NaslovnicaVijestiEuropa liga: Što odigrati na kladionici?

Europa liga: Što odigrati na kladionici?

Europa liga je na redu. Nakon dvodnevnih uzbuđenja u Ligi prvaka, sada nas očekuju utakmice iz Europske lige, gdje smo vam izdvojili dva para koja bi mogla proći na kladionici.

Europa liga

Sassuolo – Athletic Bilbao | Europska liga

U prvoj utakmici skupine F će igrati debitanti iz Italije u europskom natjecanju Sassuolo i uvijek tvrd španjolski tim Athletic Bilbao. Ove dvije ekipe su smatrane favoritima za prolaz u fazu ispadanja, s obzirom da je u skupini sa njima belgijski Genk i austrijski Rapid, koji će se sastati u isto vrijeme u Beču. Dodajmo da su Sassuolo i Athletic otvorili sezonu sa jednom pobjedom i dva poraza, pa tako da će nastojati napraviti dobar rezultat u večerašnjem međusobnom meču.

[su_euro_soccer_bonus]

Iako je ovo njihov prvi susret u skupinama europskih natjecanja, možemo očekivati od Sassuoloa održavanje njihovog agresivnog stila iz Serije A, koji u kombinaciji s tradicionalno napadačkom ekipom Bilbaoa, obećava vrlo zanimljivu i otvorenu utakmicu s obje strane.

TIP: Oba tima daju gol

screenshot_20

UPLATI!

Feyenoord – Manchester United | Europska liga

Uzbudljiva utakmica u skupini A između nizozemskog Feyenoorda i engleskog Manchester Uniteda. Tim iz Rotterdama zauzima prvo mjesto u nizozemskom prvenstvu, nakon pet kola, dok je United nedavno pokvario svoj savršen početak sezone kada su izgubili od gradskog rivala Cityja. Dodajmo da je ova utakmica prvi međusobni dvoboj ove dvije ekipe u povijesti.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Ključni faktor u ovoj utakmici bi trebala biti činjenica da će Crveni vragovi igrati praktički sa rezervnim timom, u kojem bi Feyenoord, zajedno sa svojim navijačima mogao napraviti ogromne probleme za United na početku Europske lige, tako da ćemo uzeti opciju da će obje momčadi dati barem po jedan gol.

TIP: Oba tima daju gol

screenshot_22

 

UPLATI!

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!