NaslovnicaVijestiBetfair sponzor Barcelone!

Betfair sponzor Barcelone!

Jedna od vodećih online kladionica potpisala je ugovor u sponzortvu sa katalonskim divom. Betfair je novi sponzor Barcelone, te će postati jedan od globalnih partnera ovog sjajnog nogometnog kluba i to za period od naredne tri godine. Ovom suradnjom još jednom se potvrđuje rast brenda Betfair koji je u konzorciju Paddy Power Betfair

Betfair sponzor Barcelona
Betfair sponzor Barcelona

Dogovor Betfaira i Barcelone stupa na snagu 1. srpnja i nastavlja se sve do kraja sezone 2018/19. U ovoj suradnji Betfair dobiva pravo na korištenje niza slika, oglašavanje na LED ekranima na stadionu, pristup igrača za kampanju, reklamne kampanje i dr. Govoreći o novoj suradnji Paul Gambrill, generalni direktor Betfaira je napomenuo: “Oduševljeni smo što smo potpisali dugoročan partnerski odnos s FC Barcelona. Barcelona je dugi niz godina konkurentski na najvišoj razini i pomoći će nam u postizanju naše ambicije o rastu Betfair branda na međunarodnoj razini, te je dodao:
“Mi se jako veselimo suradnji s klubom koji ima nevjerojatne fanove diljem svijeta, što nudi jedinstvenu promociju, sadržaj i iskustvo.”


Barcelonin potpredsjednik marketinga i komunikacija, Manel Arroyo, izjavio je kako je klub bio oduševljen potpisom dugoročnog sporazuma, te kako se nada da će članovi i svi ljubitelji nogometa uživati u ovom novom globalnom partnerstvu, kao i posebnim promocijama i jedinstvenim sportskim iskustvima.”

Ovom suradnjom Betfair je još jednom pokazao kako neprestano raste, te kako spada među vodeće svjetske online kladionice.

OTVORI RAČUN

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!