NaslovnicaVijestiBenzema potvrdio da neće nastupiti na Europskom prvenstvu

Benzema potvrdio da neće nastupiti na Europskom prvenstvu

Francuski reprezentativac Karim Benzema potvrdio je na twitteru da neće igrati na predstojećem Europskom prvenstvu, koje se ove godine održava u njegovoj zemlji, nakon sastanka izbornika sa predsjednikom francuskog nogometnog saveza Noelom Le Graetom.

Benzema potvrdio da neće nastupiti na Europskom prvenstvu

Le Grate i Didier Deschamps su se sastali u srijedu kako bi razmotrili sudjelovanje Benzeme na prvenstvu, a službena odluka se očekuje do kraja dana.

Međutim, napadač Real Madrida je to već potvrdio objavivši na svom twitter profilu da neće biti pozvan na prvenstvo.

Bivši igrač Lyona je suspendovan od strane saveza u prosincu prošle godine nakon incidenta sa suigračem iz reprezentacije Mathieuom Valbuenom, kojeg je ucjenjivao.

Benzema je optužen za sudjelovanje u pokušaju ucjene i kriminalnoj zavjeri koja uključuje seks vrpcu na kojoj se nalazi Valbuena, što je on porekao.

28-godišnjak je nakon svega priznao da neće biti na raspolaganju izborniku.

“Nažalost, za mene i sve one koji su me podržavali, neću biti izabran za Europsko prvenstvo u Francuskoj”, objavio je Benzema na svom službenom twitter profilu.

Bez obzira na ovaj kontroverzan incident, Benzema igra sezonu iz snova, postigao je 25 golova u 29 nastupa u svim takmičenjima za Real Madrid ove sezone.

Posljednji put je za reprezentaciju nastupio u pobjedi protiv Armenije rezultatom 4-0 u listopadu prošle godine, kada je postigao dva gola.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!