NaslovnicaVijestiArsenal u borbi sa Manchester Cityjem i Liverpoolom za veznjaka od 53...

Arsenal u borbi sa Manchester Cityjem i Liverpoolom za veznjaka od 53 miliona eura

Arsenal u borbi sa Manchester Cityjem i Liverpoolom za veznjaka od 53 miliona eura. Arsenal se pridružio utrci za potpisivanje Schalkeovog veznjaka Leroy Sane-a. Njemački reprezentativac je bio povezan sa Liverpoolom, Manchester Cityjem, Real Madridom i Barcelonom, gdje izvještaji navode da su svi ti klubovi i sada zainteresovani.

Arsenal u borbi sa Manchester Cityjem i Liverpoolom za veznjaka

Prema Španjolskom listu Marca, Arsenal se sada pridružio toj listi. Sane se smatra jednim od najperspektivnijih mladih igrača u njemačkom nogometu od kako je uspio odigrati svoju prvu utakmicu za reprezentaciju prošle godine.

Male su šanse da će Sane otići iz Schalkea ovog januara, ali se vjeruje da bi dogovor mogao biti postignut u ljeto, sa jednim od ovih klubova.

Sportski direktor Schalkea, Horst Heldt vjeruje da će njegova mlada zvijezda biti velika meta na kraju sezone.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Na pitanje da li je Schalke dobio kakvu ponudu za Sane-a, Heldt je rekao: “Naravno da ne, jer igrač ima ugovor sa klubom do 2019. godine.”

“Možete samo pretpostaviti da su se timovi već zagrijali za nejga. To će sigurno biti velika tema u ljeto, a klub će se tada nositi sa tim.”

Sane je odigrao 24 utakmice za njemačku ekipu u svim natjecanjima ove sezone, a postigao je pet golova.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!