NaslovnicaVijesti"Dok ne dođe ponuda iz Manchestera, mnogi igrači žele u Liverpool."

“Dok ne dođe ponuda iz Manchestera, mnogi igrači žele u Liverpool.”

“Ako igrač dolazi u klub samo da bi igrao Ligu prvaka, to je kratkoročna glupa ideja. Ne sviđa mi se to. Ako nam ne želiš pomoći, idi negdje drugo”, rekao je Klopp.

Dok ne dođe ponuda iz Manchestera

Jurgen Klopp je uvjeren da Liverpool još uvijek može privući najbolje igrače svijeta, ali tvrdi da je to jako teško jer ne mogu ponuditi više novca nego klubovi iz Manchestera.

“Liverpool je veliko ime u europskom nogometu i sigurno ima igrača koji žele igrati ovdje. Da, ali sve dok ne dobiju ponudu od drugog kluba sa sličnom historijom koji nudi više novca. Udaljeni su samo 50. kilometara od Liverpoola”, rekao je Klopp.

“Ako igrač dolazi u klub samo da bi igrao Ligu prvaka, to je kratkoročna glupa ideja. Ne sviđa mi se to. Ako nam ne želiš pomoći, idi negdje drugo. Želim igrače sa pravim stavom i kvalitetom. Ako ne želiš doći nama jer nismo u Ligi prvaka ili želiš doći jer smo u Ligi prvaka, taj nije za nas. Puno je igrača na tržištu.”

Liverpool je danas savladao Aston Villu rezultatom 6-0! Sve je počelo preko Sturridgea kada je u 16. minuti pogodio na asitenciju Coutinha. Milner u 25. minuti pogađa za 2-0, te se na poluvrijeme otišlo sa tim rezultatom.

Liverpool je u drugom poluvremenu pregazio Aston Villu. Sve je krenulo u 58. minuti kada je Emre Can na asistenciju Firminha pogodio za 3-0. Par minuta kasnije Couitnho upisuje svoju drugu asistenicju, te je Origi smjestio loptu iza leđa golmana Aston Ville.

U 65. minuti Clyne zabija za 5-0, a konačni rezultat od 6-0 je postavio Toure u 71. minuti na asitenciju Hendersona.

[su_netbet_psgchelsea]

[excerptlist num=4 cat=’Analize]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!