Betfair sponzor Barcelone!

Jedna od vodećih online kladionica potpisala je ugovor u sponzortvu sa katalonskim divom. Betfair je novi sponzor Barcelone, te će postati jedan od globalnih partnera ovog sjajnog nogometnog kluba i to za period od naredne tri godine. Ovom suradnjom još jednom se potvrđuje rast brenda Betfair koji je u konzorciju Paddy Power Betfair

Betfair sponzor Barcelona

Betfair sponzor Barcelona

Dogovor Betfaira i Barcelone stupa na snagu 1. srpnja i nastavlja se sve do kraja sezone 2018/19. U ovoj suradnji Betfair dobiva pravo na korištenje niza slika, oglašavanje na LED ekranima na stadionu, pristup igrača za kampanju, reklamne kampanje i dr. Govoreći o novoj suradnji Paul Gambrill, generalni direktor Betfaira je napomenuo: “Oduševljeni smo što smo potpisali dugoročan partnerski odnos s FC Barcelona. Barcelona je dugi niz godina konkurentski na najvišoj razini i pomoći će nam u postizanju naše ambicije o rastu Betfair branda na međunarodnoj razini, te je dodao:
“Mi se jako veselimo suradnji s klubom koji ima nevjerojatne fanove diljem svijeta, što nudi jedinstvenu promociju, sadržaj i iskustvo.”

Barcelonin potpredsjednik marketinga i komunikacija, Manel Arroyo, izjavio je kako je klub bio oduševljen potpisom dugoročnog sporazuma, te kako se nada da će članovi i svi ljubitelji nogometa uživati u ovom novom globalnom partnerstvu, kao i posebnim promocijama i jedinstvenim sportskim iskustvima.”

Ovom suradnjom Betfair je još jednom pokazao kako neprestano raste, te kako spada među vodeće svjetske online kladionice.

OTVORI RAČUN

Kladjenje forum

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)