NaslovnicaVijestiAko je Mourinho - Special One, Jürgen šta si ti?

Ako je Mourinho – Special One, Jürgen šta si ti?

Nijemac je u četvrtak potpisao trogodišnji ugovor s redsima, a momčad preuzima na desetom mjestu s 12 bodova, šest manje od vodećeg Cityja. Raspored mu ne ide na ruku, u prve tri utakmice u Premier ligi čekaju ga gostovanja kod Tottenhama i Chelseaja, a na Anfield stiže Southampton.

Jürgen šta si ti

“Moram razgovarati s navijačima o očekivanjima. Očekivanja bi mogla biti pravi problem. Nikad nije lako krenuti s ruksakom od 20 kilograma na leđima.”

“Liverpoolova obitelj je malo previše nervozna i pesimistična. Stvore odličnu atmosferu, ali oni ne vjeruju. Previše se priča što je bilo prije pet, 10, 20 godina. To je lijepo, ali kao sjećanje. Imamo priliku ispisati novu priču.”

“Neću reći da će ovo biti najbolja godina u povijesti Liverpoola, ali ako se dogodi, proslavit ćemo. Ako ne, nastavit ćemo raditi.”

“Nisam sanjar, ne želim Cristiana Ronalda ili Lionela Messija. Želim ove igrače. Donio sam takvu odluku, vrijeme je da krenemo raditi.”

“Trenutno nismo najbolja momčad na svijetu, ali koga briga. Želimo to biti sutra ili neki drugi dan.”

Novinari su upitali Loppa da opiše sebe i podsjetili na čuveni komentar Jose Mourinha, kada je rekao da je on ‘Special One’

“Neću sebe opisivati. Da li iko u ovoj sobi misli da ja mogu da činim čuda? Ne misli? Onda me pustite da radi. Ja sam normalan lik. Moja majka gleda ovo kod kuće na televiziji. Ne razumije ni jednu riječ, ali ponosna je! Ja sam normalni! (Normal One)“, završio je KLopp!

Liverpool svoju narednu utakmicu igra protiv Tottenhama u gostima..

SvijetKladjenja_forum_2
Jürgen šta si ti

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!