NaslovnicaVijestiEden Hazard: Ovo je glavni razlog loše forme Chelseaja ove sezone

Eden Hazard: Ovo je glavni razlog loše forme Chelseaja ove sezone

Ovo je glavni razlog loše forme Chelseaja ove sezone, otkrio je Belgijanac. Eden Hazard je otkrio zašto je nivo Chelseajeve forme drastično pao ove sezone. Šampioni su prošli kroz najgori start sezone u više od 30 godina, što je dovelo do otpuštanja Jose Mourinha uoči Božića.

Ovo je glavni razlog loše forme Chelseaja ove sezone

Hazard, koji je preuzeo nagradu za PFA Igrača Godine prošle sezone, i koji još nije postigao gol u Premiershipu, je preuzeo veliki dio krivice.

“Pojedinačno, svi smo slabiji nego prošle godine”, rekao je Hazard za francuski magazin Le Parisien.

“Suština je mentalitet po mom mišljenju. Možda smo previše uživali u tituli prvaka Engleske.”

“Opustili smo se to je bez sumnje. Mislili smo, bez puno posla, možemo započeti i ovu sezonu i pobijediti naše utakmice.”

“Ali, ništa se nije dogodila kao što je planirano.”

[su_netbet_psgchelsea]

Guus Hiddink je po drugi put u svojoj karijeri imenovan kao privremeni trener Chelseaja i njegov dolazak je zatražen kako bi vratio Chelsea na pravi put.

Plavci su bez poraza u ligi otkako je on došao, dok je Mourinho bio na dnu tabele, Hiddink je preselio tim na 12. poziciju.

Ali Hazard zna da je još uvijek daleko ispod onoga što se očekuje od šampiona i prisjetio se kako je bilo teško nakon tog početka gdje je njegov tim pobijedio samo jednu od prvih pet utakmica ove sezone.

“Nakon toga, vrijeme je bilo da se reaguje, već je bilo loše,” dodao je Hazard.

“A u isto vrijeme, naši protivnici su imali nevjerovatnu želju da savladaju šampiona. Tako da je to sve utjecalo na nas.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!