NaslovnicaVijestiDiego Simeone 'bocnuo' Barcelonu

Diego Simeone ‘bocnuo’ Barcelonu

Barcelona je ovog vikenda sa minimalnih 1-0 u gostima svladala Athletic Bilbao, koji im je nekoliko dana ranije uzeo naslov španjolskog Superkupa, dok je Atletico Madrid istim rezultatom kod kuće slavio nad Las Palmasom.

Diego Atletico Madrid

Susret ovih giganta imat ćemo priliku pratiti 12. septembra/rujna.

Trener Atletico Madrida, Diego Simeona na press konferencije je opleo po Barceloni.

Barcelona je sljedeći suparnik Atleticu na Vicente Calderonu, a Simeone je izjavio kako je teren bio u lošem stanju na njihovom stadionu već u prvom kolu te da predstavnici Barcelone ne traže izgovor za eventualnu lošu partiju.

Posljednja međusobna utakmica između ovih klubova odigrana je prije nešto više od tri mjeseca na Vicente Calderonu, a tada je Barcelona sa minimalnih 1-0 slavila pogotkom Messija u 65. minuti susreta.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!