 2014, postigavši 66 golova u 122 utakmice.

Međutim, “jorgandžije” su u strahu da bi se Francuz mogao pridružiti reprezentativnim kolegama, Paulu Pogbi i Anthony Martialu na Teatru snova. Tokom reprezentativne pauze, Griezmann je izjavio kako bi bilo sjajno igrati zajedno sa Pogbom u istom klubu, kao i u nacionalnom timu.

Na radaru Atletica je Monacova uzdanica Thomas Lemar, koji je presudio Tottenhamu ove sedmice, pobjedonosnim golom u utakmici petog kola Lige prvaka.

Lemar, koji ima 21 godinu, koštao je “kneževe” samo 4 miliona kada je stigao iz Caena 2015, ali se od tada ustalio kao prvotimac.

Prema navodima medija, za krilnog igrača je ponuđeno 17 miliona funti od strane Atletica u minulom prelaznom roku, no ta ponuda je odbijena. Međutim, Atletico je spreman da odriješi kesu i da plati čak 30 miliona funti, pošto su Griezmannove simpatije ka Unitedu pojačale interes za Lemara.

U 13. kolu La Lige Atletico je na putu u Osasuni, gdje će probati da popravi utisak iz prethodna dva kola, u kojima su poraženi bez postignutog gola (0:5), te plasman na tabeli, gdje su skliznuli na šesto mjesto.

UPLATI
osasunaatletico

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!