NaslovnicaVijestiEden Hazard: Ako budem išao iz Chelseaja, to je jedini klub iz...

Eden Hazard: Ako budem išao iz Chelseaja, to je jedini klub iz Francuske u koji bih otišao!

Zvijezda Chelseaja Eden Hazard danas je opovrgnuo glasine koje ga povezuju sa mogućim odlaskom u Paris Saint-Germain, te dodao da je jedini klub iz Francuske u koji bi otišao njegov bivši klub Lille.

Hazard otkrio u koji Francuski klub bi mogao otići

Belgijski reprezentativac je imao sjajnu prošlu sezonu u kojoj je pomogao svom timu da dođe do titule prvaka Premier lige, u kojoj je, po mišljenju mnogih, trenutno najbolji igrač.

S obzirom na sva dešavanje ovog ljeta i veliki pohod Parižana na zvijezde, pojavile su se špekulacije kako bi na Park prinčeva, nakon Neymara i Kyliana Mbappea, mogao otići i Hazard, ali to se neće desiti.

[su_watch_live_football]

“U Francuskoj ima nekoliko velikih klubova i liga je bila zanimljiva čak i prije šest godina kada sam igrao u njoj”, rekao je Belgijanac za engleske medije.

“Velike zvijezde žele igrati u Francuskoj i to je dobra stvar. Međutim, ukoliko se budem vraćao tamo, za mene postoji samo jedan klub a to je Lille.”

“Ipak, još uvijek igram na vrhunskom nivou i veliki je broj sezona ispred mene prije nego što bi se nešto slično moglo dogoditi.”

Hazard je propustio početak sezone zbog povrede, ali vratio se treninzima i u posljednje tri utakmice ‘Plavaca’ je ulazio sa klupe.

On iza sebe ima nevjerovatnu sezonu u kojoj je postigao 16 golova i kreirao čak 89 prilika u Premier ligi, te je zasluženo bio izabran u timu sezone, zajedno sa još nekoliko suigrača sa Stamford Bridgea.

Večeras bi konačno mogao zaigrati od prve minute u dresu Chelseaja protiv Nottinghama u EFL (Carabao) kupu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Saznajte bitne informacije prvi!

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!