NaslovnicaVijestiBarcelona v Arsenal: Gdje gledati, pregled, statistika i moguće postave

Barcelona v Arsenal: Gdje gledati, pregled, statistika i moguće postave

Barcelona v Arsenal igraju večeras u 20:45h. Gdje gledati, pregled, statistika i moguće postave ćemo vam napisati ispod. Arsenal večeras putuje na Nou Camp, sa dva gola deficita i nada se da će preokrenuti stvari u uzvratnoj utakmici osmine-finala Lige prvaka protiv Barcelone. SvijetKlađenja će vam pružiti neke bitne informacije.

Barcelona v Arsenal

Gdje gledati uživo?

Utakmica počinje u 20:45h. Direktan prijenos utakmice možete pratiti na Arena Sport 5.

Pregled

Ekipa Arsene Wengera vjerovatno neće biti u punoj snazi, sa povredama Petr Cecha i Aaron Ramseya. Laurent Koscielny ostaje pod sumnjom nakon što je propustio utakmicu protiv Swanseaja.

Luis Enrique će biti bez Gerard Piquea nakon što je pokupio zabranu za jednu utakmicu u prvom meču. Što se tiče povreda, menadžer Barcelone ima cijelu momčad na raspolaganju, nakon što je Luis Suarez odmarao u pobjedi protiv Getafea u subotu.

Statistika

Barceloni će ovo biti 12 uzastopna nok-out faza Lige prvaka. Oni su dostigli sedam polufinala u posljednjih osam sezona. Katalonci su osvojili četiri titule Lige prvaka u posljednjih deset sezona. Oni bi mogli postati prvi tim koji je odbranio titulu Lige prvaka, AC Milan je to samo učinio u 1989. i 1990. godine.
Arsenal nikada nije pobijedio Barcelonu na Camp Nou. Primili su sedam golova u posljednje dvije utakmice Lige prvaka u Kataloniji.

Arsenal je jedina ekipa uz Real Madrid koja je dostigla nok-out fazu Lige prvaka svake sezone u novom formatu od 2003/04. Oni su otišli u osminu-finala u svakoj od svojim posljednjih pet sezona. Topnici su bez poraza u posljednja tri gostovanja u nok-out fazi Lige prvaka. Alexis Sanchez je direktno uključen u 58% Arsenalovih golova u Ligi prvaka ove sezone, gdje je postigao tri puta i isporučio četiri asistencije.

Forma ova dva tima

Barcelona (u svim natjecanjima): WWWWW

Posljednji rezultat: Barcelona 6-0 Getafe

Arsenal (u svim natjecanjima): LLDWL

Posljednji rezultat: Arsenal 1-2 Watford

Koeficijenti

Barcelona: 1.25

Neriješeno: 7.00

Arsenal: 12.00

(Bet365)

kX8rQOB

Moguće postave

Barcelona: ter Stegen, Alves, Mathieu, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Neymar, Messi, Suarez

Arsenal: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Gabriel, Monreal, Coquelin, Elneny, Walcott, Ozil, Sanchez, Giroud

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!