NaslovnicaVijestiBusquets: Pedro je zaslužio veću minutažu

Busquets: Pedro je zaslužio veću minutažu

Veznjak Barcelone Sergio Busquets izjavio je kako je Pedro zaslužio u više utakmica biti među početnih 11 koji su istrčali na teren. Posljednjih dana sve češće se priča kako bi Pedro Camp Nou mogao zamijeniti Old Traffordom.

OIR_resizer (1)

Engleski gigant za usluge Španjolca nudi 23 milijuna funti.

Nakon što je negirao priče da želi napustiti Camp Nou, Pedro bi ipak mogao napustiti klub obzirom da dobija malu minutažu jer su trenerov prvi izbor Luis Suarez, Neymar i Lionel Messi.

Prošle sezone, Pedro, koji je ‘proizvod’ čuvene Barcelonine škole, u prvih 11 našao se samo 19 puta, a pritom je postigao šest golova.

“Želim mu sve najbolje ovdje ili gdje god da ode”, izjavio je Busquets za Marcu te dodao: “Nije dobio minutažu koju je želio, a smatram da ju je zaslužio.”

Pedro je postigao pobjednički pogodak u 5-4 pobjedi protiv Seville u UEFA-inom Superkupu u utorak.

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!