NaslovnicaVijestiDaniel Sturridge više nema mjesta na Anfieldu: Jurgen Klopp ga prodaje u...

Daniel Sturridge više nema mjesta na Anfieldu: Jurgen Klopp ga prodaje u Primeru

[su_oglas]

Daniel Sturridge bi mogao tražiti prelazak u inozemstvo u novoj godini, gdje će Liverpoolov napadač tražiti redovnu minutažu i nogomet u prvoj postavi pred Svjetsko prvenstvo.

Daniel Sturridge više nema

Engleski internacionalac se borio za uspostavljanje u prvom timu pod vodstvom Jurgen Kloppa, sa igračima poput Roberta Firmina i Mohameda Salaha koji je favoriziran na pozicijama ispred bivšeg napadača Manchester Cityja i Chelseaja.

A potez u La Ligu bi mogao biti opcija za Sturrdigea, gdje su Valencija i Real Betis spremni da dovedu i dadnu šansu 28-godišnjaku koji je sklon ozljedama.

[su_premierleague]

Sturridge je propustio nedeljni derbi protiv Evertona na Anfieldu s ozljedom tetive, najnovijom dugom ozljedom koja je uništila njegovu karijeru na Anfieldu, nakon tako obećavajućeg starta početkom 2013. godine kada je stigao iz Chelseaja u zimskom prijelaznom roku za 12 milijuna funti.

Klopp nije stekao nikakvo povjerenje u Sturridgea tijekom dugotrajnog razdoblja i već je kritizirao napadača u javnosti zbog neuspjeha da ostane u formi.

Sada, sa Svjetskim prvenstvom na horizontu, Sturridge očajnički želi osigurati redovniji nogomet i to mu može dati priliku da se vrati u formu u Valenciji ili Betisu.

[su_watch_live_football]

Valencia trenutno uživa u najboljoj sezoni u posljednjih nekoliko godina, nalaze se na drugom mjestu, pet bodova iza lidera Barcelone, izgubivši samo jednu od prvih 15 utakmica.

U međuvremenu, nakon što su se vratili u La Ligu prije dvije godine, došli su na sredinu tabele i traže prepoznatljivog strijelca kako bi potaknuli momčad za europska mjesta u drugoj polovici trenutne sezone, sa samo tri boda koja ih odvajaju od šestog mjesta.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!