NaslovnicaVijesti"Čak i kad igram loše sretan sam u Chelseaju!"

“Čak i kad igram loše sretan sam u Chelseaju!”

Krilni napadač Chelseaja Eden Hazard opovrgnuo je glasine o napuštanju londonskog kluba na kraju ove sezone.

eden hazard

Belgijski reprezentativac je bio povezivan sa prelaskom u Paris Saint-Germain, a sam igrač je priznao da bi bilo teško odbiti ponudu francuskog prvaka, ali ipak je dodao da ne misli da će uskoro napustiti Stamford Bridge.

“Budućnost je uvijek ista, a to je osvajanje trofeja. Bilo to sljedeće sezone, za dvije ili tri godine”, rekao je Hazard za Chelsea TV.

“Želite pobijeđivati u utakmicama, osvajati trofeja. Da uradite to morate biti spremni jer svi timovi žele pobijediti Chelsea. Sad smo spremni na to, imamo dobre igrače u timu i nadam se da možemo osvojiti još trofeja.”

“Uvijek sam sretan ovdje, čak i kad igram loše sretan sam. Znam da je to nogomet i pokušat ću zadržati osmijeh na licu svkai put.”

Hazard se mučio sa pronalaskom protivničke mreže ove sezone, iako je Chelsea puno bolje zaigrao otkako je klub preuzeo Guus Hiddink. Trenutno su na nizu od 11 uzastopnih utakmica bez poraza.

Iako je tim sa Stamford Bridgea u dobroj formi, Hazar ne uzima ništa zdravo za gotovo.

“Vidjeli smo neki dan da je Swansea slavio u gostima kod Arsenala. To je vrlo čudno. Morate biti sto posto spremni za sve utakmice ukoliko želite osvojiti ovu ligu. Premier liga je teška. Mali timovi mogu pobijediti velike timove.”

“Sretan sam sa svojom formom, samo još trebam početi postizati golove. Uvijek želim loptu, želim kreirati neku šansu. Mentalno sam spreman i dobro je vratiti se utakmicama nakon povrede.”

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!