NaslovnicaVijestiSlavenu Biliću će biti ponuđen novi ugovor!

Slavenu Biliću će biti ponuđen novi ugovor!

Ekipa West Ham Uniteda igra sjajno ove sezone u engleskoj Premier ligi i uz Leicester su najprijatnije iznenađenje prvenstva. Trenutno se nalaze na petoj poziciji i samo su jedan bod udaljeni od mjesta koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Slavenu Biliću će biti ponuđen novi ugovor!

Svakako da velike zasluge za ovakav uspjeh Čekićara pripadaju sjajnom hrvatskom stručnjaku Slavenu Biliću, a potpredsjednik kluba David Sullivan je izjavio da ne želi da Bilić bude trener za jednu sezonu, te će mu biti ponuđen novi ugovor.

“Ne želim da Slaven Bilić bude trener samo za jednu sezonu. Siguran sam da neće, ali ćemo ipak sačekati januar 2017. godine ili možda kraj sljedeće sezone”, rekao je Sulliven.

Bilić je u West Ham stigao u julu prošle godine iz turskog Bešiktaša i potpisao je ugovor na tri godine. Čekićari pod njegovim vodstvom pružaju sjajne partije, pogotovo protiv velikana engleskog fudbala, pa su čelnici kluba odlučili da ga nagrade novim ugovorom.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Moramo da vam kažem da je on zainteresovan za projekat West Hama, a ne za novac. On je ostao pet godina selektor Hrvatske kada je primao po 2.000 funti sedmično, iako je imao mnoštvo drugih ponuda. Bilić je više zainteresovan da dovede najbolje igrače u klub, a ne da dobije novac za sebe”, istakao je Sulliven.

Inače, ovo je prva sezona Slavena Bilića u najjačoj ligi na svijetu i već se nalazi u samom vrhu tabele, što dovoljno govori o kakvom se treneru radi. Sigurno je da će West Ham i u narednom periodu biti veliki faktor u engleskom fudbalu.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!