NaslovnicaVijestiArsene Wenger: Žele dovesti njega jer ne mogu dovesti Alexisa Sancheza

Arsene Wenger: Žele dovesti njega jer ne mogu dovesti Alexisa Sancheza

Trener Arsenala Arsene Wenger potvrdio je kako zvijezda njegovog tima Alexis Sanchez neće napustiti klub ovog ljeta, uprkos špekulacijama o njegovom odlasku.

Wenger otkrio da je PSG odustao od Sancheza

28-godišnji Čileanac se u posljednje vrijeme povezuje sa odlaskom u Paris Saint Germain, ali Wenger je potvrdio da od tog transfera neće biti ništa uprkos činjenici da mu je ostala još jedna godina ugovora sa londonskim klubom.

Francuski stručnjak je dodao da se Paris Saint Germain okrenuo dovođenju Neymara, jer znaju da su šanse za dovođenje Alexisa Sancheza nikakve.

“Mislim da Alexis nije bio u Parizu. Paris Saint Germain ne može dovesti Sancheza, pa su se okrenuli dovođenju Neymara”, rekao je Wenger za Daily Mirror.

Wenger otkrio da je PSG odustao od Sancheza

“Čitao sam L’Equipe u posljednja tri ili četiri dana i njihov interes je prešao sa Sancheza na Neymara. Sad pišu o Neymaru, a prije par dana su pisali o Alexisu Sanchezu. Potrebna im je tema za pisanje.”

“Ja sam odluku donio već odavno. Mislim da sam već nekoliko puta jasno rekao da Sanchez nije na prodaju i to je moj stav.”

Uprkos svim uvjeravanjima od strane Wengera, izgleda da PSG-ov interes nije opao. Parižani će navodno igraču ponuditi oko 40 miliona eura da besplatno dođe u klub sljedećeg ljeta, kada mu istekne ugovor sa ‘Topnicima’.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_watch_live_football]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!