NaslovnicaVijestiEvo kako je Mario Balotelli reagovao na svađu između Cavanija i Neymara

Evo kako je Mario Balotelli reagovao na svađu između Cavanija i Neymara

U nedjelju je Paris Saint-Germain u okviru šestog kola francuskog prvenstva ugostio Lyon.

Mario Balotelli reagovao na svađu između Cavanija i Neymara

Parižani su na kraju slavili rezultatom 2-0 zahvaljujući autogolovima protivničkih centralnih defanzivaca, a utakmicu je obilježila svađa između nekoliko igrača domaćeg tima.

Naime, nakon što je dosuđen jedan slobodan udarac za klub sa Parka prinčeva, Neymar, Dani Alves i Edinson  Cavani su ga htjeli izvesti.

Prvi je loptu uzeo Dani Alves, nakon čega ju mu je pokušao preoteti urugvajski napadač. Ipak, Alves je na kraju loptu predao Neymaru koji je izveo slobodni udarac.

Francuski mediji su odmah nakon utakmice pokrenuli špekulacije kako je nastala velika svađa u timu upravo zbog ovoga, te da su se Neymar i Cavani u svlačionici pokušali i fizički obračunati, ali je to zaustavio kapiten tima Thiago Silva.

Pored toga, danas su se pojavile vijesti kako je Neymar od vlasnika PSG-a navodno zatražio odlazak Urugvajca, ali to se vjerovatno neće desiti.

[su_bonus]

Na svu ovu zbrku svoju riječ je imao i Mario Balotelli, koji je na svom instagram profilu objavio zanimljivu fotografiju naslovnice današnjeg izdanja L’Equipea, na kojoj su upravo Neymar i Cavani, te u opisu označio Brazilca i poručio mu da ne bi uopšte trebao ni tražiti da izvodi prekide u svom novom klubu. Ipak, ta objava je ubrzo obrisana sa njegovog profila.

Cavani se također oglasio povodom svega izjavivši: “Ove priče su izmišljene od strane medija, ne znam zašto. Istina je da je to što se desilo normalna stvar i da se takve stvari događaju u nogometu. Nema problema između mene i Neymara.”

[su_live_koeficijenti]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!