NaslovnicaVijestiIvan Rakitić: "Mislim da ne postoji osoba koja bolje shvaća Barcelonu od...

Ivan Rakitić: “Mislim da ne postoji osoba koja bolje shvaća Barcelonu od njega”

U siječnju je IVAN RAKITIĆ napustio europski nogomet i prešao u Saudijsku Arabiju, gdje je pridružio klubu Al Shabab potpisavši ugovor koji ga veže za sljedeću sezonu. U nedavnom intervjuu za španjolske medije, Rakitić je otkrio da već razmišlja o budućnosti nakon završetka svoje igračke karijere.

“Još nisam u potpunosti siguran i ne želim gledati predaleko u budućnost. Pripremam se malo po malo, stvaram kontakte. Ne mogu reći točno što ću raditi u budućnosti, ali znam da će to biti povezano s nogometnom. Također, mislim da je budućnost nogometa u Saudijskoj Arabiji”, izjavio je Rakitić i nastavio:

“Krenuo sam po trenersku licencu. Želim učitim, želim vidjeti puno toga, želim znati što se događa u UEFA-i, u natjecanjima… Nisam još odlučio.”

Legendarni bivši veznjak hrvatske reprezentacije, nekadašnji kapetan Seville i Barcelona, podijelio je svoje mišljenje o najavljenoj odluci Xavija da napusti Barcinu klupu. Kada je upitan o tome tko bi trebao naslijediti Xavija, istaknuo je:

“Odluka je na njemu, ali ja mislim da ne postoji osoba koja bolje shvaća Barcelonu od Xavija. Preuzeo je momčad u delikatnom trenutku, s puno promjena i u trenucima kad je bilo teško.”

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!