NaslovnicaVijestiChelsea spremio ugovor za Pogbu od 80 miliona eura

Chelsea spremio ugovor za Pogbu od 80 miliona eura

Chelsea spremio ugovor za Pogbu od 80 miliona eura. Chelsea radi na ugovoru za Juventusovu zvijezdu Paula Pogbu. Plavci očajnički žele dovesti francuskog veznjaka nakon što nisu uspjeli na ljeto.

Chelsea spremio ugovor za Pogbu od 80 miliona eura

Chelsea nije uspio dovesti bivšeg igrača Manchester Uniteda tada, ali ne žele da naprave tu grešku ponovo.

Manchester City, Bayern Munich, PSG, Barcelona i Real Madrid su također zainteresovani za igrača.

Ali, Chelsea će pokušati da pobijedi rivale nakon što otvori pregovore sa Juventusom, za igrača koji vrijedi 80 miliona funti.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Italijanski Tuttosport tvrdi da je Abramović naredio osoblju da počne raditi na ugovoru za Pogbu koji bi se mogao pridružiti zajedno sa Antonio Conteom u zapadnom Londonu.

Starsport je navodno pisao o tome kako se Conte našao u pravoj borbi sa Manuel Pellegrinijem za posao na Stamford Bridge-u.

Italijan je doveo Pogbu u Juventus kao slobodan transfer u 2012. godini, a par bi sada mogao biti zajedno i na Stamford Bridge-u.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!