NaslovnicaVijestiPep Guardiola javno se ispričao engleskom veznjaku zbog izjave da ima višak...

Pep Guardiola javno se ispričao engleskom veznjaku zbog izjave da ima višak kilograma: Žao mi je zbog toga

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola iznio je javno ispriku bivšem igraču Građana s Etihada Kalvinu Phillipsu zbog javnih kritika nakon njegova povratka s Svjetskog prvenstva u Kataru. Guardiola je u prosincu 2022. javno kritizirao veznjaka nakon prve utakmice Građana nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, protiv Liverpoola u Carabao Cupu, gdje su pobijedili 3:2.

Istaknuo je kako nije zadovoljan stanjem u kojem se Phillips vratio te je rekao da je “predebeo” i da “nije u stanju normalno trenirati”.

“Povratak nakon Svjetskog prvenstva bio je vjerojatno najteži period moje karijere, pogotovo kada je Pep javno rekao da sam predebeo. Imao je pravo to reći, ali postoje različiti načini da se to saopšti. Nije da se nisam slagao s njim, ali je to bio veliki udarac mom samopouzdanju i moja obitelj nije bila sretna zbog toga, pogotovo moja mama,” rekao je Phillips i dodao: “Bio je to nesporazum i mislim da je bio frustriran što sam se vratio s 1,5 kg više od ciljane težine”.

Guardiola je sada javno odgovorio engleskom veznjaku koji je od siječnja ove sezone na posudbi u West Hamu.

“Da, žao mi je zbog toga. Iskreno mi je žao i ispričavam mu se. Ispričavam se Calvinu Phillipsu, žao mi je što sam to rekao”, izjavio je Pep Guardiola.

Inače, Phillips je došao na Etihad iz Leedsa za 45 milijuna funti, ali je za Građane odigrao tek četiri utakmice u Premiershipu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!