NaslovnicaVijestiHARRY KANE OTKRIVA: "Ostat ću u Tottenhamu samo pod jednim uslovom."

HARRY KANE OTKRIVA: “Ostat ću u Tottenhamu samo pod jednim uslovom.”

Napadač Tottenhama Harry Kane tvrdi da je sretan što ostaje u klubu sve dok nastavljaju pokazivati ‘pravu ambiciju’.

HARRY KANE OTKRIVA

ESPN izvješćuje da je Real Madrid identificirao 25-godišnjaka kao ljetnu metu, budući da menadžer Zinedine Zidane pravi velike promjene na Santiago Bernabeu.

Kane je cijenjen kao jedan od najboljih prirodnih napadača europskog nogometa, a uživao je u još jednom jakoj sezoni sa Spursima.

Engleska superzvijezda postigla je 17 golova i četiri asistencije u 26 utakmica u Premier ligi za Tottenham, što je u početku pomoglo momčadi da se bori za naslov Premier lige.

Nažalost, ekipa Mauricia Pochettina je previše zaostala za Liverpoolom i Cityjem od prijelazne godine, ali još uvijek su u potrazi za prvim trijumfom u Ligi prvaka.

Pred ključnim razdobljem za Tottenham, Kane je otkrio svoje buduće planove, tvrdeći kako je sretan u klubu, a osvajanje trofeja mora biti glavni prioritet kluba u budućnosti.

“Uvijek sam govorio dok god se klub kreće u pravom smjeru i pokazuje pravu ambiciju, želim biti dio putovanja”, rekao je za ESPN.

“To je nešto što procjenjujete usput. Mnogi ljudi to gledaju i kažu da je to možda najbolja momčad koju smo imali, možda najbolji tim koji ćemo ikada imati i najbolji menadžer, ali važno je da imamo nešto za pokazati.”

“Ne gledamo samo kada se osvrnemo 10 godina unazad, imali smo sjajnu ekipu. To je, ‘Pogledajte što su učinili. Pogledajte što su osvojili.'”

“Izazov za nas jeste, možemo li nastaviti? Bit će teško u sljedećih nekoliko godina sa stadionom i finansijama.”

Spursi nisu osvojili trofej od 2008. godine i unatoč nedavnom napretku pod vodstvom Pochettina, navijači postaju nestrpljivi zbog nedostatka uspjeha u velikim natjecanjima.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!